Општи вело муабети, прашања, совети

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Еве ме мене пак. Ако бугарскиот Cross не вреди да се купува, тогаш вреди ли да се купи бугарски Drag? Еве овој модел ми се допаѓа Drag ZX4 TE.

Потребен ми е совет!

Благодарам.

Сеуште не знам како се става линк (сликичка).
Еве ти слика на велосипедот. Инаку добар е, со добра опрема. Не кажа само цена, колку ке те кошта. :)

Член од
22 февруари 2008
Мислења
376
Поени од реакции
15
Благодарам за сликата. Цената му е 699 (358 евра) или 799 лева (408 евра). Две места две различни цени. Се надевам дека станува збор за истиот велосипед?! Исто така постои можност за повраќање на ДДВ од Бугарија. Би требало да е од 15-20%.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Благодарам за сликата. Цената му е 699 (358 евра) или 799 лева (408 евра). Две места две различни цени. Се надевам дека станува збор за истиот велосипед?! Исто така постои можност за повраќање на ДДВ од Бугарија. Би требало да е од 15-20%.
За тоа што нуди од опрема цената е одлична, е сега за рамките какви им се по квалитет, не знам.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Точак:) возам обично летоска на кеј кога бев помал обожавав да возам али сега послабо со обврскиве

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Што мислите за брендот Schwinn ???? Јас имам точак со рамка од оваа фирма, али деловите се повеќето Avid, Truvativ, и сл. Сам си го склопував, али незнам мислење за рамката, па ако знае некој и има искуство со тој бренд нека пише. фала

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.792
Поени од реакции
11.376
Што мислите за брендот Schwinn ???? Јас имам точак со рамка од оваа фирма, али деловите се повеќето Avid, Truvativ, и сл. Сам си го склопував, али незнам мислење за рамката, па ако знае некој и има искуство со тој бренд нека пише. фала
Топ се швин, девојка ми зема пред некое време, точакот е бонбона супер е за сите услови а и ефтини се во глобала просек 200евра тука негде, што за точак со такви перформанси е best buy!

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Schwinn е еден од најстарите брендови за велосипеди....НО многу одамна опаднаа со квалитетот....како на рамките така и со деловите кои пто ги монтираат

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Топ се швин, девојка ми зема пред некое време, точакот е бонбона супер е за сите услови а и ефтини се во глобала просек 200евра тука негде, што за точак со такви перформанси е best buy!
Швин се велосипеди од средна класа, значи како што кажа, добар велосипед за ефтини пари. Имам видено некои швинови надоградени со многу добра опрема. Сепак за квалитетот на изработка и издржливоста неможат да се споредат со врвните брендови (Specialized, Scott, Cannondale, Cube итн.). :)

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Швин се велосипеди од средна класа, значи како што кажа, добар велосипед за ефтини пари. Имам видено некои швинови надоградени со многу добра опрема. Сепак за квалитетот на изработка и издржливоста неможат да се споредат со врвните брендови (Specialized, Scott, Cannondale, Cube итн.). :)
Епа јас си го правев сам, можам да го сликам, впрочем сеа ќе го сликам и ќе го ставам па кажете ми што мислите. Фала на одговорите воедно
--- надополнето: 29 мај 2012 во 18:50 ---
Епа јас си го правев сам, можам да го сликам, впрочем сеа ќе го сликам и ќе го ставам па кажете ми што мислите. Фала на одговорите воедно
Ај помош!!! како да ставам слика?

М

Мартин`

Гостин
Oк Фала. Еве слики
Не ги отвара сликите нешто грешно правиш, инаку Бергамонтов го продале сега се јавив но истиот продавал друг велосипед. Еве овој крос спринтер исто го продавал дури и поефтин е, но ме интересираат делови/рам да ѕирнете па да кажете ?

Ако не чини овој тогаш давајте други предлози што ги има по огласиве, до кај 12-13 илјади денари макс.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Не ги отвара сликите нешто грешно правиш, инаку Бергамонтов го продале сега се јавив но истиот продавал друг велосипед. Еве овој крос спринтер исто го продавал дури и поефтин е, но ме интересираат делови/рам да ѕирнете па да кажете ?

Ако не чини овој тогаш давајте други предлози што ги има по огласиве, до кај 12-13 илјади денари макс.
Eпа незнам зашто вака, направив се како што кажавте. Има друг начин за ставање слики или јок ?

Kajgana Shop

На врв Bottom