V
Vollstandig
Гостин
Доколку се сеќавате на дечкото со 100 000 еура. Типот со истиот муабет уште многу одамна “кандисуваше“ девојки, уште од времето на мирцот. Најдов архивирани пораки од истиот, кој идеше со никнејм SRAMEZLIV па пишуваше на секоја, а богами и на секој што ќе му заличеше на женско.
<^^SRAMEZLIV^> sega ke ja prodadam za 2o iljadi evra i ke si kupamkola od 50 iljadi evra nastruja
<^^SRAMEZLIV^> jas se vikam zoran od gevgelija nekni jas stanav milioner i dobiv na kniska 1oo iljadi evra od imanje i vo horoskop sum vaga
<^^SRAMEZLIV^> jas bev za italija vo london
<^^SRAMEZLIV^> sto ve intresira za ninjite povelete se ke vi objasnam i jas sum ninja i toa pojaka ninja od druga ninja
<^^SRAMEZLIV^> lani na svetsko prvenstvo od 5oo dusi jas osvojiv prvo mesto na tepanje boribi karate mi se padnaa japoncite i da vides kako gi tepav i da vidis japoncite koga pocna da begaat od mene kako postrani i site se smeea i mi pleskaa race i posle natprevarot site devojki imaski trcaapo mene se slikaa i me baknivaai mi brkaa avto gram i jas mu delev
<^^SRAMEZLIV^> devojko sakas i ti da bides ninja sekade da se kacuvas a
<^^SRAMEZLIV^> mojta gitara e podobra da sviris i pogolema i na dalinsko e
Ова се чет бисери што ги треснал на некој канали, па долго време се вртеа како best quotes.<^^SRAMEZLIV^> site karatisti se plasea da se doblizat do japoncite da se slikaat a kamoli da vodat borbi so a jas kako vodam borbi so japoncite site se cudat