Многу ме нервира кога треба нешто да правам без пари како во овој случај да објаснам за овие 6 години кој странски инвестиции ги донеле ама ај ќе ти напишам, Тав аеродромот сега е најмодерен аеродром на балканов, Џонсон Контрол и Џонсон мети работат , Џонсон Контрол е при крај со изградбата на втората фабрика во Штип каде што ќе произведуваат седишта за автомобил, Џонсон Мети започна со изградба на втора фабрика во бунарџик, Кемер електорник фабрика за кондезатори што се гради во бунарџик до есеноска треба да почне со работа, Технохозе во бунарџик се гради, после фабриката што ке прави делови за мерцедес што ке се гради во кавадарци, во Битола кромберг и штуберг фарика за автомобилски кабли , ван хул холандската компанија за автобуси од премиум класата итн итн , ова се факти не приказни и вистина. А пред вистината и боговите молчат. А што направија сдсм за нивното владеење освен пустош и хаос. Тоа е тоа дечки и некого да го викате дека е нечив потрпарол затоа што му се свига дека работите се мрднаа од мртва точка тогаш имате сериозни проблеми каде што некој психијатер би можел да ви помогне. Јас ниту сум член на некоја партија ниту државата ме плаќа. и на никого не го должам мојот успех така да кого сакам можам да фалам кого сакам можам да критикувам тоа е убавината на слободата за разлика од некој што се со партиска книшка од сдсм или од вмро, или се неуспешна животна приказна па сите им се криви тоа е тоа.