Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Chelsea and Manchester United have both registered their interest in Mousa Dembele and opened talks over a £10million move for Fulham’s attacking midfielder.

Dembele’s refusal to renew a contract that has just 12 months to run has attracted widespread interest, and Sportsmail can reveal that Chelsea and United have stolen a march over their rivals by starting negotiations over the fee and personal terms.
Sir Alex Ferguson has long admired the 24-year-old Belgium playmaker, while Chelsea see him as an ideal long-term replacement for Frank Lampard

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187
Не ни треба овој Дембеле бидејќи игра на иста позиција со Кагава кој 99 % е сигурно дека ќе дојде кај нас подобро е еден од Џејмс Родригез и Гаитан да земеме и ништо друго не ни треба :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Па токму тоа и е финтата на рекламата :D

Според локалните весници во Кру, денес е испратена понуда до клубот за Ник Пауел.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Читам на нашава страна мусц, демек Кагава немало да добија работна дозвола,вистина ли е? :tapp:
Прашувам дали има нешто вистина во ова,оти овие мусц уште одамна станаа (не)релевантни....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Читам на нашава страна мусц, демек Кагава немало да добија работна дозвола,вистина ли е? :tapp:
Прашувам дали има нешто вистина во ова,оти овие мусц уште одамна станаа (не)релевантни....
Не е дека нема да добие, туку дека не исполнува еден од условите. Ќе треба да се среди дополнителна документација што не е нешо посебно, ќе треба Кагава кога ќе дојде во Манчестер да купи куќа и тоа е се, ама во статијата е направено од мрава крава за да се палат деца, сеа ќе видиш кога ќе се залетаат оние суперспорт, екипа што статија ќе направат.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.800
Поени од реакции
11.405
Ми се свиѓа што челси толку се појача, имаат ѕвезди на тон, а немаат менаџер што ќе ги среди.
Не ми се свиѓа што сити конечно почнуваат паметно да размислуваат и да купат играч, само доколку продадат.
Не ми се свиѓа што секогаш во трансфер период нашиве ќутат, ме држат во тензија и на крај или се или ништо.
А за арсенал, ливерпул и тотнем нема што да се пише, исти курац се ко лани.
Битката ќе биде меѓу манчестер пак, доколку нели челси не го земе ферги или мурињо, па да бидат 3 тима за титула :icon_mrgr:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А кога ќе ми текни дека Сити беа 10 пред 3 сезони :tapp:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А кога ќе ми текни дека Сити беа 10 пред 3 сезони :tapp:
А коа ќе ми текне дека пред 2 сезони ги зедоја нафташи и во рок од 2-3 години потрошија 400 мил. сакал ти или не ќе бидат јаки!

mans Друже веќе Ман.Сити што ќе засилуваат?
Во трибините,да седат јаки играчи? :icon_mrgr:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.722
Поени од реакции
43.777
Абре овој Родригез сигурни ли сте оти се вика Џејмс? Гледам сите сте запнале Џејмс Родригез.. Џејмс не е шпанско име.. Би требало Ж/Х/-амес :D Taка бар го викаа на канал 5 :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Белиот дрес ќе биде гостински за следната сезона, уште само и официјално треба да се потврди, ете што ќе се купува :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Бербатов - еден од најпаметните и најискрените фудбалери. А иде од таква ѓупска држава со таков никаков народ. Дефинитивно е Македонец! Слушнајте таа момичка со каков тон го пита и он как и одговара. Мака ќе ми биде ако така го заврше престојо у Јунајтед, ма да мислам дека нема да се случе. Не треба да изгубеме таква елеганција у движење, па макар само и да тренира, да не играа! Најголемија! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom