Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што сакам да се паспадне Британја ,па после нека јадат фекалии за нашиве простори да видат како е ама пасете ако се одели Шкотска ,Ирска исто така одма ке се одело не за џабе ИРА имаат посебни тела,и војска Во Ирска
да бе брат Р.Ирска има некои ја нарекуваат терористичка организација некои паравоена органицавија ИРА(Армија на Р.Ирска) и се бори да се оделат од кралството да си бидат самостојна државамислиш на Северна Ирска или.......Ирска бтв оти јас цело време сум бил у заблуда значи и Република Ирска била во Британија....ааааааааааа
да бе брат Р.Ирска има некои ја нарекуваат терористичка организација некои паравоена органицавија ИРА(Армија на Р.Ирска) и се бори да се оделат од кралството да си бидат самостојна држава
зашто уште прима наредби од парламентот на Британија уште има кралицата големо влијание .сакаар посебен парламент власт и сл. а ако се вее нивнот знаме не значи дека се самостојниРепублика Ирска си е самостојна....не туку лупетајте.......тогаш одговори ми......на ова прашање....зошто во европската унија се веат две знамиња ИРСКО и Британско....ако е така тука треба да има и Шкотски и велшко и северно исрко.....
http://www.developmentportal.eu/snv1/images/flags-of-the-eu-member-countries.jpg
зашто уште прима наредби од парламентот на Британија уште има кралицата големо влијание .сакаар посебен парламент власт и сл. а ако се вее нивнот знаме не значи дека се самостојни
Нема врска, таму е се дозволено ако сакаат можат да си одат, не е тоа Балкан.Кога веќе почнаа да се формираат самостојни држави на секој чекор нема да ме чуди а искрено и би ги подржал Шкотска, Северна Ирска, Баскија, Палестина и сите слични „држави„ да прогласат самостојност
А инаку осамостојувањето на Шкотска и С.Ирска сметам дека би биле голем удар за Англија и тешко дека ќе го дозволат тоа
Они ништо и не мислат за нас, не знаат ни дека постоиме.Се што може да ја намали силата на Англичаните го подржувам.
Што ни мислат тие нас,истото им го мислам и јас
Па не би рекол ЕТА, ИРА и сличните организации како што знам низ цел свет ги водат за терористи а не за борци за човекови права...Нема врска, таму е се дозволено ако сакаат можат да си одат, не е тоа Балкан.