Фан Клуб: Тетекс - Тетово

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.719
Поени од реакции
3.080
Bravo Teteks, cestito Vojvodi, se gledame od avgust nataka :)

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Честитки браќа.Да гледаме силен Тетекс наредна сезона..

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Честитки, браво Тетово, браво Тетекс

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Честито браќа,се надевам следна сезона вие ќе сте ни најголеми конкуренти за титула.:)

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Браќа нека е со среќа останувањето во прва лига. Заедно да ги згазиме сите хеехее

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Какво лудо гостуење!! Немам време, само едно ќе кажем! Чкембари уште еднаш покажаја какви пи*ке са, и колкави сељаци са! А исто и управава од Скопје, ама они што си заслужија си добија.

Ајде забавата продужуе!! :D

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Чкембари уште еднаш покажаја какви пи*ке са, и колкави сељаци са! А исто и управава од Скопје, ама они што си заслужија си добија.
Што се случило?

Честитки инаку, повеќе сакав вие да останите во лигата отколку скопје ;)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Добро е се исплати напорниот пут и навивањето, нека е за убоо се гледамо пак у прва лига, а на чкембарите све да им ебем... сељаци! :tapp:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
:pos::pos:..кој чкембари бе..јас седев тука до нив таму само беа двата воџи и неколку дечишта што викаа со нив..мислите цела група ќе се соберат за овој натпревар:pos:..иначе честито опстанок

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Дали цела група или не, покажаја дека се сељачишта прва лига!
Најтрагично е што имаше околу 20 душе, а по толку се собираа и цела сезона за нивниот Пелистер.
И баталите ги чкембари, кој ги е*е.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.279
Поени од реакции
3.310
Prvata i polesnata bitka e dobiena...Sledi vtorata koja ke bide mnogu poteska za Teteks...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Честито опстанок браќа,се гледаме наредна сезона пак,ТЕТОВО - СКОПЈЕ :)

M

MrzaRules

Гостин
честито опстанокот..па следна сезона посилни

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Честито опстанок и од мене и се надевам дека во најбрзо време ќе се реши проблемот со вас.
П.с сте приметиле дека од сите добивате честитки само од чкембачиња не.:rolleyes:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Фала на сите, се гледаме наредна сезона, дај боже да се средат работите и да не биде ко годинава!

Ќе пробам да го имитирам saber rider :D
Срамота ќе беше да не ги тепаме, уште и гол да ни дадеја и да се убиевме ќе требаше. Ни играа со деца, и пак цела утакмица се мачевме. Само Дуле си изигра ко што треба, не ми е јасно од 120 минути напаѓање само 2 шанси 100% да се создадат, половина терен не поминаа играчиве од Скопје освен тие неколку контри каде и имаа еднаш 2 спрема 1 ама благе везе си немаа играчиве нивни па одма им се зеде топката, да ни играше малку појак противник го јадевме вчера... Цела утакмица мачење. Ќе поцркавме ние на трибина... За пеналите знаев дека ќе тепаме, си кажав пред пеналиве дека Јорде гарант фаќа пенал, а овој од Скопје нема шанси една да фати, го ребравме цела утакмица, овој ни е "омилен" лик уште кога Тетекс го играше првото 1/2 финале против Скопје на гости :D.
Сигурно ние сме единствена екипа каде што цела одбрана шутира пенали на чело со голманот и плус еден играч од средина :D

За навивањето...
Се тргна у 12 и 30, пред 4 се стигна у Битола. Тргнавме 5 комбиња преполни. Па уште по пат се расипа едното комбе и тие од комбето се префрлија у другиве 4. Не се дишеше у комбињата... плус се пиеше, музика до даска, 3 и пол саати незнам како ги издржав :D кога излегов мислев у несвест ќе паднев, глава ми пукаше, па уште и сонцето :facepalm:. Дојдовме на трибина, се тераа заебанции и почна утакмица со тоа и навивањето. Згрми првите минути, после тоа се намали малку темпото ама се навиваше па така се до инцидентот кој беше на неколку минути пред крај на прво полувреме. Тоа прво полувреме не ни приметив дека има Пирати, дури кога се деси инцидентот. Од другата страна имаше собрано неколку битолчани кои аплаудираа или викаја нешто, кој ги знае :D. После у второ се собраа повеќе...
Иначе да се вратам на инцидентот. Ко по обичај вршеа притисок овие од Скопје, 20-30 души беа качени на ложа све од Скопје, имаше и 2-3 од Тетекс, од кој еден и тренер на Тетекс... Почна да притискаат овие од Скопје. Изгледа причина беше еден офсајд кој и ја мислам дека не беше, играчиве од Скопје излегоа сами пред гол. Единствена одлука што ја досудија у корист на Тетекс вчера, за разлика од другите одлуки, ништо не судеше судијата, све против Тетекс, а можеби требаше у неколку наврати и црвен картон да им даде на Скопје. И почнаа да ги пцујат нашиве играчи и тренерот и им се закануваа, и ние кога го видовме тоа им се пуштивме, и одма се пикнаја внатре. Тие мислеле дека се у Скопје и што сакаат ќе прават... (мада и у Скопје заради истово ја прекинавме утакмицата...)Очигледно вредеше прекинот, да не бевме ние на стадион, Тетекс губеше гарант...После од другата страна дојдоја КАМЕНКОВЦИ-битолчани, фрлија 4-5 камења и избегаја назад :D. Џабе беа сите довикувања од наша страна да дојдат со голи раце, а не со камења... Иначе и колкумина поминаа покрај нашата трибина и никој не фрли камен по нив. А питот си изеде и ремет од едно дете :D
Чкембариве првпат по неколку години имаат некоја закачка и ни го пукнаја курот низ цел интернет, ние вакви закачки имаме редовно барем 3-4 пати најмалку у годината...
Почна второ полувреме очекувано се намали навивањето, неможевме да стоиме а камоли да викаме! Ама ипак се навиваше и ич не се обрна внимание на мајмунине освен у неколку наврати... Исти се ко балистиве, http://www.youtube.com/watch?v=KDgdC8wVYWA (а од позади се слуша како навиваме за Тетекс и 2% не ги ебаваме) ме потсеќа на видеата кај што комшикиве пеат Груевски пичка ти матер итн... Е ова ти е неозбилна група! :facepalm: Од второ полувреме не сум задоволен со навивањето ама заморот си го направи своето, се издржа до крај!
Ја се враќав со играчите, 3 саати лудница беше у автобус, де пиење од играчите, де од тренерот, де од нас... се пееја песни за Тетекс... штета немав камера со мене...

Гледам сите спомнуваат некакво "тепање" на играчите, немој да лажете бе! Прашајте ги тие двајцата мајмуни со камења и цигли што дојдоја да се тепаат и од кога некако се тргнав и излегов сам на сам со еден и му кажав да го фрли каменот и да не биде пичка, тој замавна со каменот накај мене (нека го прашаат битолчаниве тој "заебаниот" ) среќа се тргнав и влегов у автобус, никој од Војводи не бил истепан, плус и шалот беше на мене и маицата. И никој не ми ги зема, затоа што не бев ни ЧЕПНАТ, а камоли истепан иначе едниот од битолчаниве имаше Интер дрес ми се чини:facepalm: Имавте среќа што ги снема тие двајца дур дојдоја некој од играчите и навивачите што беа до продавничката. Само Јорде, уште некој играч и деца едни од Скопје останаа у бусот), другите беа по пиење. И уште се пофалиле дека го удриле Јорде со ЦИГЛА у грб, додека ја и Јорде сакавме да ви се тепаме со голи раце. Браво најаки сте!
Се на се интересно гостување, забава до максимум :D. Во врска со закачките ништо ново кај нас.
Иначе димнијадата не беше запалена (имавме може 20-30), заморот си го направи своето, на никој не му се палеше Иначе гледам некој збори за кореографии димнијади итн. Па незнам кој има направено најголеми димнијади последниве години :D

Kajgana Shop

На врв Bottom