Г
Гучи
Гостин
Па ако е богатство зошо сакаш да ризикуваш сите да ги изгубиш? Изиграј едно за 20 да ти носи 200 и таман си.За мене 200 е богатство
Па ако е богатство зошо сакаш да ризикуваш сите да ги изгубиш? Изиграј едно за 20 да ти носи 200 и таман си.За мене 200 е богатство
Па до сега така и играв Сега да фатам нешто поголемо и да мирувамПа ако е богатство зошо сакаш да ризикуваш сите да ги изгубиш? Изиграј едно за 20 да ти носи 200 и таман си.
1-3 Конечен резултатSweden 1 Division
Umea - Angelholms 2 - 2,00 9/10
Од каде ова? Велез играше 120 минути во копа либертадорес со Сантош пред 3 дена, изгуби на пенали, Колон какви такви, не се послаби од Велез според табелата. Не гледам логика стварно за овој тип, јас би да ставам на Колон некоја пара. Освен ако не имаш некое екстра инфо...colon-velez 2
9/10
Haas utre ke se doigra ima 4-2 prednost bi trebalo lagano da go zavrsi mecot.. ako neso slucajno ti e strav mojs da mu stajs 100-200 den live na Volandri da pokrijas vlog, jas licno pustiv so 3000 ovaj doubleТе следам за 1.000, првиов влезе, хас води
јас кога пишувам мислите дождот на ламарина тропа??За денес..Мајами-Бостон хендикеп-1 ОЛЛ-ИН
Инфо од каде или твој тип ? Оти гледам Фридрихштад игра очајно, јас 2ка ја планирав вчера.Fredrikstad -- Viking 1 vo 1 (4,6)
ех,1,3 нема сигурен коеф ти бараш инфо за овој........за 4,6 се исплаќа ризикот,секако на помала уплата........исто Стјарнан од Исланд 2 во 2 и Бока за утре ГГ и 3+ вкупно 50 коеф.......2-30 денари и така по пат ќе ги фрлиш........Инфо од каде или твој тип ?