Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
ОБН на 3 MAX,кога има Survivor се исклучува...претпоставувам дека поради тоа што Сител ги откупил правата,и сега ќе си играат...како не им е срам.....

ОБН на 3 MAX,кога има Survivor се исклучува...претпоставувам дека поради тоа што Сител ги откупил правата,и сега ќе си играат...како не им е срам.....
Стварно како не им е срам што сакаат да им се гледа шоуто што за кое дали пари.

А тие што не можат да почекаат 1 саат и да си гледаат со македонски превод не треба да се срамат.

Стварно како не им е срам што сакаат да им се гледа шоуто што за кое дали пари.

А тие што не можат да почекаат 1 саат и да си гледаат со македонски превод не треба да се срамат.
Епа ние чекаме еден саат покасно да гледаме со Македонски превод,но некој си игра па исклучува кога сака,поточно синоќешната ја прекинаа после 15-тина минути од почнување.Е сега незнам кој треба да се срами а кој да се прави дека се најгледани!

Епа ние чекаме еден саат покасно да гледаме со Македонски превод,но некој си игра па исклучува кога сака,поточно синоќешната ја прекинаа после 15-тина минути од почнување.Е сега незнам кој треба да се срами а кој да се прави дека се најгледани!
Тоа не е во ред што исклучиле......а кој се погледани од нив ?

Себастијан прв финалист,али каква игра имаа денеска:sick:

Od koga ja isfrlija Alex , nikoj ne mi e favorit , sega neka se jadat megjusebe!!

Себастијан браво човече,идол ми е во овој Преживеан, ДА ДА !
Скоро во секоја борба е во првите 3ца,па и често беше победник!А то што она дундине не знаат да сварат еден ориз,па ќе се курчеле вака така му се направиле смокви то... ај да не велам,дека Себастијан им рекол дека не се доволно спремни да биде жена единствениот ПРЕЖИВЕАН,човекот ВИ ГО ЗАЛЕПИ ВО МУЦКИ,НА ЧЕЛО!
Мајсторо треба да биди ЕДИНСТВЕН ПРЕЖИВЕАН!
Според мене друг во финалето кој сакам да го видам сигурно е МИЛАН,па и ВЛАДА...

Уште непочнат клипот Милан почна да припаѓа,знаев ! :pos:

Знаев дека Себастијан ќе биде еден од финалистите, а со него заедно очекувам да бидам Милан и Влада. А крајниот резултат ќе биде победа за Влада, бидејќи тој е единствениот од сите таму што успеа да си го зачува образот чист.

Ако влезе Влада во финале, повеќе од сигурно е дека он ќе биде победникот.
Едноставно го сакаат скоро сите на другиот остров, додека Себастијан и Милан не така многу.

Кој и да победи од Владо, Себастијан или Милан ќе биде заслужено. За другите тројца нема да коментирам.Според досегашните борби Себастијан најмногу се покажа но ме изнервира кога одлучи да го исфрлат Радован. Владо досега не е вмешан во ниту една збрка а имаше и неколку победи. Милан исто изигра без никакви договори но беше послаб во борбите за разлика од пртеходните двајца. Според мене најреално би било да победи Владо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom