Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
М

Мартин`

Гостин
Од тие што повеќе пратат тенис тип за Троички со Фогнини утре ? Гледам во добра форма е Троички победил и доста натпревари со повисоки коефициенти, моментално има 5/5 во последните натпревари а и за утре има одличен коефициент 1.8

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.955
Поени од реакции
9.587
Од тие што повеќе пратат тенис тип за Троички со Фогнини утре ? Гледам во добра форма е Троички победил и доста натпревари со повисоки коефициенти, моментално има 5/5 во последните натпревари а и за утре има одличен коефициент 1.8
Tроицки со туги пари не го играм а не со мој

Член од
12 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
Леле леле berlocq умрениот ми зема здравје му се плукнам на тоа суратот:mad:
Добро бе само мене ли ова ми се случува, да фатам спортска е исто како да се случи 3 светско чудо, не ми се верува секој ден по 1 ме заебува јаооо.....:sick::(:mad:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Играше за Србија на турнирот во Дизелдорф не е нешто посебно ама ме заеба со Белучи..Фоњињи е одличен може +гемови сигурно ќе има 4-5 сета.

Член од
17 мај 2012
Мислења
165
Поени од реакции
38
Од каде ова? Велез играше 120 минути во копа либертадорес со Сантош пред 3 дена, изгуби на пенали, Колон какви такви, не се послаби од Велез според табелата. Не гледам логика стварно за овој тип, јас би да ставам на Колон некоја пара. Освен ако не имаш некое екстра инфо...
0:2 ft
sega vidov deka si me citiral
nemase da pisuvam deka e 9/10 ako nemav info
ajde narednio pat ce objasnam

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Шпанија 1&3+
Холандија 1&3+
Шведска 1&3+
Хрватска 1
Германија 1
Англија 2
Црна гора 1
Австрија 1

М

Мартин`

Гостин
Панатанаикос - Олимпијакос X регуларно.. Панатанаикос тепа на продолжеија, инфо од Антич :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom