Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако дека ќе частам!! А и за тоа што успеа така да ти излезе имаш бонус частење!!!! :smir: Значи сите ве частам а Трев 2 пати!!!Rosemberg slusam ke si castel !Sepak Kenny na kraj ispadna. Se najdobro Kenny i pleskaj kako sto si znael
--- надополнето ---
Ej sry za prethodniov post sto izleze vaka :S Ne znam kako uspeav![]()
Ајде со среќа новиот менаџер и да ги победите скамовите.
Со среќа нека ви е![]()
Утре мора да победите :smir:
некаде прочитав некој типец уплатил 2000 евра или фунти за рој да биде првиот менаџер што ќе биде избркан од премиер лигата, епа нека му се наздравје парите и само уште нешто на хипија договорот на лето ли му истекува оти и тој најави враќање во ЛИВЕРПУЛ ,,,,,,,.....епа што друго да кажам нека ние со среќа и се разбира штабот е сега со луѓе кој живееле и ќе живеат за овој клуб а томсон и раш за помошници и парче ќе прајме,,,,само кени да довлече некое играчиште сега не ќе биде лошо
Честито нов тренер,кажете малце био за него,ја не го знам ,знам само дека е легенда на клубот но дали ќе ве врати на врвот
Дај враќај го стариот ник доста е штрајк!!! Инаку веќе реков дека досега ни требаше мотиватор кој го немавме е па сега имаме и таков!! Со Фил и Раш за помошници мислам дека ќе нема проблем!! И Хипија ќе се врати налето и ќе се среди клубот. А Кени мислам дека има око за играчи!
--- надополнето ---
Е па Kenneth Mathieson "Kenny" Dalglish е поранешен играч ( напаѓач ) на Селтик и Ливерпул и е прогласен за најдобриот напаѓач во историјата на Англискиот фудбал!! Тој е нашата легендарна 7ка. По трагедијата во Хејсел Кени стана играч- менаџер на Ливерпул и освои 3 титули во Англиската прва лига, 2 титули во ФА купот и 2 титули во Комјунити Шилд. Значи нашата последна титула во Англија е под водството на легендарниот Кени Далглиш. По заминувањето од Ливерпул отиде во Блекбурн каде ги однесе во Премиер Лига а потоа освои и титула во ПЛ со нив. Потоа замина во Њукасл каде освои второ место во ПЛ а потоа во Селтик во 1999-2000 каде за последен пат водеше клуб. Во 2009 беше поставен за амбасадор во Ливерпул да се занимава со академијата и да носи млади талентирани играчи.
--- надополнето ---
Инаку кога сме кај 7ката еве нешто интересно од LFC Transfer Speculations....се пукнав од смеа:pos2:
LFC Transfer Speculations: January 8th 2011 Liverpool Sign The New Number 7 Massive signing i tell ya!!
- whos this new number 7?
guessing ashley young
-Is he playing on Sunday
-Kenny is de number 7 u twat
Импресивно,се надевам дека ќе ве врати на врвот таму и кај што припаѓате,не можам да ги глеам овие Сити.
Kenny![]()
не нееее никот не се мењава сега чим одма фана лекот само 24 часа не поминаа а рој му го дадоа куферчето , штрајкот заврши сабајле а со кени се надеваме конечно ќе тргне работава но треба и те како да се работи мнооооооооооооооооооооооооооооогу пред се на контрола врс топка , од утре па до 1 фебруари очекувам три играчи кој весниците веќе ги прават како да се со една нога кај нас ЕЛИА, ХОНДА И КОЛ несе нешто ама кога го немаме и те како е добредојдено
Тоа што претходно го реков...да го стават до крај на сезона па после да бараат менаџер! Конечно една желба да ми исполнат. А ако Кралов не се снајде тогаш го сакам Андре Вилас Боас. Дефинитивно најдобар менаџер од сите со кои сме поврзани!Да се разбереме...... она што сум срекен, не е поради тоа што Кени е сега на чело.......туку што конечно Хоџсон си замина!
Од друга страна не дека имам нешто против Кралот....
Да не се залетуваме.... како прво .... човекот е тука само до крајот на сезоната!
Кол нема шанса да биде во тој список....затоа што тој беше во списокот на Хоџсон.
Не верувам да има повеке од 2 играчи за овој трансфер период!
Кол нема шанса да биде во тој список....затоа што тој беше во списокот на Хоџсон.
Не верувам да има повеке од 2 играчи за овој трансфер период!