Ф
ФорцаМилан
Гостин
Три натпревари суспензија за Џо Кол, Ливерпул нема да се жали
Го неам видено стартот,али му се уништи почетокот на Џо Кол.
Го неам видено стартот,али му се уништи почетокот на Џо Кол.
У право си сите грешат...Еве ти вчера си згрешил денес си се поправил... Читав и јас некои анализи кои ми ја поткрепија првичната замисла но еве федерацијата излезе со три натпревари забрана за настап.Го повлекувам мојот збор дека црвениот е заслужен... Штотуку ја гледав снимката, а и видов некои анализи од стручнаци.... Мислам дека жолт ке беше реално... Но, тоа е... Има судиски грешки и ке ги има.... Не дека сеа вие сте жртви, но во оваа ситуација не требаше да додели црвен... И ние страдаме од грешки и сите тоа е тоа... Особено коа играме против Јунајтед....
Поздрав
On e zamena za Cavalieri ( posto on ke si ide ) i baska spaga vo tie Homegrown Players posto na 17 godini zaminal za Anlgija da igra , taka da isto ko da e Anglicanec"Shit player for shit money" вака гласи секој 2 коментар на RAWK за Brad Jones, барем да беше англичанец како што си мислев најправо и ќе го исполнуваме новото правилно во PL. Ама добро и така нема ни да го видиме освен на пријателски следното лето.
Го паметам добро Бред Џонс. Не е ништо подобар од Диего, ама барем е домашен играч, така да се отвора место за некој „странец“ дополнително. Во секој случај, му посакувам добредојде!
За Ливерпул:Арсенал дербито ....
Од играта сум презадоволен. Посебно ме радува тимскиот дух, како и мотиваторските способности на Хоџсон. Дефинитивно тој го направи Ливерпул уште посилен и со 10 играчи. Играта на Арсенал беше тотално умртвена. Знаејќи го тоа, воопшто не ме загрижува тоа што не победивме. Изгубивме бодови на глупав начин. Ама кога знам дека уште 99 пати да играме против Арсенал нема да загубиме, ми дава надеж за да се надевам на НЕШТО!
За играта на Ливерпул нема да зборувам, оти сите ја видовме.
За грешката на Реина ... сакам да прокоментирам.
Да му беше прва, ајде. Втора, ајде и втора. Ама човекот прави по 5-6 (шо би рекле Енглезите) бландери годишно, и најчесто тој е виновен за ефтино примени голови.
Реина најдобар? Жими ланскиот снег. Има 30* голмани подобри од него. Класа! Тој е добар колку што е цврста одбраната на Ливерпул.
Почнувајќи од детинсетата грешка против Вест Хем во 2006 година кога од мртов агол прими гол од Замора, па до ден денес, Реина си направи широк дијапазон на катастрофални (што би рекле хрватите) погрешки. Знаете веќе што мислам понатаму ...
И за крај, посебно ме радува голот што го постигна „дрвото“ Нгог. Нека продолжи така, па ќе ВИ цитирам коментари
1* Само во четирите најсилни лиги