Dali Inter rekol NE na ponudata na Espanjol za Alvarez, ili Alvarez rekol NE na taa ponuda ama otkako Inter mu dozvolil na Espanjol da kontaktira so agentot na Alvarez.
Ako e votoroto, Morati/Branka da umrete vednash. Morati majka ti da ti ja ebam. Branka tebe znam deka ke te ubije nekoj ultras, toa 100% garantiram.
Страмачиони ќе одлучи, прееска пишав на сајт за ова, Коутињо е тука, Снајдер, Паласио и плус сигурно уште ( минимум ) 1 за нападот ќе се носи, па ќе се десеткуваат шансите за Алварез да игра во прв тим, ќе има состанок со Страма па ќе се види дали е или не е во плановите стриктно за оваа сезона, ако не е, ќе иде на позајмица најверојатно ко Коутињо, во Еспањол.
Инаку за париве што ги спомна, колку биле потрошени, не заборавај дека пример Ранокија мораше да биде доведен, а за него многу дадоа, е сега слично ти е со Гуарин и Поли, скоро 20 милиони евра, па имаш избор дали они 2ца или некој поскап, па се отиде на варијантата они, има и други слични примери, во секој случај лошо се работи тоа не може да се негира, и резултатите тоа го говорат.
Мене најбитно ми е тренеров да е ок за тимов, после полесно ќе се оди, све започнува од тој човек, ако е промашај ко неговите претходници пиши пропало, а и ако повеќе не е ангажиран при изборот на нови засилувања, не 100% али ако ќути и само клима со глава ондак тоа не е ок.