Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ср4ц, знам дека во овие моменти зборува алкоохолот наместо мене, ама да знаеш дека твои членки - женското друштво - леандра, лигеа, В, принцес оф ивл, величествената ака македонка 1987 и сатори ги сакам највише на свет и само некој нека се осмели да каже нешто лошо за нив во овој кластер на хард дискот на кој си сместена, ноќна мора ќе му станам :pipi: и така. Ептен било лудо да им правиш за јадење на дечињата твои. Кисс
Не ти давам веќе да пиеш :icon_lol:
Колку убава ноќ, а колку тежок ден денес преживувам. Не се најде лек за ден после пиење и не се најде, ми иде да си го извадам желудникот и да го фрлам низ прозор. Како да ме прегазил шлепер се чувствувам, цело пакетче аналгин испив, немам сила раката да ја кренам.
Ова е еден од оние денови во кој првата помисла ми беше: Од утре не пијам!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
И додека некои се искочени, се забавуваат и пијат без мака, јас седам цел ден во собава над книга и како по обичај подочњаците, кафе и цигарите ме дружат.Се отрув Кајганче, се отрув!Го гледам светлото на крајот од тунелот, ама се уште е далеку.Ќе беше блиску да не беше онаа гускана што каснеше саат време за усен дел и имала на располагање само два саата. за 35 души.Дали сме поминале сите, you do the math.
Прочитав што прочитав, веќе не можам да се замарам.
Ќе си отворам сеа едно Скопско, ќе си кулирам со музиче или филм, и утре што биде нека биде.Налет веќе, стварно :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Draga Kajgana, vcera vidov eden decko sto sve mislam deka bese od forumov, I tolku se ispogleavme (onaka se razminavme na ulica, jas so drugarka, on so devojka mu, jas zbuneta, on zbunet, me zaglea ko da sum mu nekoja sto ne ja videl for a long time and finally, me gleda, duri I otkako se razminavme se svrtiv I on se svrti I primetiv deka se znaeme od negde) ama nikako da mi tekne koj bese -.-
Uste mislam na nego :D

Te lazam, imam poubavi stvari na koi sto treba da mislam, ko na primer, cela nedela imam ispiti :D
Isn't that wonderful??
Ја да не бев :cautious: Убав,висок,со шармантен поглед?

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Draga Kajgana, vcera vidov eden decko sto sve mislam deka bese od forumov, I tolku se ispogleavme (onaka se razminavme na ulica, jas so drugarka, on so devojka mu, jas zbuneta, on zbunet, me zaglea ko da sum mu nekoja sto ne ja videl for a long time and finally, me gleda, duri I otkako se razminavme se svrtiv I on se svrti I primetiv deka se znaeme od negde) ama nikako da mi tekne koj bese -.-
Uste mislam na nego :D

Te lazam, imam poubavi stvari na koi sto treba da mislam, ko na primer, cela nedela imam ispiti :D
Isn't that wonderful??
Вчера на концертот на Цеца и на мене ми се уврте у глава за еден дечко кој стоеше до мене и цело време ме зјапаше - дека е од форумов... Да не бил истиот???
Бај д веј - беше ли? :)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Вчера на концертот на Цеца и на мене ми се уврте у глава за еден дечко кој стоеше до мене и цело време ме зјапаше - дека е од форумов... Да не бил истиот???
Бај д веј - беше ли? :)
да не бил овој :pos:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Мразам кога ја слушам што правела и како си го поминала денот.
like i care.
Уствари во последно време ништо не ме интересира.
Го знаеш она кога ти рече:
- Ејј денес колку убаво си поминав, ептен ми беше интересно!
and you are like:
- Aрно...
Не дека ми се дешава ова само со неа, ама most of the times, yeah.
Бројот на fucks given е еднаков на 0.

Друго, си мењам позадини, се обидувам да си најдам занимација во овие доцни часови. Затоа што Avengers нема да издржам до крај.
Бегај, викаат дека првите 40 минути биле ептен досадни. Нема шанси да издржам досада. Like i'm not bored enough.
Ми треба некоја акција бре... how much can you know about yourself if have never been into a fight?
Уствари, јас знаев, ама сум заборавил. Ќе треба да се потсетам. Ама сакам крв. Lots of it.

Пишувам англиски мешано со нашки. А? Колку сум хардкор. Можно е и да не ми е точна граматиката ама who cares!
Ae.

Г

Грејвдигер

Гостин
И шокур ме боли мене како сте си поминале и шо сте праиле, и да ме труеш цел пат со информации што мене ме занимаат дури нула посто. ;)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
... најавна шпица.

Убав ден! Редно беше после три очајни денови поминати низ нервози и депресии...

Ти ако не ме смениш нема која друга, битно работите се средуваат! То е најважно.

... одјавна шпица.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
И шокур ме боли мене како сте си поминале и шо сте праиле, и да ме труеш цел пат со информации што мене ме занимаат дури нула посто. ;)
денес ќе биде прав убав летен ден,иако е пролет
денес е празник Задушница,
да појдеме денес да ги посетиме вечните живеалишта,
на нашите од фамилијата,нашите предци и други,
да им запалиме по една свеќа за душа,
да си раздадеме како е обичајот,
Бог да ги прости.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Ај да ти кажам збор -два драаааааага кајги иако мислам дека си знаеш :)
денес ЈАС и ТИ имаме годишнина:pos:
даааааааа ДРАГА, 5 години сме заедно и да бевме во брак :LOL: :pos: денес ќе си ја прославуваме „дрвената свадба„ -симболиката ти е позната , нели...дрвена - оти дрвото симболизира плодородие и живот. Сопружниците веќе успеваат да се привикнат еден на друг и да прирастат еден кон друг со корењата баш како кај дрвата, младото дрво веќе е укрепено и ги дава своите први плодови ;)
е па тоа сакав да ти го кажам .......сега за сега и биди ми и понатаму така весела , интересна и ведра и да си ја дочекаме благодатната годишнина;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom