Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
primivera tim kup.

--- надополнето: 3 јуни 2012 во 15:44 ---
RIMAVERA, INTER-PALERMO: BESSA IZA DVOJCA LIVAJA-LONGO

FORMAZIONI UFFICIALI

Inter: 1 Di Gennaro; 16 Bandini, 18 Spendlhofer, 13 Kysela, 3 Mbaye; 23 Romanò, 5 Duncan, 14 Crisetig; 10 Bessa; 9 Longo, 19 Livaja.
Klupa: 21 Cincilla, 24 Pasa, 11 Alborno, 8 Benassi, 20 Candido, 22 Forte, 7 Terrani.

Trener: Bernazzani.
Palermo: 1 Micai; 2 Caputo, 3 Di Chiara, 5 Barberis, 6 Prestia, 7 Sanseverino, 8 Vassallo, 10 Jara Martinez, 11 Bollino, 15 Kosnic, 18 Malele. Klupa: 12 Patania, 9 Zerbo, 13 Cerniglia, 16 Verdun Servin, 17 Aquino Inchausti, 19 Rojas Peralta, 21 De Vita.
Trener: Garito.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Со Андреоли до каде е работата?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Со срејча нека му е на Почо во ПСЖ,со среќа нека му е уназадувањето во кариерата рака под рака со Пасторе.
Кој ги ебаа,го имаме Паласио.:свиркам:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Жуан наш напраи пенал против Мексико и губат 2-0 .
Мексиканциве ко на финале Светско да се играат ...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ништо не разбираш. Некој спомна поназад дека ќе го даваат Беса, затоа прашувам.

п.с. Не ми ја затварај темата за тббт и химимими
Е па ајде, време е за ново дете. Изјасни се.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
А што ти менува тебе до утре? :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Е па ајде, време е за ново дете. Изјасни се.
Гледам фудбал, и имам уште 2 епизоди од прва сезона на HIMYM(не прашувај како се нашло во пц, и како сум ја изгледал)...

Него, уште се надевате на Лукас :pos:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Гледам фудбал, и имам уште 2 епизоди од прва сезона на HIMYM(не прашувај како се нашло во пц, и како сум ја изгледал)...

Него, уште се надевате на Лукас :pos:
Јас 6 сезони изгледав зимата и уште не знам зошто :) Ај, изјасни се утре и да сменам со нешто.

Лукас не иде што не иде. Ама ако го дадат Алварез како што зборат, одам на пауза една година, нејќу ништо да знам за нив.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не ви е лесно,јас Prison break го гледам...по трети пат :pos:

Него апла глупа управа имаме,мислам дај нека изјават за секој можен весник на планетава земја за кој играчи се заинтересирани,па следен ден ќе си читаме
“Дедо Морати,тој и тој играч чини 20 милиони евра,ти немаш пари,а младинци не сакаме“
“Дедо Морати,тој и тој играч чини 40 милиони евра,веќе одбивме две понуди по 25 милиони евра,ти си пред банкрот,немаш шанси,откажи се“
“Дедо Морати,тој и тој играч чини 100 милиони евра,и цела младинска школа да ни ја дадеш,и 30 милиони евра во црно куферче,и Коко Остин да успееш да ја договориш во зделката,не го даваме“

После три дена ќе прочитаме:
“Тој и тој играч потпиша со тој и тој клуб за 26 милиони евра,без младинци,туку чиста пара стокмена во црно куферче“
“Тој и тој играч потпиша со тој и тој клуб за 28 милиони евра без бонуси.Со бонуси трансферот достигна 34 милиони евра“
(тој и тој клуб претходно не спомна дека е заинтересиран за тој и тој играч,значи трај прај,мудра работа)

И ние пак ќе се нервираме,Алварез ќе отиде на позајмница и ќе се повампири таму каде што ќе го пратат,ќе стане key player за другиот тим,а кога ќе се врати во Интер пак нема да добива шанса,а ние ќе се надеваме уште една сезона на Милито и неговите голови,здрав Снајдер и Хајлендерот наш Занети додека Морати ќе пуфка Малиборо без око да му трепне.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
И ние пак ќе се нервираме,Алварез ќе отиде на позајмница и ќе се повампири таму каде што ќе го пратат,ќе стане key player за другиот тим,а кога ќе се врати во Интер пак нема да добива шанса,а ние ќе се надеваме уште една сезона на Милито и неговите голови,здрав Снајдер и Хајлендерот наш Занети додека Морати ќе пуфка Малиборо без око да му трепне.
Ебеш позајмица, пишуваа дека размислуваат за позајмица ама и за продажба. Пред тоа за Оби зборуваа. Луди се жими се...

Kajgana Shop

На врв Bottom