Не ти давам веќе да пиешСр4ц, знам дека во овие моменти зборува алкоохолот наместо мене, ама да знаеш дека твои членки - женското друштво - леандра, лигеа, В, принцес оф ивл, величествената ака македонка 1987 и сатори ги сакам највише на свет и само некој нека се осмели да каже нешто лошо за нив во овој кластер на хард дискот на кој си сместена, ноќна мора ќе му станам и така. Ептен било лудо да им правиш за јадење на дечињата твои. Кисс
Ја да не бев Убав,висок,со шармантен поглед?Draga Kajgana, vcera vidov eden decko sto sve mislam deka bese od forumov, I tolku se ispogleavme (onaka se razminavme na ulica, jas so drugarka, on so devojka mu, jas zbuneta, on zbunet, me zaglea ko da sum mu nekoja sto ne ja videl for a long time and finally, me gleda, duri I otkako se razminavme se svrtiv I on se svrti I primetiv deka se znaeme od negde) ama nikako da mi tekne koj bese -.-
Uste mislam na nego
Te lazam, imam poubavi stvari na koi sto treba da mislam, ko na primer, cela nedela imam ispiti
Isn't that wonderful??
Де бе ти ама се испофали самиотЈа да не бев Убав,висок,со шармантен поглед?
Мора брат,ако не се испофалам сам нема да се оженамДе бе ти ама се испофали самиот
Вчера на концертот на Цеца и на мене ми се уврте у глава за еден дечко кој стоеше до мене и цело време ме зјапаше - дека е од форумов... Да не бил истиот???Draga Kajgana, vcera vidov eden decko sto sve mislam deka bese od forumov, I tolku se ispogleavme (onaka se razminavme na ulica, jas so drugarka, on so devojka mu, jas zbuneta, on zbunet, me zaglea ko da sum mu nekoja sto ne ja videl for a long time and finally, me gleda, duri I otkako se razminavme se svrtiv I on se svrti I primetiv deka se znaeme od negde) ama nikako da mi tekne koj bese -.-
Uste mislam na nego
Te lazam, imam poubavi stvari na koi sto treba da mislam, ko na primer, cela nedela imam ispiti
Isn't that wonderful??
Вчера на концертот на Цеца и на мене ми се уврте у глава за еден дечко кој стоеше до мене и цело време ме зјапаше - дека е од форумов... Да не бил истиот???
Бај д веј - беше ли?
денес ќе биде прав убав летен ден,иако е пролетИ шокур ме боли мене како сте си поминале и шо сте праиле, и да ме труеш цел пат со информации што мене ме занимаат дури нула посто.