Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Untitled2.jpg
Untitled1.jpg
Untitled.jpg
Untitled3.jpg

без коментар

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    128,1 KB · Прегледи: 136
  • Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    97,2 KB · Прегледи: 132
  • Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    100,9 KB · Прегледи: 139
  • Untitled3.jpg
    Untitled3.jpg
    96,8 KB · Прегледи: 126
Си го доби Ајдин постерот :)
Чекај бе туристов од Прилеп е? :eek:
Пошто глеам овој другиов џупак шо го држи ова постеров е т.н Пацини играме фудбал секош :pos: , а оној заднего од нашите Чуруко.... :cool:

Чекај бе туристов од Прилеп е? :eek:
Пошто глеам овој другиов џупак шо го држи ова постеров е т.н Пацини играме фудбал секош :pos: , а оној заднего од нашите Чуруко.... :cool:
Да бе, фризерско мислам учеше.

Не знаев кај да го ставам па ај овде За Калиопи мање битно Желјко мора да се испоштува :mad:
ad819eb60eb647e3a2cf2aa.png

Нема тоа никаква врска, шо ако ставил линк од Жељко? Демек ние секогаш нашето сме го поштовале така? а и другите, Сфатете дека не смеете да судите што некој одберил, лично и мене повеќе ми се допаѓа песната на Жељко одколку на Калиопи, и онака не ја сакам неа ИЧ оти знаеше да хејте за земјава за публиката ваква таква, знаеше да речи дека повеќе овде нема да пее но ништо од тоа, па сега кога влезе во финале мора сите Калиопи калиопи да викаме? НЕ...секој си има право на избор, никој не смее тебе ни мене да ми суди што сум одберил....Кога би имал можност да бираш измеѓу (етеод памет лупам) македонски антивирус и Касперски а ти треба топ заштита, што би избрал? Ако избериш Касперски јас ќе ти речам Русофил или не си патриот? Во музика не се меша политика, музиката не распознава граници.....била Српска, Мак, Грчка или каква и да е ... музика е музика, исто како што јас навивам за Реал Мадрид никој не ми суди зошто избирам Шпански тим а не Мак.....;)

Инспириран од многуте глупости и Epic Fail дешавки што се случуваат во нашава Македонија решив да ја отворам оваа тема. Доколку веќе има иста или слична тема тогаш избришете ја оваа.

Инаку, замислата ми е на оваа тема да споделуваме разни Epic Fail ситуации кои можете да ги најдете на интернет но тоа да бидат работи кои се поврзани исклучиво со Македонија и Македонскиот народ а не е битно дали ќе биде слика, демотиватор, видео или нешто друго...

Да почнам прв:

e240c7966958453.jpg

8e4a72df15e349e.jpg

5 минути ја гледам/читам 2рава слика...
И немам многу да кажам...

ПХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА

Ова оди во Ретардирани Фејсбук статуси и слични работи.....ќе ја префрлат темава

Ова оди во Ретардирани Фејсбук статуси и слични работи.....ќе ја префрлат темава

Ако, нека ја префрлат. На некои теми што неможам да им најдам соодветно место ги отварам во општи муабети па оставам админите и модераторите да ја сместат каде што треба.

Aj нека се фрли девојчево од некоја зграда повисока:tapp:
резил невиден, се искинав од смеење

Едно пет минути очи исчашив додека да прочитам, многу ситно ми беше, ама уште не можам да се совземам од смеење.
А на дечково сакам диплома да му доделам. :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom