леон мамичка
Genius...
- Член од
- 26 мај 2010
- Мислења
- 135
- Поени од реакции
- 4
Реина личи како дае дрвце пијан
Yup. Гестот е стварно за респект, среќа што играше Работнички со нив па научија за Македонија . Додуша да играа со некоја екипа од Грузија ќе пишеше Georgian Reds.Happy Independence Day to the Macedonian Reds! Hope you have a great day, thanks for your support. Best wishes from LFC.
Ова стоеше на официјалниот профил на Ливерпул на фејсбук.Респект.
И Кајт даде еден .. :salut:Прво фала до Liverpool FC што ни честита независност и респект за нив!!!!
А сега накратко некој да ми каже што се случуваше изминатава недела .....од нашите играчи кој постигна гол на пријателска,на квалификациона утакмица ....резерви мезерви се........нешто знам ама сакам се да ми кажете......Торес 2,Леива гледам постигнал гол,Реина катастрофален кикс.....Сусо ОК овие Шелви и компанија солидни а??? Ревијалната добро поминала....Меирелес голче....нешто ако пропуштив кажете
Фала фала.Нема да кажам да ви се врати,зошто Ливерпул ми е симпатичен тим:tv:Нека му е честито стартот на новата кариера на Маскерано со првиот му жолт картон и срамниот пораз на домашен терен од Херкулес.
За разлика од Барса е многу посимпатиченФала фала.Нема да кажам да ви се врати,зошто Ливерпул ми е симпатичен тим:tv:
А денес очекувам тешко издвојувана победа,ипак Бирмингем не е тим за потценување.
ajdeee da mu se mnozat airlijaНека му е честито стартот на новата кариера на Маскерано со првиот му жолт картон и срамниот пораз на домашен терен од Херкулес.
Ти ли си Маскерано?Фала фала.Нема да кажам да ви се врати,зошто Ливерпул ми е симпатичен тим:tv:
А денес очекувам тешко издвојувана победа,ипак Бирмингем не е тим за потценување.
И тоа како... Лани на домашен терен не загуби од ниту еден од поголемите тимови (Chelsea, Man. Utd., Arsenal, Liverpool, Man. City, Tottenham). Очекувам победа ама реално гледано би бил задоволен и со нерешено, Birmingham се многу незгоден тим на домашен терен.Фала фала.Нема да кажам да ви се врати,зошто Ливерпул ми е симпатичен тим:tv: