Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
7 февруари 2012
Мислења
26
Поени од реакции
2
Alcatel OT 995 - Предности, недостатоци, маани и ваше мислење за овој мобилен. Спецификациите му се одлични (одличен процесор, голем екран, добра камера и мн. др.), но не знам колку е добар телефонов, бидејќи потекнува од Alcatel, а тие не се баш покажани на пазарот. Очекувам ваш предлог дали вреди да се земи. Благодарам однапред.

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
Untitled-1 copy.jpg

Знае некој што е работава? Кога ќе го отворам во ПЦ телефонот не ми ги покажува ти што треба да бидат, sounds,themes,pictures....туку празно само отвара(сликата) и морам да праам нови фолдери по телефонот за да стаам некој фајлови во него. Пр. Сакам да стаам песна, и откако ќе ја стаам во тел. не ми ја покажува во Music, туку надвор од сите фодери. :) ако ме разбравте, толку можев да објаснам. :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Алкател а има хардвер ист како Nokia Lumia 900 (освен камерата)
Јас не би го зел само затоа што скоро да нема никаква девелоперска поддршка на xda, повеќе би одел на HTC One V, мада Алкателов има побрз процесор, поголем екран -- и најавено е од Алкател дека ќе добие ics 4.
Некако чудно ми е да купувам вакви модели како Алкател, што немора да значи дека се лоши.

Член од
9 септември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
6
Алкател а има хардвер ист како Nokia Lumia 900 (освен камерата)
Јас не би играл така...;)
линк

Но, од друга страна, за тие пари е О.К: Секако, и јас мислам дека хардверот не е од Алкател.

F

fantomX

Гостин
Значи вака, барам апарат со кој можам да разговарам и да се гледам на Скајп. Било какви модели кои можам да ги најдам кај нас, предложете.

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Каков апарат ??? Компјутер, Лаптоп, Мобилен, Таблет (незнам дали може да се гледаш на мобилен и на таблет)...

F

fantomX

Гостин
Каков апарат ??? Компјутер, Лаптоп, Мобилен, Таблет (незнам дали може да се гледаш на мобилен и на таблет)...
Пишувам во тема за мобилни телефони, мислам дека се подразбира што барам.

H

HoT IcE

Гостин
Како да го дефрагментирам Sony Ericsson Zylo?
Порано користев Sony Ericsson C510 и кога ќе го повржам со компјутер, можеше да го дефрагментирам. Овој Зило се утепав барајќи и нема, користам Вин7.
На C510 многу ми помогна Disk Defragment од компјутерот, ми леташе телефонот после. Сакам и со Зило да го направам истово, дали има начин?

Член од
7 февруари 2012
Мислења
26
Поени од реакции
2
LG Optimus L3? Дали некој од Вас има ваков мобилен и дали вреди за цената која ја има? Благодарам однапред.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
LG Optimus L3? Дали некој од Вас има ваков мобилен и дали вреди за цената која ја има? Благодарам однапред.
За која цена? телефонот е за мене апла грд и не лежи во рака

Kajgana Shop

На врв Bottom