Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Смешно, сите поверуваа на информациите на sport 1.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
полека,полека.....ќе видиме...има нешто!!!

sport1 не давале безвезе информации,поготово не во 11 навечер...ама сигурно нема да се јават сеа од баерн да потврдат...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ја мислам дека со Сити Баерн лесно ќе се договори се глеа дека не е во планот на Манчини Џеко башка Сити ќе сака да купи уште некој напред. Потешкиот дел е мислам Баерн да се договори со Џеко за плата, овој балкански чоек заедно со неговиот агент знаат дека ако си оди ќе треба да зима помала плата а вака у Сити си лапа плата безвезе, не за џабе Џеко изјави пред некој ден и неговиот агент исто дека бил среќен во Сити не размислувал за трансфер. Ќе видиме дај боже да сака ЅВЕР е Џеко еј лани идеше за 37 милиони евра а сеа за 20-25 пошто Сити секоја година си мења играчи

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ја мислам дека со Сити Баерн лесно ќе се договори се глеа дека не е во планот на Манчини Џеко башка Сити ќе сака да купи уште некој напред. Потешкиот дел е мислам Баерн да се договори со Џеко за плата, овој балкански чоек заедно со неговиот агент знаат дека ако си оди ќе треба да зима помала плата а вака у Сити си лапа плата безвезе, не за џабе Џеко изјави пред некој ден и неговиот агент исто дека бил среќен во Сити не размислувал за трансфер. Ќе видиме дај боже да сака ЅВЕР е Џеко еј лани идеше за 37 милиони евра а сеа за 20-25 пошто Сити секоја година си мења играчи

Мене за Мартинез многу ме интересира брзо да ја договорат работата,ако ја договорат.....

А Џеко ќе го биде....одамна го имаат како желба....

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
форумот трансфермаркт полуде со информацијава сеа па и sky sport news известил според нивни информации дека Баерн се договориле со Џеко а агентов па изјавува нема нишо. Иначе утрешен спортбилд има интервју со Лук Де Јонг -De Jong:" Bayern wäre ein Traum!"

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
форумот трансфермаркт полуде со информацијава сеа па и sky sport news известил според нивни информации дека Баерн се договориле со Џеко а агентов па изјавува нема нишо. Иначе утрешен спортбилд има интервју со Лук Де Јонг -De Jong:" Bayern wäre ein Traum!"
Не бе каков Де Јонг,Џеко го имаат договорено......никад се нема десено на спорт1 навечер пред полноќ да објавуваат таква информација...Што значи некој им има кажано,поготово ако си имаат контакти со некој во Баерн....

M

Mario Gómez

Гостин
Abe gledam zaboravivte deka pominaa samo 10 dena... i odma so transferi ste pocnale... Messi da go zemat kurot ne mi cue!

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
Abe gledam zaboravivte deka pominaa samo 10 dena... i odma so transferi ste pocnale... Messi da go zemat kurot ne mi cue!
Па треба уште сега пред ЕП да купиме некој напаѓач и секако Мартинез, а не на 31 август во 5 до 12 некои дрва.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Welt Online: Der FC Bayern hat in Claudio Pizarro einen 33-Jährigen für ein Jahr verpflichtet, Jupp Heynckes ist gerade 67 geworden und hat auch nur noch ein Jahr Vertrag. Plant Ihr Verein zu kurzfristig?
Hoeneß: Warten Sie mal ab, was noch kommt! Es wird etwas passieren, die Einkaufspolitik des FC Bayern lässt sich erst beurteilen, wenn sie fertig ist.

Го прашале Хенес дали го планира тимот само за наредната година пошто Пизаро 33 и Хајнкес 67. Овој изјавил почекајте видете што следува. Може да ја оцените трансфер политиката откако ќе заврши.

Хмм од сите Хенес е некако најзапален оддамна збори за бомба во нападот сеа пак изјавува ја мислам дека ќе се земат двајца јаки и скапи.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Според утрешен Билд Сити барале 30 милиони за Џеко а овој некаде 7 милиони годишна плата, а Нерлингер изјавил дека немаме притисок не се брзаме и дека и Џеко може да игра и покрај Гомез напред. Со самото ова значи Нерлингер признава дека сме заинтересирани за Џеко али нека не брзаат нека си ги турат Сити тие 30 милиона у гз. Нека чекаат Сити и така и така ќе купи уште 1135 напагачи летово па после Џеко ќе глеаат да го шитнат а Челзи,Барса,Реал и ПСЖ не се заинтересирани за Џеко така да нема друг тим што би дал 30 милиони и 7 милиони плата за Џеко.

Како и да е ќе биде ова изглеа бетер од Боатенг сагава коа се влечеа месец дена али на крај мислам дека за 25 би било најреално и мислам дека со таа цена ќе се согласат и двата тима

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ЧЕНТО што ти реков другар, не сакаат да прават драма со Џеко, ќе му наштетел на Гомез

http://www.sueddeutsche.de/sport/fc-bayern-auf-einkaufstour-einig-mit-edin-dzeko-1.1370456

Абе све те разбирам јас,добра ти е логиката,ама мојата поента некако испаѓа точна....дека од управа ја смениле политиката околу тоа прашање ФАЛА БОГУ!!!

Факт е дека сме заинтересирани за Џеко,и голема е веројатноста дека ќе го договориме....Без разлика,Баерн е заинтересиран за хај профајл напаѓач како конкуренција за Гомез и тоа ќе биде најпаметната одлука по подолго време....

Држи таа теорија да не му го нарушуваат мирот,ама кога цел свет увиде дека поради таа комфорност Гомез таквото не го боли ако промаши зицер дете што не би го промашил,и тоа особено во битни утакмици,сфатија и од управа дека е време да се реагира...Не е исто кога знае дека што и да направи секако ќе игра,и да знае дека ако заебе ќе си седне на клупа.

Впрочем изјавата на Нерлингер дека Џеко може да игра заедно со Гомез се говори нели???

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.659
Поени од реакции
22.402
Јас мислам Џеко би бил супер ќе има одлична конкуренција во нападот и Гомез ќе вложи повеќе. Ама ако стварно сакаат да играат 4-4-2 тоа за мене е уназадувајне.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Според утрешен Билд Сити барале 30 милиони за Џеко а овој некаде 7 милиони годишна плата, а Нерлингер изјавил дека немаме притисок не се брзаме и дека и Џеко може да игра и покрај Гомез напред. Со самото ова значи Нерлингер признава дека сме заинтересирани за Џеко али нека не брзаат нека си ги турат Сити тие 30 милиона у гз. Нека чекаат Сити и така и така ќе купи уште 1135 напагачи летово па после Џеко ќе глеаат да го шитнат а Челзи,Барса,Реал и ПСЖ не се заинтересирани за Џеко така да нема друг тим што би дал 30 милиони и 7 милиони плата за Џеко.

Како и да е ќе биде ова изглеа бетер од Боатенг сагава коа се влечеа месец дена али на крај мислам дека за 25 би било најреално и мислам дека со таа цена ќе се согласат и двата тима
Ја мислам дека по брза постапка ќе се реши....Освен ако Џеко не се занесува,а веројатно нема сооглед на тоа дека не игра на Европското и неговата цена во никој случај неможе да се покачи...И Сити го знае тоа,такада не би требало да има поголеми проблеми...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Јас мислам Џеко би бил супер ќе има одлична конкуренција во нападот и Гомез ќе вложи повеќе. Ама ако стварно сакаат да играат 4-4-2 тоа за мене е уназадувајне.
тоа се плашам и ја ваљда викаат само колку да дојде Џеко и Гомез да биде среќен иначе 4-4-2 со Џеко и Гомез па и Мартинез у средина и Крос АМЦ има да биде ептен спора и статичка нашата игра. Ќе останеме само на Рибери,Робен и Швајни така ептен подвижни. Не верувам дека ќе играме 4-4-2 освен коа ќе губиме во второ или коа ќе треба да се пробие некој тим што ќе игра бункер
--- надополнето: 30 мај 2012 во 23:40 ---
Ја мислам дека по брза постапка ќе се реши....Освен ако Џеко не се занесува,а веројатно нема сооглед на тоа дека не игра на Европското и неговата цена во никој случај неможе да се покачи...И Сити го знае тоа,такада не би требало да има поголеми проблеми...
може да се реши по брза доколку ете Сити бара 30 Баерн нека понуди 20 па да се најдат на 25 таман ќе биде али се виде и со Боатенг иако Сити имаат пари пак не се даваа бараа пари се развлекуваше работата
--- надополнето: 30 мај 2012 во 23:45 ---
Еве и онлине од билд http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/dzeko-poker-kostet-mindestens-30-mio-abloese-24404604.bild.html
исто така му нудиме помала плата на Џеко од таа во Сити

Kajgana Shop

На врв Bottom