Абе ова не е можно еј!!! :nerv: Толку ретардиран тим да постои ова е стварно чудо!!! Од газди преку извршни директори и менаџер,па играчи се до навивачи!!!! Едноставно кога читам што пишуваат збеснувам!!! Па овие сите на бесилка треба носење!!! Ајде газдиве нешто ќе тропнат.....па потоа Хоџсон ќе излезе со изјави од типот:не можеме да победиме....тешко ќе биде......овој не ми чини...оној не ми чини....сакам да го купам Кол, Касано,Вучинич,Круз,Кержаков, го сакам овој го сакам оној(и тоа сите токмаци-едноставно да се немало креативен играч)!! Потоа играчиве ќе искочат во јавност.....ако не бидеме 4ти јас си одам...јас по него...јас пари сакам....јас Рој не го сакам итн....па на крај 'навивачиве' со нивните глупави филозофии....да го продадеме Реина, да го продадеме Агер, ајде Торес да го продадеме.......па на крај Кајт за Мексес би го трампале....боже боже!!! Може и ќе се среди тимот....Хоџсон може да го среди...ако му се дадат пари и да си донесе негов тип на играчи!!! Се сеќавате со Фулам прво се борше за опстанок па 7 ми и на крај лани финале!! Е сега проблемот е во тоа што не сакам да гледам таков Ливерпул!!!Со копачи без креативен играч!!!Само со буфтање и тепање!!!!
Затоа сите нека си ја чукнат главата и нека размислат малку оти вака ништо не правиме!! И под тоа сите мислам буквално на сите...од газди,директори,менаџер преку играчи па се до 'фанови' !!!! И да....нека ја освои Јунајтед 19ката!!! Ваљда тогаш ќе се свестите сите!!!
--- надополнето ---
П.С
Стартните 11 за утрешниот натпревар:
Reina; Johnson, Carragher, Skrtel, Konchesky; Kuyt, Lucas, Meireles, Rodriguez; Ngog, Torres.
Замени: Jones, Kelly, Kyrgiakos, Aurelio, Shelvey, Cole, Babel.