Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Johny, otkako zamina Mur, udri matematika kolku e potrosheno za treneri/igrachi, i kazhi mi dali ne beshe mozhno so tie pari da se donesat 3/4 igrachi, a ne balerini, i posle otkako ke zavrshish so esapenje kazhi mi gi istite zborovi za "upravata" na inter.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Dali Inter rekol NE na ponudata na Espanjol za Alvarez, ili Alvarez rekol NE na taa ponuda ama otkako Inter mu dozvolil na Espanjol da kontaktira so agentot na Alvarez.

Ako e votoroto, Morati/Branka da umrete vednash. Morati majka ti da ti ja ebam. Branka tebe znam deka ke te ubije nekoj ultras, toa 100% garantiram.
Страмачиони ќе одлучи, прееска пишав на сајт за ова, Коутињо е тука, Снајдер, Паласио и плус сигурно уште ( минимум ) 1 за нападот ќе се носи, па ќе се десеткуваат шансите за Алварез да игра во прв тим, ќе има состанок со Страма па ќе се види дали е или не е во плановите стриктно за оваа сезона, ако не е, ќе иде на позајмица најверојатно ко Коутињо, во Еспањол.

Инаку за париве што ги спомна, колку биле потрошени, не заборавај дека пример Ранокија мораше да биде доведен, а за него многу дадоа, е сега слично ти е со Гуарин и Поли, скоро 20 милиони евра, па имаш избор дали они 2ца или некој поскап, па се отиде на варијантата они, има и други слични примери, во секој случај лошо се работи тоа не може да се негира, и резултатите тоа го говорат.

Мене најбитно ми е тренеров да е ок за тимов, после полесно ќе се оди, све започнува од тој човек, ако е промашај ко неговите претходници пиши пропало, а и ако повеќе не е ангажиран при изборот на нови засилувања, не 100% али ако ќути и само клима со глава ондак тоа не е ок.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Ја мислам дека у случај да нема место за Алварез у напад, може да го играат у средина и ќе ротираат со Поли,Оби,Гуарин.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Јас коа реков дека се носи и шуто и сакато...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
- Алварез ќе си оди само затоа што никој нема муда да го избрка Деки, или да го седне на трибина.
- Алварез е единствен играч што сам знаеше да направи разлика во дадени утакмици. Тоа што не е константен е друга работа, повреди, паузи и се тоа.
- Имаме топ среден ред, никој не е вишок. Освен Деки. Потребни се играчи за сезоната.

Кога Снајдер нема да може, а Деки ќе преземе, ќе плачеме по Рики.

Јас лично се надевам дека ќе го пратат некаде на позајмица, а не пола/пола или шиткање. Ма да нешто ми вели дека така ќе заврши работава. За Рики е најдобро да си замине. Да ти ебам клубот да ти ебам.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Па со таа (не)брзина што ја поседува и најкорисен би бил во средниот ред него на крилната позиција, али за тоа ќе си одлучи Страма.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Инаку сега пред малку гледам инфо, најверојатно од доцна вечерва е, Морати рекол дека Интер се подготвени да купат ѕвезда, односно таков тип на фудбалер, шампион, баш ме интересира на кого се алудира во ситуација кога не играат во ЛШ па можностите им се лимитирани.
Ќе видам ако има некое инфо плус, утре на сајт ќе пишам за истово.

Само да не биде ко мистер иксот на Милан кој никад не го добија, до душа истото тоа лето Берлускони изгуби судски спор и го окозија до парична казна, 500 милиони евра.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Чим вика дека ќе носи ѕвезда, Џовинко е :pos:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Некој шо рекламирал шампон ќе донеси, а шампион потешко.:D
Занети кога изјави дека Паласио е шампион, 10 минути булев во екран и на крај заклучив дека стариот е сенилен.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Чим вика дека ќе носи ѕвезда, Џовинко е :pos:
Што е смешноАтомската Мравка:vozbud:

Инаку каква ѕвезда утепана како Торес или во подем како Фалкао на пример.
Или Лавеци да не е суперѕвездата:tapp:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Moре Џовинко нека го донесе,со две раце и нозе би го пречекал,ма и 20 милиони евра нека платат.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
И од Бљабљани имаше вакви снимки пред да го земеме. Јбг, не викам дека Џовинко е Бљабљани, ама да не се заебаваме сега.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Ако Џовинко го рачунаме за ѕвезда, па уште 20 милиони, жими се ќе тргнам по стапките на јонзе, а не можам да не ги гледам зашто има 3-4 играчи што сакам да ги гледам...

Kajgana Shop

На врв Bottom