- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Ма немој да ме јебешНајбољи дресови до сега...
Само фонтов позади ми се свиѓа, другово потпросечно
Ма немој да ме јебешНајбољи дресови до сега...
Што разбираш бе ти секоја година само негодуваш нешто не ти се допаѓал а после најбољи еМа немој да ме јебеш
Само фонтов позади ми се свиѓа, другово потпросечно
Ај не јади бурек, лани баш го утепав од фалење дресотШто разбираш бе ти секоја година само негодуваш нешто не ти се допаѓал а после најбољи е
Факерски е дресот. Must - have one! Deal with it со овој освојуваме тројна
Само пњкаш пеер...за некој период ќе се убиеш од фалењеАј не јади бурек, лани баш го утепав од фалење дресот
Факт е дека не е ништо посебно дресов, според мене
никад па ни тогашНекоја Мексиканска телевизија им понудила на Пеп и Моу 1.5 милиони за да го коментираат заедно Европското првенство.
2:10 Тељок
Ако не ви е глеан клипов, обавезно одвојте 14 минути за него.
ОД стално сум тврдел дека играч кој знајт на друг играч да му пикнит топка низ нозе,е генијалец . Озил е дефинитивно супер генијалец. А гледам,и нашите долги коси се насанкаја на 5:54 хаха
Ако не ви е глеан клипов, обавезно одвојте 14 минути за него.
Шо си има врска ако сакаат и на месечината нека играат, ние секако на ТВ ќе си гледаме.Од 2013 година, шпанскиот Суперкуп ќе се игра во Кина !!
Шпанската Фудбалска Федерација постигна договор со челниците на Кина за организирање на Суперкупот во оваа земја. 5 од следните 7 изданија на Суперкупот треба да се играат во Кина, според постигнатиот договор, а Федерацијата со тоа ќе заработи околу 40 милиони долари.
Пример за тоа како парите можат да го уништат фудбалот!!