Вотка и лубеница – совршено уживање за летниот период

• Креатор на темата Креатор на темата ФиљанЧоек
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам, правам глупости од соков.

До колку можеш да пиеш,пред да се направиш пијан летва ѓон ?

Кога ке се при крај јагодките земете во поголемо количество над 15кг или повеке.Замрзнете ги.Во летен период извадете ги замрзнати искршете ги со се мраз и во блендер.иди многу вкусен и освежувачки пијалок за летно време.Ова го правеа едни комшивчина.Мхмхмхм

Mnogu dolg proces a ko sto sum strven neveruvam deka ke ostane nesto od vodkata dodeka ja cekam:sneaky: , ali pak mora da se proba sepak dobar recept za letovo (y)
--- надополнето: 29 мај 2012 во 19:29 ---
а може ракија пошто ми лизга поубо
obavezno lubenicata posle da ja mezis so zelena salata :pos:

Пијаница една си жими се:pos::pos:

Интересно звучи,после тоа со гумените бомбони еве нешто друго,можеби ќе се проба летово.

Па мораме да му дајме на душава малце не сум ли во право?:P

Кога ке се при крај јагодките земете во поголемо количество над 15кг или повеке.Замрзнете ги.Во летен период извадете ги замрзнати искршете ги со се мраз и во блендер.иди многу вкусен и освежувачки пијалок за летно време.Ова го правеа едни комшивчина.Мхмхмхм

Или пак ако немате јагодки, земете конзерва јагодки- јагодите оделете ги од концентратот , значи употребете го концентратот, додајте мраз, додадете шеќер по желба, сето тоа во блендер! И најбитно додаток бел рум или водка :)

Не сум мераклија на мешање за полесно пиење, ама од чиста водка имам трауми, лубеница не обожавам многу.Значи да комбинирам вака :sneaky:

Јас сум обожавател на вотка, така да ова мора да се проба летово :)
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 21:14 ---
Јас сум голем обожавател на вотка, така да ова мора да се проба летово :)

Ова може да се проба летово :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom