Дали Бекстејџ имаат грам памет?

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Сите знаеме дека овој ужасен проект од секогаш имал за цел да ги воздигнува нивните пријатели и да ги деградира оние кои не се дел од нив, но што се случува со нив? Знаат ли што прават?

Attachments

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Имаа тие некој конфликт со Калиопи минатата година и затоа ова се случува.

S

Stivie G

Гостин
Бараат начин да привлечат поголемо внимание а со самото тоа излегуваат најголеми идиоти.

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
се разбират деке немет памет... Од оној Александар Блажевски и компанија бараш памет. Одвратни се :sick:
Никогаш не сум ги сакала Бекстејџ и не ги ни гледам воопшто скоро цела година.
Дури беше А1 Екслузив редовно си го гледав ... сега се префрлив на копијата Екста Екслузив :)

M

.:makedonec:.

Гостин
А кој гледа Бекстејџ??
Oд секогаш ме иритирале како емисија Бекстејџ ... јес да имаат бомба водителки (али за ебење бе брат, а онака у емисијата се досадни и смотани)... така да и не обрнувам внимание многу само си сменам на друга програма и тоа е тоа (y) ;)

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
Бараат начин да привлечат поголемо внимание а со самото тоа излегуваат најголеми идиоти.
Со ова привлекуваат внимание... ама сето ова многу негативно ќе им се одрази

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
Стварно.. има ли некој воопшто што сеуште гледа бекстејџ ? Преку кур и мене ми дојде од Латас и сите тие нафурани , ископлексирани шмизли излезени од некој ванаби филм. Ако, нека тераат вака, строго професионално.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Од кого братко очекуваш памет. Од уредник на "забавната" кичерајска емисија кој себе си се нарекува "експерт за музика" а најголемо музичко знаење му е ѕвезде гранда и останата кичерајска турбофолкерска шлајмоина. Од пар фуфици со 2-3 кила пудра на нив на кои топ вест им е кој со кого се смувал и кој на кого му раскинал.
Светлосни години е далеку Калиопи од нив. За ваквите како овие среќа некој измислил далечинско па лесно се решаваат.

S

Stivie G

Гостин
Со ова привлекуваат внимание... ама сето ова многу негативно ќе им се одрази
Од што се кој од кој поголем идиот тие не мислеле така додека го пишувале ова. Дури сега ќе го воочат тоа.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе ок да имаш конфликт, ама ова е веќе безобразно и дрско. Кога нешто е добро, тоа треба да се пофали. Жената развали со гласот, иако мене лично песната не ми се допаѓа, ама после настапов сите едноставно останаа со отворени усти и навистина не е во ред да се трола и да се сере по секоја цена. Срам да им е.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Битно еклерон вади простачка песна и одма на најава по 5 пати во денот дека изглегло мастерпис од шекеркото. Комотно нека оде..ат максимално и назад и нека потонат во глупавоста која ја имаат. А околу прашањето дали имаат грам памет се подумав искрено, можеби како наркоманчињава го делат на неколку делови па така секоја од нив можеби има по нешто..........Да беа барем добри новинарки, презентерки како ми како, немаа да имаат вакви испади, а вака само чупенца непораснати кои глумеле лудила низ ходниците на нивните училишта, излегувале со најголемите ропаци за пари, не знаеле да сврзат три зборат, т.е уште не знаат, а налет друго не знаат ни в г... да се дупнат, си зеле за право да дадат така храбра изјава која оди против гледиштата на мнозинството, се прашувам со која цел?! Дали како потврда на глупавоста, дали како желбата да се привлече она страдно внимание кое никој не им го дава повеќе.......

Kajgana Shop

На врв Bottom