Nemorosus
Маршал Изет Фазлиновић
Амин. 2012 излага, неможам да чекам... Иначе првата Метро беше дефинитивно една од најдобрите игри што сум ги играл во животот! Побарувањата на ова очекувам да бидат слични, исти на претходната али ќе чекаме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Купуваш игри? Добро за тебе. Иначе би требало да нема, али верувај не ти ни треба мултиплеер! Едноставно моеш да ја играш сто пати од поново, и нема да ти се здосади...izgleda extraprvata ne ja kupiv samo zaso nemase multiplayer! ovaa ke ima?
Не купуваш игри? Лошо за тебе.Купуваш игри? Добро за тебе.
Премногу. Знаеш пливам во пари, па ќе купувам игри...Не купуваш игри? Лошо за тебе.
Мора да ја пробаш... Јас ќе си ја симнам повторно на први, од почеток ќе ја играм. На секои два месеци можам да ја играм, не е досадна воопштоШто е толку добро во играва? Не ја играв, ми изгледаше некако досадна и монотона...
Премногу реална да биде реалнаШто е со графикава бе човече...
Премногу реална да биде реална? Што забележа, кажувај.
Она филмчено погоре, ако мислеше на него, е... филмче.
Класично сиво грдило со мали наноси на црвено шаренило.http://www.gamespot.com/metro-last-...?tag=Topslot;MetroLastLight;PostapocalypseNow
Ima i gameplay. Izgleda fantasticno, ama loso optimizirana ke bide, mislam. Also, uste malce imam ionaka od kecot..