Фан Клуб: Реал Мадрид

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кога сме веќе за земање играч од средината на теренот од овој нема подобар...игра секаде низ средината. Зверчина :cuc:
Наидов на шпекулација...ама би ми било мило да се оствари трансфеоров. Се откако Челси почна да купува по 20 играчи од тој дел на теренот :icon_lol:

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Само еден одбрана и ништо повеќе да се купува. Уште по еден младинец за во секој ред од поставата да се форсира и толку.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Конечно и со долги ракави на маркетот....колку е само добар!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Мурињо му фрлил око и на Данило од Порто за десен бек, многумина го споредуваат со Дани Алвеш.. А ако не испадне ништо и од него или од Иванович, можно е Карвахал да биде двојката во Реал наредна сезона, што според мене би било најдобра опција..

Carvajal ready for Real's right-back

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
него алтинтоп од слобеден статива погоди од преку 30 метри :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Malaysian Neymar :vozbud:
Тој е класа играч па почнале по него другиве да ги нарекуваат :facepalm:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Тој Нејмар е таква жртва на неговите менаџери,сопственици,макроа,како преферирате повеќе,што од алчност за пари преку 5-6 јутуб клипчиња го направија фудбалер.....

А убеден сум дека тој не е ни ф од фудбалер,односно од она што претставува денес еден светска класа фудбалер кој игра во било која од најјаките европски лиги....

Изреката вика на нероден Петко капа му кројат,ама на овој Петко више и гардеробата му е спремна....

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Тој Нејмар е таква жртва на неговите менаџери,сопственици,макроа,како преферирате повеќе,што од алчност за пари преку 5-6 јутуб клипчиња го направија фудбалер.....

А убеден сум дека тој не е ни ф од фудбалер,односно од она што претставува денес еден светска класа фудбалер кој игра во било која од најјаките европски лиги....

Изреката вика на нероден Петко капа му кројат,ама на овој Петко више и гардеробата му е спремна....
Да може и за мене вака да се најде да ме напраат фудбалер и да ме купат за 60 миЉона, благодарен би им бил

A

apidrone

Гостин
И двајцата со по една асистенција мислам, Игуаин за Меси, Ди Мариа за Агуеро :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Да може и за мене вака да се најде да ме напраат фудбалер и да ме купат за 60 миЉона, благодарен би им бил
Денеска сине,веруј ми и за тебе може.....Можда не за 60,ама со неколку јутуб клипчиња,добар агент со врски,и ќе лапнеш пари....Ќе дремеш на клупа,ама ќе нема како да те избацат бар година дена :D

Па вие најубаво си знаете мислам,со тој еден Фаберт или како и да се викаше што го купивте...Никад не сфатив што испадна и како тој се најде во Реал Мадрид...Една од поголемите мистерии во светот на фудбалот....

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Денеска сине,веруј ми и за тебе може.....Можда не за 60,ама со неколку јутуб клипчиња,добар агент со врски,и ќе лапнеш пари....Ќе дремеш на клупа,ама ќе нема како да те избацат бар година дена :D

Па вие најубаво си знаете мислам,со тој еден Фаберт или како и да се викаше што го купивте...Никад не сфатив што испадна и како тој се најде во Реал Мадрид...Една од поголемите мистерии во светот на фудбалот....
фобер од вест хем беше дечкото :D не беше купен иначе на позајмица беше пола сезона 3 чисти немаше :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom