Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
А како игра Ериксен?
Ништо посебно како и цела репрезентација на Данска.Бразилциве со некој комбиниран состав играат и не им дадоа да мрднат на Данциве.Неможе од оваа утакмица да се суди каков играч е овој Ериксен зошто цел тим изигра мноооогу лошо.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Друг Хуан е овај... Иначе од оваа генерација треба да се земе некое бразилче плејмејкер, да ни ја раздвижи и убрза играта. Стварно добри играчи се.
Оскар е човекот,додека не му е рипната цената,другите се недостапни за нас. :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Рома*

гледам шпекулации и за Боатенг каде е крајот на летово :eek:
Од Интер е тој Хуан Хесус не Хуан од Рома
--- надополнето: 26 мај 2012 во 16:40 ---
Оскар уште минатото лето го сакаа ама никако да го донесат чекаат цената да му се покачи.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Од Интер е тој Хуан Хесус не Хуан од Рома
--- надополнето: 26 мај 2012 во 16:40 ---
Оскар уште минатото лето го сакаа ама никако да го донесат чекаат цената да му се покачи.
Рекоа дека ги следат случувањата во Бразил па ќе видиме,секако поубаво е додека е поевтин да го донесат.

Nocerino: "Milan is a great club with great players. A club that has a great history in Italy and worldwide. I’m very proud to be at Milan."
Nocerino: "Gattuso is taking the coaching course, so we haven’t seen each other much these last days."
Nocerino: "Gattuso has always given me advice, even without speaking also. Just a single look from Gattuso lets me know where I am and what I represent, both at Milan and here with Italy."
Можеби еден ден ќе ни стане тренер Рино:vozbud:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не ја ни гледав кога видов Хуан од Интер не ни знаев дека има таков :)

може да соберат некое бразилче од овие шо играа за репрезентација додека не рипнале многу цените

п.с Хулк нели сакаше во Милан да игра ама ќе треба за него огромни пари така да..

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Не само што играше, и Капитен беше Тиаго Силва.
Ова за Гатузо дека ќе си иде како шок ми дојде така како потресен сум ама разбрав дека нема шанси да иде у Глазгов пошо се тежок банкрот и имаат казна од една година да не потпишуваат играчи над 18 години.
Гледајте го стротман на спортклуб од 8 како ги работи бугарите :D

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Не ја ни гледав кога видов Хуан од Интер не ни знаев дека има таков :)

може да соберат некое бразилче од овие шо играа за репрезентација додека не рипнале многу цените

п.с Хулк нели сакаше во Милан да игра ама ќе треба за него огромни пари така да..
Хулк е звер, ама ептен голема клаузула има, 100 милиони евра.
Изгледа Челзи сака да го земе за 45 милиони, што е ептен многу пари, во Италија многу тешко некој тим да даде 30 милиони за играч, а не па над 30...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Хулк е звер, ама ептен голема клаузула има, 100 милиони евра.
Изгледа Челзи сака да го земе за 45 милиони, што е ептен многу пари, во Италија многу тешко некој тим да даде 30 милиони за играч, а не па над 30...
Пак со клаузулата,абе клаузула не научивте дека служи за тимови како Сити?Дава 100м и дирекно преговара со играчот,реална сум му е 25/30 м сила на Хулк,ама тој мислам дека е печен више во Челси да оди така да не се надевајте многу многу.. (y)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
А може и Сити или ПСЖ да извадат 100 мил и да го земат ништо не е чудно кај нив пред очи им го зедоа Агуеро. :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Суљо ќе потпише двегодишен договор на 1 јули !

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.534
Поени од реакции
2.418
"I have been told that for Milan I am a fundamental part of the team and non-transferable," Thiago Silva told La Gazzetta dello Sport.

"If I am tempted to play in the Premier League or La Liga? Absolutely not. I am happy at Milan and I want to stay.

"I spoke with [Milan CEO] Adriano Galliani before I left for Hamburg, and he told me: 'You can stay calm because you are not leaving this club'."

Earlier in the week, Zlatan Ibrahimovic stated that the team needed some fine-tuning in the summer, and Thiago Silva has called on the Rossoneri chiefs to make a big investment in new signings.

"Ibrahimovic and I think the same way: we came to this club to win and we are staying for that same reason," the defender added.

"Milan are already a competitive side, but this season showed that in order to go further, we need more quality players."
--- надополнето: 27 мај 2012 во 15:47 ---
“I am in good shape and played well. I couldn’t wait to get back on to the field. The injury was my fault, as the Coach and fitness staff did not rush my recovery. I wanted to play against Roma at all costs, despite the fact I was not in the best condition, and I hurt myself badly.

“Going back, I would not make the same decision and maybe our season might’ve been different.”

Many look to losing Thiago Silva as the key moment in Milan’s season, as they were without their star defender in the Champions League quarter-final with Barcelona and the closing stages of the Scudetto race.

“To say I have regrets is an understatement. I am still furious at how things went and ask myself how it was possible to lose a Scudetto that way. We had a four-point advantage and finished up four points behind Juventus.

“We’ll make up for it next season. Right now I want to win the Olympics with Brazil, then the Champions League would be the ultimate.”

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Значи колку ќе ми биде криво ако го продадат Боатенг.... :( Дај боже Робињо да биде жртвата.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
од кде сеа ова за Боа?? Нигде не прочитав да го спомнат као жртва ?!?

Kajgana Shop

На врв Bottom