Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Ситуацијата е хаос, не личи ова на Ливерпул. Состојбата не била поочаајна од сегашната од кога памтам јас. Нешто слично на 2010 сме.
Прочитајте ја статијата од Ловренсон екслузивно преведена на македонски :D
"Знам дека сопствениците се во потрага по нов менаџер на нивниот американски начин, но тоа го прават погрешно. Не можам да поверувам дека тоа го прават толку јавно. Всушност им дозволија на сите да дознаат кој е на нивната ли
ста и кого сакаат да интервјуираат. Не видов ВБА или Астон Вила да го прават тоа. Тоа можеби е начинот на кој се прават работите во Америка, но ова е Англија и ние ги правиме работите поинаку. Исто така тоа е многу срамно за менаџерите кои се инволвирани, само треба да ја погледнете реакцијата на Брендан Роџерс кога тој одби да учествува во овој "избор за мис" организиран од страна на сопствениците. Тој ги одби и со тоа им покажа дека ако тие навистина го посакуваат во Ливерпул, треба да зборуваат лично со него. Погледнете го и Мартинез. Ако тој не ја добие работата и Виган стартува лошо наредната сезона, нивните фанови ќе мислат дека Ливерпул го растревожиле него. Се додека трае овој процес, Ливерпул губи драгоцено време. Клубот е на крстопат и мислам дека сега уште повеќе се оддалечија од топ 4ката отколку што беа на почетокот на ланската сезона. Големата петорка од Сити, Јунајтед, Арсенал, Челси и Тотенхем ќе се засилат и ќе биде тешко за Ливерпул да ги прати. Одиме назад, не напред. Кога гледам кон наредната сезона, мислам дека за најдоброто што можат да се надеваат е шесто место, не заборавајте дека ќе играат во Европа Лигата и играњето во четврток и недела ќе влијае на динамиката на тимот. Кога гледам долгорочно, тие нема да можат да ги привлечат најдобрите играчи ако не играат во ЛШ и ќе треба да одлучат дали да градат нов стадион, или да го прошират Енфилд - и двете ќе ги чини многу пари. Сега Ливерпул има шанса да ги донесе играчите кои тие чувствуаат дека им се потребни пред да почне ЕП и тоа да го направат пред нивните ривали. Но наместо тоа, имаме ситуација во која нема никој во клубот кој може да потпишува играчи. Нема менаџер и Комоли кој беше одговорен за трансфери, сеуште не е заменет. Имам чувство дека американците пробуваат да го водат клубот оддалечени со илјадници километри. Знам дека Иан Ер е сеуште тука и тој е главен за секојдневните случувања во клубот. Комоли го нема, Далглиш го нема, си отиде и Иан Котон кој со години беше во делот за медиуми. Сигурно Ер помислува дека тој е следниот. Мислам дека од денот кога Питер Робинсон си отиде од Ливерпул пред една декада, клубот никогаш не беше ист. Луѓето велат дека работите денес се различни, но интелгентни луѓе (П. Робинсон) се прилагодуваат на промени. Чувството кое го добивам од навивачите на Ливерпул е дека нив им е сеедно, и тоа е најчудното. Тие само сакаат работите да се средат и да се назначи нов менаџер што поскоро, за клубот да може да напредува

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
Хммм... за ова прв пат слушам.... Роџерс бил во тој тим ?

Ја од денес навивам за двајцава..... :sneaky:

Беше Роџерс во Челзи под водство на Мурињо точно.
А која е фуфава? Не ќе биди лошо да си креирам еден твитер профил. Одамна се токмам ама ме мрзи
--- надополнето: 29 мај 2012 во 17:07 ---
Ситуацијата е хаос, не личи ова на Ливерпул. Состојбата не била поочаајна од сегашната од кога памтам јас. Нешто слично на 2010 сме.
Прочитајте ја статијата од Ловренсон екслузивно преведена на македонски :D
............................................
Дека досега работевме на англиски начин еве рози ни цветаат. Време е малку на америкнаски начин да поработиме :D
Уште бе не објавија дека Мартинез е новиот менаџер? :icon_lol:

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Очекуем утре да пишува по новиневе ... АВБ нов тренер на Ливерпул , Ливерпул го назначи АВБ за нов тренер , Ливерпул потпиша со АВБ , наследник на Далгилш е АВБ , Газдите избраа : АВБ нов тренер на Ливерпул ..... :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
Очекуем утре да пишува по новиневе ... АВБ нов тренер на Ливерпул , Ливерпул го назначи АВБ за нов тренер , Ливерпул потпиша со АВБ , наследник на Далгилш е АВБ , Газдите избраа : АВБ нов тренер на Ливерпул ..... :D
Нема :D АВБ сам си се заеба на интервјуто.
Утре можиш само за Мартинез да прочиташ. Ништо друго :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

И сега...... Мартинез , мартинез..... оп Роџерс!

Изгледа ке испадне вистина дека Газдите го одфрлиле Мартинез поради неговиот сегашен газда кој го претереа на медиумите!

Али ај.... Ливерпул не е Ливерпул ако нема вакви глупости. Во секој случај станува се по интересно!
--- надополнето: 29 мај 2012 во 13:07 ---
Се се ама ова е врвот..... ц ц ц ц!

--- надополнето: 29 мај 2012 во 13:08 ---
Хммм... за ова прв пат слушам.... Роџерс бил во тој тим ?

--- надополнето: 29 мај 2012 во 14:06 ---
Ја од денес навивам за двајцава..... :sneaky:

Ќе чекам апдејт од тебе за последново :D

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Јас сакам да го земеме овој од Атлетико Билбао секако оваа година ништо не направи добро играше две финалиња или догодина нема да игра никаде!

добра понуда и да дојди во пакет со уште 1-2 фудбалери од билбао!

НАЈГОЛЕМ скептик сум за овир рогерс мартизен партинез и сите такви незнам зошто!!!!
Можеби супер тренер и овој на АСТОН ВИЛА шо тој да не не одбие заради Астон Вила! мартин онил ?

Ај до сите twiiter! дали имаше шпекулации за Кавани последниве 2-3 дена ? или за Лавеци ???

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
Ќе чекам апдејт од тебе за последново :D
Не ќе биди лошо да се приклучиме на твитер :coffee:
--- надополнето: 29 мај 2012 во 20:17 ---
Јас сакам да го земеме овој од Атлетико Билбао секако оваа година ништо не направи добро играше две финалиња или догодина нема да игра никаде!

добра понуда и да дојди во пакет со уште 1-2 фудбалери од билбао!

НАЈГОЛЕМ скептик сум за овир рогерс мартизен партинез и сите такви незнам зошто!!!!
Можеби супер тренер и овој на АСТОН ВИЛА шо тој да не не одбие заради Астон Вила! мартин онил ?

Ај до сите twiiter! дали имаше шпекулации за Кавани последниве 2-3 дена ? или за Лавеци ???
Мартинез па и Роџерс >>>>>>>Онил
А и не знам зошто би ти бил Марсело Биелса? Добар е ама јебига.....ние ќе одиме со млад менаџер. До утре очекувам да го назначат Мартинез.
За Кавани не знам а и скап е многу, а Лавеци ќе оди или во Интер или во ПСЖ

S

Stivie G

Гостин
Нема шпекулации на твитер за Кавани и Лавези од тоа шо јас имам видено.
А за менаџер изгледа ќе биде Роџерс според денешните шпекулации. Утре ќе излезе ново име за менаџер, на ред е Јирген Клоп :pos:.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Шпекулациите за Кавани и Лавеци излегоа од ЛиверпулЕко....

Инаку според последните гласини.... Менаџер до Петок !;)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ако нешто научив од ваквите обложувања, тоа е дека немаат врска

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
http://www.skybet.com/football/manager-specials/event/12876852
Коефициентот за Роџерс нагло падна така да најверојатно тој ќе ни биде нов менаџер.
Јок...........Мартинез ќе биди сигурен сум. Ова со коефициентите е за да намамат луѓе. Нели и кладилниците треба ќар да имаат? (y)
--- надополнето: 30 мај 2012 во 00:19 ---
Ако имате слободно време прочитајте го ова
Ќе ја видите основната разлика помеѓу поранешните газди и Хенри како и разликата помеѓу Рој и новиот менаџер - кој и да биди

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
Today is my birthday:cool:. If you know what i mean.
Жал ми е ова што ќе го речам ама нека му е среќен 32-от роденден :( Нема уште многу од кариерата :(
--- надополнето: 30 мај 2012 во 00:44 ---
L. V. Gaal (DoF) + B. Rodgers (Manager) 100% like it or not.
Од каде сега ова? Јас пак сум 90% сигурен дека ќе биди Мартинез
--- надополнето: 30 мај 2012 во 00:48 ---
Единствената пречка во поставувањето на Мартинез за менаџер е ван Гал. Прашање е колку Роберто ќе сака да работи со ван Гал каде вториов ќе го има главниот збор. До Петок ќе се знај се.

Kajgana Shop

На врв Bottom