Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Сепак мислам дека ќе има DoF и тоа L. van Gaal само под друго име односно Sporting Director.

Плус ако заклучиме дека Duncan Jenkins до сеа ги погоди сите информации еве ти нешто од него во врска со L.V.G.

Очекувајте да биде објавено на официјалната страна во 18:00 ч.

BBC - Brendan Rodgers agrees deal to become new Liverpool manager
Не сум баш среќен поради ова :mad:
Дајте ми слика од жената на Роџерс!!!!!!!!!!

И како ќе го викаме овој? Брендан или Брендон ??
--- надополнето: 30 мај 2012 во 17:45 ---
Овие да не закаснат одма на википедија го бапнале

Liverpool

On 30 May 2012, Rodgers signed a three-year deal to become the new manager of Liverpool.[32] Liverpool reportedly paid Swansea Cityapproximately £4 million in compensation to obtain the services of Rodgers.[33]

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Најди си бе :P.
Мака ми е......инаку таман почнав да учам (утре полагам) гледам скоро готово е. Сега времето што ќе го изгубам (и ќе паднам утре) сакам да ми го надомести Брендан со добри резултати и титули. Инаку жена му ќе плати!!!

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Нека ни е со среќа , многу титули во ЕПЛ , ЕЛ , ЛШ , ФА , КАРЛИНГ ... нека му е со среќа на Роџерс ,а и со знаење ... :D

S

Stivie G

Гостин
Епа ајде нека му е со среќа иако сум голем песимист околу евентуален негов успех у Ливерпул.
Инаку сум прилично сигурен дека наредната сезона најголем дострел ќе биде борба за место у Лига Европа. Се надевам ќе ме демантира Роџерс.
Добро е барем што не го донесоа Мартинез :LOL:.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Нека ни е со среќа , многу титули во ЕПЛ , ЕЛ , ЛШ , ФА , КАРЛИНГ ... нека му е со среќа на Роџерс ,а и со знаење ... :D
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
--- надополнето: 30 мај 2012 во 18:06 ---
Епа ајде нека му е со среќа иако сум голем песимист околу евентуален негов успех у Ливерпул.
Инаку сум прилично сигурен дека наредната сезона најголем дострел ќе биде борба за место у Лига Европа. Се надевам ќе ме демантира Роџерс.
Лошо е барем што не го донесоа Мартинез :LOL:.
Корегирано (y)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
шо бе не ? :cautious: ...

Иначе у најмала рука не очекуем да биде до толку мизерен у трансфер периодов ко Хоџсон ... првпат е у голем тим ( ако не се лажам) ... очекуем да збесне ... Радмел ако го доведе и втора лига да играме ќе го поштуем :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
шо бе не ? :cautious: ...

Иначе у најмала рука не очекуем да биде до толку мизерен у трансфер периодов ко Хоџсон ... првпат е у голем тим ( ако не се лажам) ... очекуем да збесне ... Радмел ако го доведе и втора лига да играме ќе го поштуем :)
Не требаше тоа со знаење да го спомниш :cautious:
Со трансфери ќе биди поинаку. Нема да се носат старци и потрошени играчи 1000000%. Ќе има тим што ќе ги расгледува трансферите така да.....Рој нема да се повтори. А за игра ќе играме офанзивно. Е сега колку има овој во главата и колку знај да постави тактика (пошто не можи секогаш да напаѓаме) останува да видиме

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Brandon Rodgers пред да стане тренер на младинскиот тим во Chelsea, бил во Barcelona за да го учи занаетот ( :D ) од L. van Gaal. Потоа е забележан од страна на Steve Clarke во Chelsea. Додека пак Pep Segura и Rodolfo Borrell за време на нивниот престој во Barcelona тие работеле под раководството на тогашниот менаџер на Barca - L. van Gaal. Некако све ми е поврзано :D.

B. Rodgers - S. Clarke - L. Van Gaal - P. Segura - R. Borrell

S

Stivie G

Гостин
За прв пат откако навивам за Ливерпул немам никакви очекувања како што имав во сите претходни на почетокот на сезоната. Се надевам дека ќе ме изненадат пријатно (y).
Во целата работа повеќе се радувам шо Мартинез не е менаџер отколку шо Роџерс е поставен за менаџер :pos:.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
^
^ Ќе ја имитираме Барселона :pos:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Не стигнав да пишам овде ама уште пред 4-5 дена кога пак почна да се спомнува Роџерс, бев сигурен оти тој ќе биди поставен за наш нов менаџер....немам забелешки на поставувањето него како тренер, направи голем успех со Свонси, а и ќе го продолжи да го игра она што Кени го почна pass&move што значи нема да му требаат многу играчи и време за да ја постави својата филозофија во тимот. Ми делува како крајно харизматичен а и авторитетен менаџер, одсекогаш сум имал високо мислење за него, па ајде нека му е со среќа него а и нам и се надевам оти тој ќе биди нашиот Фергусон.....
BRENDAN RODGERS RED AND WHITE ARMY!!!!!!!
IN BRENDAN WE TRUST
:D
--- надополнето: 30 мај 2012 во 18:25 ---
^
^ Ќе ја имитираме Барселона :pos:
Мислам оти Брендон се чита на нашки :D

S

Stivie G

Гостин
Ај баталете менаџерот сега, треба и играчи да почнат да наоѓат веќе :pos:. Нема време за чекање.Нешто Афелеај читам. Отсекогаш сум го сакал овој играч у Ливерпул.

Kajgana Shop

На врв Bottom