Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
dobro kazuvas ako saka zensko moze se dati naprai.nikoja neme prevarala.ama toa e zasto golem broj od drugari mi go imaat polnato mozokot so gluposti i toa vise ostanuva vo glavata.
Ти љубоморат другарите затоа така ти зборат, и после оп! ќе го видиш некој од истите со неа за рука, ти само слушај од страна па после ќе си останеш со прстот у уста.

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
Ти љубоморат другарите затоа така ти зборат, и после оп! ќе го видиш некој од истите со неа за рука, ти само слушај од страна па после ќе си останеш со прстот у уста.
neznam nemoze zasto jasum vise svrsen.a kaj nas ako se svrsis i posle raskinis izleguva eden stram i jas ili taa ke bide primorana da najde nekoj sto bil svrsen i raskinal.ako me razbiras

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
dobro kazuvas ako saka zensko moze se dati naprai.nikoja neme prevarala.ama toa e zasto golem broj od drugari mi go imaat polnato mozokot so gluposti i toa vise ostanuva vo glavata.
Дечко, како и да ја свртиш работата, ти идеш на Ризик.
Коа на некоја и го даваш срцето на чување, увек постои шанса да ти го рокне од земја. Или едноставно, да и се слизне од небрижност.
Поентата е, ако си муж и ја љубиш, прекини да пекаш ко дете некое и љуби ја онака мушки, безусловно.
Ако не си спремен тоа да го праиш, незнам од кај ти е мислата у глава дека ona treba zamene dago rizikuva zivotot!!

Свашта има по селава еј...

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Па што ако не е обострана?
Ако не ми враќа, значи ја не ја љубам искрено?
Ja љубиш бе али подобро би било да не ја љубиш во тој случај туку да си идеш онака ако ти е ќеиф.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
neznam nemoze zasto jasum vise svrsen.a kaj nas ako se svrsis i posle raskinis izleguva eden stram i jas ili taa ke bide primorana da najde nekoj sto bil svrsen i raskinal.ako me razbiras
Боже мили, Вие во кој век имате длабоко заглавено?
Не преостанува тука совет некаков чим е таква ситуација, ќе си голтнеш и ќе си тераш, и гледај да не слушаш многу многу на чешма што муабети се вадат, поарно за тебе и за неа.

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
Дечко, како и да ја свртиш работата, ти идеш на Ризик.
Коа на некоја и го даваш срцето на чување, увек постои шанса да ти го рокне од земја. Или едноставно, да и се слизне од небрижност.
Поентата е, ако си муж и ја љубиш, прекини да пекаш ко дете некое и љуби ја онака мушки, безусловно.
Ако не си спремен тоа да го праиш, незнам од кај ти е мислата у глава дека ona treba zamene dago rizikuva zivotot!!

Свашта има по селава еј...

taka ide zborot.fala vo pravo si ne treba voopsto dase raspravam so gluposti neka bidi soke bidi taka

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ja љубиш бе али подобро би било да не ја љубиш во тој случај туку да си идеш онака ако ти е ќеиф.
Мн јасно... Треа да бидеш онака многу неспособен да се заљубиш у некоја шо више не си ја ќарил и заљубил у тебе...

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
Боже мили, Вие во кој век имате длабоко заглавено?
Не преостанува тука совет некаков чим е таква ситуација, ќе си голтнеш и ќе си тераш, и гледај да не слушаш многу многу на чешма што муабети се вадат, поарно за тебе и за неа.
fala muabetite odamna gi otkriv.i jas sum siguren deka me saka spored ovie 3 godini sto sum gi pominal nesum slusnal slicna ljubov odnos.taa prai soke recam neprai nisto zada se karame see e super.problemot e kaj mene sto jas veruvav na gluposti i imam golema ljubomora se boram daja sovladam ama koga toga pak se vraka.

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
nemozam ako ja ostavam ke bidam primoran da najdam nekoja sto neja sakam.sto rece lusi nazod sme vo vekot ne mie ama nashite roditeli :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
nemozam ako ja ostavam ke bidam primoran da najdam nekoja sto neja sakam.sto rece lusi nazod sme vo vekot ne mie ama nashite roditeli :)
Кој ти вика да ја оставиш,иди си со неа само немој да бидеш заљубен ако не си сигурен дека и она е заљубена во тебе.
Или па батали ја и најди си некоја што не ја сакаш само ради забава мора да бидеш заљубен не ми е јасно ?

Член од
2 јуни 2012
Мислења
72
Поени од реакции
69
Нее бе..... :facepalm:

најубаво, пакувај куферите, не слушај никој.
вереницата во автобус и фаќај магла некаде по западот.
таму бар нема никаков срам да има ако се разведеш.
таму разведен моеш и тинејџерки да бркаш, а не само разведени.

и остај Скопје ова она.
еве јас сум разведен и тоа без деца,
па каков срам ми има излезено, неможам на кафе
да отидам со девојка на раат.

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
bi napravil se samo da prekinam da ljubomoram i da pocnam dai veruvam zasto i praam dase custvuva loso dase custvuva kaku kurva.iako devojkata je super nema nikakva mana zaljubena e do ushi sve bi napravila zamene.tie muabeti deka e nekoj ja ebel e samo edna propaganda na nekoi tipovi.znam deka e uste devica.ama toa glup sum epten ;)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
bi napravil se samo da prekinam da ljubomoram i da pocnam dai veruvam zasto i praam dase custvuva loso dase custvuva kaku kurva.iako devojkata je super nema nikakva mana zaljubena e do ushi sve bi napravila zamene.tie muabeti deka e nekoj ja ebel e samo edna propaganda na nekoi tipovi.znam deka e uste devica.ama toa glup sum epten ;)
Епа ондак не плачи,биди муж и терај си со неа и не очекувај премногу само тоа ќе ти кажам.

Член од
2 јуни 2012
Мислења
72
Поени од реакции
69

Али, ако испадне после дека не е девица?
Затоа полека, не се залетувај. Размисли.

Kajgana Shop

На врв Bottom