Евровизија 2012

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
До следната Евровизија бидете поздравени, мир во светот и чизми над колена:
Види на Википедиа :pos:

Софи Маринова (Софија Маринова Каменова) е б'лгарска поп-фолк изп'лнителка от цигански произход. Родена е на 5 декември 1975 г

Цигански произход, произход бе :pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Па тоа е факт и се покажа дека е така.
Не можев покултурно да те замолам, а ти не успеа да го испочитуваш тоа. ОК.
Кој факт бре? И ти си малоумен? Не знаеш кај да плукаш, па се вртиш накај нашата беспрекорна песна? Во моментов по ништо не те разликувам од грците и сите други гнаси кои немаат осет за музика. Оди лечи се!!!

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
videtego ovoj so izjavuva za Kaliopi na fb
Boki Jovanovski
HAHAH KALIOPI 13!!!! MOZDA POSLE OVOJ "OGROMEN USPEH" KE TREBA R.MAKEDONIJA DA IZGRADI EDEN VELICEVSTVEN SPOMENIK NA GOLEMATA DIVA....SEKOJA CEST ZA NEJZINIOT GLAS,ALI BI JA ZAMOLIL DOTICNATA POVEKE NIKOGAS DA NE POMISLUVA NA EVROVIZIJA,ETE PRIJATELITE OD MRTV I JA ISPONIJA ZELBATA DA SE TAKMICI NA GOLEMATA EVROPSKA SCENA,GO DADE SVOJOT MAKSIMUM,TAKA DA SEGA NEKA SE VRATI ZIVA I ZDRAVA I NEKA SI PRODOLZI SO SVOETO PLACENJE I FOLIRANJE,PORADI TOA STO TOJ SINDROM PROAGA EDINSTVENO KAJ NAS,NA EVROPA I TREBA NESTO DRUGO I POINAKVO....FALA,DOVIDJENJA,LAKU NOC I PRIJATNO

Ми се допаѓа
· · Сподели · пред 2 минути ·

L

Löwe

Гостин
Boki Jovanovski

HAHAH KALIOPI 13!!!! MOZDA POSLE OVOJ "OGROMEN USPEH" KE TREBA R.MAKEDONIJA DA IZGRADI EDEN VELICEVSTVEN SPOMENIK NA GOLEMATA DIVA....SEKOJA CEST ZA NEJZINIOT GLAS,ALI BI JA ZAMOLIL DOTICNATA POVEKE NIKOGAS DA NE POMISLUVA NA EVROVIZIJA,ETE PRIJATELITE OD MRTV I JA ISPONIJA ZELBATA DA SE TAKMICI NA GOLEMATA EVROPSKA SCENA,GO DADE SVOJOT MAKSIMUM,TAKA DA SEGA NEKA SE VRATI ZIVA I ZDRAVA I NEKA SI PRODOLZI SO SVOETO PLACENJE I FOLIRANJE,PORADI TOA STO TOJ SINDROM PROAGA EDINSTVENO KAJ NAS,NA EVROPA I TREBA NESTO DRUGO I POINAKVO....FALA,DOVIDJENJA,LAKU NOC I PRIJATNO

Ми се допаѓа
:facepalm:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Не можев покултурно да те замолам, а ти не успеа да го испочитуваш тоа. ОК.
Кој факт бре? И ти си малоумен? Не знаеш кај да плукаш, па се вртиш накај нашата беспрекорна песна? Во моментов по ништо не те разликувам од грците и сите други гнаси кои немаат осет за музика. Оди лечи се!!!
Тоа е твое мислење,ако тебе нешто ти е најубаво на друг може му се повраќа од тоа.

В

влијателен

Гостин
Немаше никаква атмосфера. Публиката како заспани, не реагираа ни на песни, ни на поени. Водителите само климаа со главите за време на гласањето.
Песните беа просечни. Просечни изведби.
Калиопи беше прекрасна, доби многу евровизиски фанови и ќе остане запаметена како евровизиска дива.
Само не знам со кој памет очекувавте топ 10 позиција. Супер е ова 13(12) место, во полуфиналето била 9, тоа е доказ колкава улога има позицијата на настапување.
Се` на се` одлична презентација за Калиопи и супер презентација за Македонија.
За в година пак очекувам силен вокал и подобра песна.

R

Rigel Kent

Гостин
Види на Википедиа :pos:

Софи Маринова (Софија Маринова Каменова) е б'лгарска поп-фолк изп'лнителка от цигански произход. Родена е на 5 декември 1975 г

Цигански произход, произход бе :pos:

A hahaha:pos::pos:Kamenova i prilega:ROFLMAO:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
BackStage - ТВ Сител

Сепак, Елена Ристеска со подобар пласман, а Каролина со повеќе бодови. Калиопи заврши 13, Елена Ристеска беше 12. Калиопи 71 бод, Каролина 2007 Хелсинки 73 бодови. Последна информација: Калиопи во финале влегла претпоследна. Жива среќа што оваа година имаше само 3 екс ју држави во финале, а гласаа сите останати. Да беа повеќе земји, ќе се расплинеа гласовите и ќе бевме полоши и од XXL... Кога ќе размислиме некои фанови имаа право. Стварно ни го начука Калиопи!!!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Тоа е твое мислење,ако тебе нешто ти е најубаво на друг може му се повраќа од тоа.
Верувам имаш шоља во 21 век ако не поврати врз себе си.

L

Löwe

Гостин
И после Србите такви онакви, ни дават они 12 а ние на Шипците им даваме :facepalm: .
Мора да им дајме, инаку ХАВУУЗ ќе биде во Скопје. Самите си гласаат овие од Тетово, Гостивар све да им ебам.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Boki Jovanovski

Ми се допаѓа
аj да му мавнеме сите по еден репорт на профилот 13чево

Kajgana Shop

На врв Bottom