Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

H

HoT IcE

Гостин
Реков сто пати и пак ќе кажам, Фергусон не работи со лигуши, не знам ни зашто се надевавте на овој трансфер, сето ова што го прави ликов се коси со сите профили на една трансфер цел на овој клуб.
Ко прво не е нигде потврдено и дека доаѓа во Челзи затоа што се започна од лажни профили на твитер кои рекоа ќе патувал во Лондон а тој сеа има тренинг со Белгија :pos: Саха рекол, Саха чита тоа што пишуваат Лекип кои пред 3 дена кај нас го донесоа.
Факт е дека шизофреничаров си бара привремен клуб се додека на Реал не им притреба таков како него, под огромно влијание е на Зидан, може мислите дека глупости се ова ама ќе правиме муабет здравје за 2-3 сезони :)
Потпис, сестро!
Ја го нејќам ич.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.722
Поени од реакции
43.778
:facepalm::pos: Не ми е местото да коментирам тука ама на ова човек просто не може да одолее. Баш оваа генерација навивачи на Ливерпул е "најнапатена" во поглед на освојување на трофеи и сигурно истите не почнале да навиват за тимот поради освоените трофеи. Прашање е дали ти ќе навиваше за Манчестер доколку не освојувале трофеи кога си почнал да гледаш фудбал.
A oти да е прашање?

Сега бидејќи Манчестер во последните 5 години освоил се живо и диво, играл 5 финалиња, го имал најдобриот фудбалер на светот вие одма си правите филм дека ако Манчестер не освои титула повеќе време навивачите ќе го сменат омилениот тим..

S

Stivie G

Гостин
A oти да е прашање?

Сега бидејќи Манчестер во последните 5 години освоил се живо и диво, играл 5 финалиња, го имал најдобриот фудбалер на светот вие одма си правите филм дека ако Манчестер не освои титула повеќе време навивачите ќе го сменат омилениот тим..
Не тоа, не верувам дека некој ќе го промени тимот за кој навива туку дека е прашање дали ќе навивал за Јунајтед доколку во тоа време не освојувал титули што впрочем била и причината што започнал да навива за нив. Ме изнервира тоа шо напиша дека за Сити сме навивале а нема блага врска тоа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.722
Поени од реакции
43.778
Не тоа, не верувам дека некој ќе го промени тимот за кој навива туку дека е прашање дали ќе навивал за Јунајтед доколку во тоа време не освојувал титули што впрочем била и причината што започнал да навива за нив. Ме изнервира тоа шо напиша дека за Сити сме навивале а нема блага врска тоа.
Па и Ливерпул 2005-та доби многу млади навивачи нели? :)

Едноставно така се станува фан.. Или ќе ти се погоди Финале да гледаш, или ќе ти купат дрес од некој тим или ќе гледаш некоја утакмица па едниот од двата тима ќе те воодушеви..

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582
најверојатно Хазард има потпишано пред договор со Твитер :) така да џабе им е на сите :)

S

Stivie G

Гостин
Па и Ливерпул 2005-та доби многу млади навивачи нели? :)

Едноставно така се станува фан.. Или ќе ти се погоди Финале да гледаш, или ќе ти купат дрес од некој тим или ќе гледаш некоја утакмица па едниот од двата тима ќе те воодушеви..
Го сфаќам тоа, не ми е мубаето кој од кога почнал да навива туку ти реков дека ме изнервира таму каде беше пишал дека 90% од нас сега навивале за Сити. Работата е дека не навиваме за Сити туку навиваме против Јунајтед ;).

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Го сфаќам тоа, не ми е мубаето кој од кога почнал да навива туку ти реков дека ме изнервира таму каде беше пишал дека 90% од нас сега навивале за Сити. Работата е дека не навиваме за Сити туку навиваме против Јунајтед ;).
Па нормално дека ке навивате против Јунајтед пошто им ги замати сметките 30 години тутула немаат освоено нормално е тоа ја те свакам дека сте напатени навивачи на лузерпоол ај следната може ке биде ваша :pos:

S

Stivie G

Гостин
Па нормално дека ке навивате против Јунајтед пошто им ги замати сметките 30 години тутула немаат освоено нормално е тоа ја те свакам дека сте напатени навивачи на лузерпоол ај следната може ке биде ваша :pos:
Ај да не продолжувам :cenzura:.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582
Керик на местото на Бери во репрезентацијата...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Керик на местото на Бери во репрезентацијата...
Место Бери за Англија ќе игра Јагиелка, Керик не бешe ни во оние 6-7 души што беа ако се повреди некој. Од една страна срамота за Хоџсон што викна неколку други играчи место Керик за на европско а од друга страна па добро е за нас Керик што нема да игра после долгата сезона што ја имаше во Јунајтед и би се вратил одморен за следната сезона.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582
да да сеа прочитав... Јагиелка ??? ц ц ц ц

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Керик му рекол на Хоџсон дека сака да се сконцентрира на настапите за клубот :)

ОТ се подготвува за ЛОИ

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187
Керик му рекол на Хоџсон дека сака да се сконцентрира на настапите за клубот :)

ОТ се подготвува за ЛОИ

Добра одлука на Карик само нека игра како сезонава и супер ќе биде :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ќе биде интересна борбата за Вил Кин, мислам дека би било подобро да се прати во чемпионшип каде има загарантирано 20+ утакмици него ко Македа да биде работата со КПР. Освен Мидлзборо, Кристал Палас, Блекбурн сега и Стоук се интересира за него.

Kajgana Shop

На врв Bottom