- Член од
- 24 февруари 2012
- Мислења
- 1.556
- Поени од реакции
- 2.355
600 штом толку му ја мислиш ништо од бизнисот со тебе755 Во минус ке идам за тоа решив да ви го дадам да си го делите.. мислам милкшејкот![]()
600 штом толку му ја мислиш ништо од бизнисот со тебе755 Во минус ке идам за тоа решив да ви го дадам да си го делите.. мислам милкшејкот![]()
E raka e , sve kleptomani se godat, dazabe imОхаааааа ние се мачиме да накачуваме по 5 они ни симињаат по 145![]()
760 Охрид detected755 Во минус ке идам за тоа решив да ви го дадам да си го делите.. мислам милкшејкот![]()
Клептомани хахахахахаха,имаш право...џабе им еE raka e , sve kleptomani se godat, dazabe im760
765 Грешка си...760 Охрид detectedСто посто од таму нешто влечеш,џабе тоа локацијата ти е Скопје
![]()
600 Истепај го ич не му ја мисли, он на тебе ај погоди600 на кого бе ти ај погоди ??? штом немаш травки за салата не бива ниш од тебе![]()
Се ближи 10 јуни, колку бандери имаш755 каква чколија пепруткО
аа еве еден дилбер ни се придружи..добредојдее и аксонее ајде частии![]()
600 и тие од Ск не се поарни него ај760 Охрид detectedСто посто од таму нешто влечеш,џабе тоа локацијата ти е Скопје
![]()
755 Па да најскржавата метропола600 и тие од Ск не се поарни него ај![]()
590 Многу скржав ти, сигурно си егеец765 Грешка си...
765 Грешка си...
части ме дека сум поминал година бе600 Истепај го ич не му ја мисли, он на тебе ај погоди
Се ближи 10 јуни, колку бандери имаш
Ако паднеш година частам во кафана![]()
И јас тоа сакав да кажам,ама само ќе се закопам сам590 Многу скржав ти, сигурно си егеец![]()
,,,aj cevki za cevki tukiki i chashata e prazna ,,,ja ispil sam,,,,абе ти каква циција си место на сите по неколку травки ти тука цевки ни даваш ....цццццц
500 Така се расте бе555 ај ај заебавајте ...![]()