Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
пиши ми во колку саато почнуват и по колку турнири има на вечер и какви се блиндите на колку минути :D.... би требало да сум слободен вечер може да одиграме некој

Појма неам да ти кажам, еден другар од Бања Лука ми кажа дека ќе има вчера. Обично од 23:30 натака почнуваат, имаш во Sit 'n Go и Tournaments за регистрација па чекаш да се соберат 300 луѓе, или зависно повеќе доколку е направено за 500, 800 итн. Ако се повеќе луѓе, поголеми се наградите.

Иначе се почнува со 3000 чипови, првата блинда е 10/20. За 10 минути оди на 15/30, па за 10 на 20/40... и потоа на секои 5 минути се зголемува. На секој час игра, има по 5 минути пауза. Ама многу одат на FOLD пошо победникот зема бонус кој понатаму ако се стави на 1,01 коефициент во спортското обложување може да се повлечи преку банка/манибукерс.

Регистрациите се во тек, ајде има турнир сега за брзо. Уште околу 40 слободни места има, побрзајте.

Регистрациите се во тек, ајде има турнир сега за брзо. Уште околу 40 слободни места има, побрзајте.

Не гледам никаков турнир таму освен овие 10 $ buy in xD

инаку на покерстарс сега видов има опција да отвориш ПокерКлуб во кои ти си создаваш турнири :D
па ајде флезете може да направиме кајгана турнир кога ке се собереме повеке на PlayMoney...

одете дессно home games и барајте KajganaPoker id: 642902

Кој Страни имаат најдобри Free турнири? Јас играм на Unibet i 24hpoker особено на овој Разот шо е во 2.30 се прает лесно пари на Unibet јас 3 дена со ред сум во првите 20 само шо на унибет се слабо платени турнирите

Не гледам никаков турнир таму освен овие 10 $ buy in xD

инаку на покерстарс сега видов има опција да отвориш ПокерКлуб во кои ти си создаваш турнири :D
па ајде флезете може да направиме кајгана турнир кога ке се собереме повеке на PlayMoney...

одете дессно home games и барајте KajganaPoker id: 642902

Епа супер . Може да договориме термин кога ни одговара на сите па да играме. мислам дека 9 души може без проблем да се собереме.

Кој Страни имаат најдобри Free турнири? Јас играм на Unibet i 24hpoker особено на овој Разот шо е во 2.30 се прает лесно пари на Unibet јас 3 дена со ред сум во првите 20 само шо на унибет се слабо платени турнирите

На Бвин има два добри фрирол турнири. Но за може да играш со нив мора да правиш покер поени на кеш гејмс и да ги отклучиш истите.

Абе имаше турнири на ова wwin poker, јас играв на последните два (во 19 и 22) и завршив на 45 и 66 место. Сепак мора да си во првите 9 за да добијаш бонус.....

Абе имаше турнири на ова wwin poker, јас играв на последните два (во 19 и 22) и завршив на 45 и 66 место. Сепак мора да си во првите 9 за да добијаш бонус.....

Игор , ајде ако има вечер некој турнир пиши тука, се регистрирав и јас на wwin :)

Заебан е бонусот .. освојв 1 место ми дадоа 50 е бонус на почеток и мораш да го уплатиш на минимум 5 пара и минимален коефициент на пар да е од 1.30 нагоре .. знаат што прават тие не даваат така лесно 50 евра ..

ај да се пофалам дека на fulltilt на freeroll турнирите имам влезено неколку пати во пари, а најголем успех ми е 11 место од 30 000 :D и земав 14.50$ а играв од 21:30-04:20 (n) башка што карта ме намести али јебеш га

Завршија изгледа промоциите :( Денеска не видов ниту еден турнир да се игра :(
ајдее таман се спремив да играм , тоа нема :) хах ајде здравје ...
ај да се пофалам дека на fulltilt на freeroll турнирите имам влезено неколку пати во пари, а најголем успех ми е 11 место од 30 000 :D и земав 14.50$ а играв од 21:30-04:20 (n) башка што карта ме намести али јебеш га
кај ги играш тие фреерол турнири , на кои сајтови ?

ајдее таман се спремив да играм , тоа нема :) хах ајде здравје ...

кај ги играш тие фреерол турнири , на кои сајтови ?
на FullTilt играв па ваљда ги има уште, али верувај губење време е :)

Сега има еден турнир во 10 и пол , провери , јас се регистрирав...

Да да. Фала на информацијата, немаше да проверам јас :)

Ајде среќно, па дај боже да се најдеме на финалната маса и да се бориме за прво и второ место :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom