Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.820
Поени од реакции
12.225
Момци Нгог ќе биде добар играч.....само му треба време....не е тој крив што беше фрлен во оган......Торес беше повреден....Кајт играше крило...Бабел воопшто не играше а и кога играше беше крило...Воронин не знаеше каде се наоѓа....едноставно од Нгог се очекуваше да го замени Торес....и да бидеме реални тоа е невозможно....Торес не може класа напаѓачч да го замени а не Нгог.....со тек на време ќе биде се подобар....лани вкупно 9 гола.....годинава од 2 утакмици 3 гола...уште сезоната не е почната а тој веќе има 1/3 од головите лани.....со време ќе станува се подобар.....и мислам дека нема потреба за нов напаѓач....само замена за Маскерано и може еден лев бек....и изгледа Поулсен ќе биде заменикот на Маскерано......катастрофа.....барем Паркер да го земевме а не тоа дрво.....како може покрај Дефур,Банега,Паркер,Анан итн да го земеме овој не знам

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Добро, НГог даде 3 гола на Работнички. НО! Талентиран напаѓач каков што вие го направивте на 21 година ќе постигнеше барем дупло. Секој просечен напаѓач ќе ги дадеше тие 3 гола на Работнички (не мислам на истите туку 3 воопшто). Имаше претерано многу шанси што срамно ѓи испромаши, посебно онаа на почетокот кога излезе сам пред голманот.
И немојте со она „не е битно против кој“. Битно е, и тоа како битно.

T

the Carpenter

Гостин
Да се разликуваме од другите? Стварно?

Eте, нема да именувам. Има табори, ... некои го величаме НГОГ и го правиме поголем од Меси. некои пак, го прават добар за да игра во Охрид 2004 втора лига. Добро ... значи, сите пишуваме за инает, кога ќе се сумира се.

Вака сега: Нгог игра за Ливерпул. Претходно беше во ПСЖ. беше забележан од нашите скаути, а Рафа беше среќен што нашле таков играч за ефтини пари. рафа го мислеше дека е добар. Рафа го правеше тоа од инает само за да биде поинаков од другите.
Дојде Хоџсон. Но, Хоџсон одлучи да го задржи. Згора на тоа, му дава уште поголема слобода и шанси. Хоџсон го прави тоа за инает, за да биде поинаков од другите.
Тој не знае дека на форумов овде има луѓе кои се поголеми стручњаци и од него и од Рафа, а и од сите што го форсирале во ПСЖ и во репрезентацијата на Франција 21г. Чудна работа.

Нгог даде три гола против работнички. Требало да даде уште толку.
Па, да ви кажам право, требаше. Кога покрај него, маестрални партии пружаа Аквилани, Јовановиќ, Кол, Лукас, Жерард. Посебно Жерард. Само Нгог изигра слабо. Пример Жерард ... беше стрелец повеќе пати, на рекламите зад голот. Но, сепак, требаше повеќе од Нгог.
Требаше повеќе од Нгог и лани, кога беше стартер неверојатни 3-4, еве нека се и 5 пати, кога целиот тим беше ништо друго освен фарса.
Не е битно што Жерард беше КАМЕН, но битно е што Нгог беше недоволно искусен да го понесе ливерпул на своите рамена. Човекот што имаше 20 години очекувавте да биде прв стрелец во Премиер лига на вкупно 25 натпревари и вкупно не повеќе од 500 минути на терен?

Но сепак, да не се расправаме. Давид Нгог е само уште еден од низата промашени фудбалери. Yes, we saw it on TV. Come on Roy, can you feel it too?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.820
Поени од реакции
12.225
Абе ќе биде играч од него и точка.....а онакво безобразно однесување и промашување чисти шанси нема да се повтори.....а ако се повтори нема да игра повеќе.....да не беа подобри Македа,Велбек,Стариџ,Вела или пак Ремзи???? Може ќе станат подобри фудбалери од него ама сепак минатата сезона тој го носеше товарот.....е сега факт е дека Немет имаше поголем потенцијал од него....да добиеше тој шанса сега може ќе беше страшен напаѓач.....ама не доби и сега дефинитивно нема ни да добие.....ќе го продадат или пратат на позајмица и тоа е тоа....Нгог ќе си остане и ќе видиме што ќе направи....ако пак не сте задоволни од него дајте да го земеме Реми........па тогаш ќе видиме ....ама не зависи од нас.....така да помирете се со тоа дека Нгог ќе биде дел од тимот а јас мислам дека има потенцијал....може не за да биде светска класа ама повеќе од просечен играч ДА.......времето ќе покаже....а исто беше со Леива.....едноставно напредува типот.....не го заборавајте Инсуа....зошто сакавте да остане кога половина од головите лани ги прмивме по негова вина???? Затоа што има потенцијал....-тоа е вашиот а и мој одговор.....за 21 годишен играч беше добар....2 гола и мислам 9 асистенции....ама сепак не доволно добар.....меѓутоа факт е дека овие играчи ќе напредуваат......ако Инсуа,Леива итн треба да добиваат шанса не гледам зошто и Нгог да не ја добие својата.....не е до толку послаб од нив.....ама реков...времето ќе покаже....

--- надополнето ---

И дајте доста се караме за Нгоговци туку што правиме со Поулсен????? Абе ќе не закопа овој.....што ли мисли Рој не знам....има 1000 подобри од него.......а утре ќе видиме што ќе одлучи Дефур....мада после ова со Поулсен(ако е вистина а вистина е) тешко дека има што да бараме по Дефур

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Добро сеа the Carpenter до каде си спремен да одиш? Нгог за капитен да го ставиме. Тоа што е донесен во Ливерпул е по заслуга на Бенитез, добро. Бенитез го играше затоа што немаме подобра замена за Торес. Исто и Хоџсон. Што ми ги вртиш зборовите безвеза? Нема друг, игра тој. Мене тоа ми е јасно. Не ми е јасно како може да го величите толку. Игра, да, ама е далеку од добар. Ако се лажеме, ајде, ќе кажам дека е одличен. Му давал Хоџсон повеќе шанси и слобода? Сериозно? Да игравме со екипа со ист квалитет и да беше Торес спремен, Нгог ќе играше нели? Зошто вака стварно?
Што направи ти од него во постов не знам, а сигурно ни ти. Ајде нека е по твое, сите се катастрофа освен Нгог. Разбирам тврдоглавост ама ова веќе е смешно...

Ај јас нема веќе да се разликувам од другите, Нгог е закон. Биди ми поздравен.

--- надополнето ---

И дајте доста се караме за Нгоговци туку што правиме со Поулсен????? Абе ќе не закопа овој.....што ли мисли Рој не знам....има 1000 подобри од него.......а утре ќе видиме што ќе одлучи Дефур....мада после ова со Поулсен(ако е вистина а вистина е) тешко дека има што да бараме по Дефур
Што за Поулсен? Негов играч, му ја турнал кариерата напред (барем така Рој изјави).
Зошто пак толку по Дефур? Игра во Белгија или каде беше?
Поулсен би бил подобар избор. Не дека мене ми е идеален, ама мислам дека ќе си ја врши работата баш солидно. Не е споредлив со Маскерано, нормално, ама што е тука е.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.820
Поени од реакции
12.225
Абе каков Поулсен.....а за Дефур не дека јас сакам ама тој треба да каже за кого сака да игра....постоеше интерес од Хоџсон за него е сега пошто Поулсен доаѓа тешко да има место за Дефур или кој било друг......ама можеше Паркер да го земиме кога веќе земаме 30 годишни.....Поулсен има уште на зима да си оди....или пак најдоцна другото лето...ако Хоџсон си ја признае грешката.....држете ме за збор

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Don't sweat it. До крајот на наредната недела Поулсен ќе биде член на Ливерпул. Не сваќам зошто си толку против него, јас мислам дека ќе биде баш добар како ДМФ.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.820
Поени од реакции
12.225
Едноставно знам дека не е добар......не ме прашувај зошто како....едноставнмо знам....и ќе видите...може овој замена да биде...Лукас да си биде стартер...а со овој во прв тим не тераме далеку

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
citam citam citam! Ngog pa Ngog ma koj go ebe .. kazete sto bidna so LEV BEK i so novi gazdi ???? poarno e leiva da igra mesto Поулсен bidejki kolku tolku si ja poznava igrata na svojot tim!

NO POTPOLNO SUM SIGUREN VO MOZNOSTITE NA HODZON I KE VIDIME NASIOT STAR LISEC STO MISLI! i ne se raspravete za Ngog da dade gospod cela sezona da bide Ok Tores pa ngog ke go nema ni vo rezervite :D :D :D :D

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Готово е ова со Поулсен у к*рац да фати, да не знај некој колку му е цената отприлика. Ако го платат поскапо од 10 милиони значи стварно не не бива за трансфери.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Готово е ова со Поулсен у к*рац да фати, да не знај некој колку му е цената отприлика. Ако го платат поскапо од 10 милиони значи стварно не не бива за трансфери.
Не не, некаде повеќе од пола од тоа :)

Liverpool are reportedly paying Juventus around €6 million for the transfer.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.820
Поени од реакции
12.225
6 милиончиња.....ама и тие се многу за трупов....можам уште од сега да си замислам:Поулсен во улога на Леива од минатата сезона....дури и полошо......ако се сеќавате како го пцуевме Леива сите.....да знаете дека сега реприза ќе има пак...ама со Поулсен овој пат во главна улога.....и да...и јас сакам Лукас да игра стартер.......Хоџсон му помогнал на Поулсен да оди нагоре......а сега Поулсен ќе ни помогне нас да одиме надолу.....

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Инсуа и Аурелио останаа така да лев бек имаме...

Друга работа... Две огромни грешки од лани сме на повидок да ги повториме повторно

Прво... Да се разбериме дека Нгог лани играше пошто немаше кој да игра.Да не се лажеме сите на форумот ги изгубивме нервите од него.Дечкото е слаб и во основните елементи на фудбалската игра.Лани неможеше да ја смири ни па да ја контролира топката.И цело лето место да се земи адекватна замена за Торес или евентуално негов партнер се дреми пак.И сега што... Што да чекаме да кажат утре повредата на Торес уште не залечена ги испушта првите три кола.Тежок распоред на стартот и уште на стартот да ја загубиме битката за титулата само поради Нгог.Нема да биде тогаш НГог крив него тиа што не најдил друг...
Истото што се случува со Маскерано лани се случуваше со Алонсо.Ќе го продадеме на 20 Август а замената ќе падне како од небо во прв состав.Среќа што Маскерано не е лидер во организацииските елементи како што беше Алонсо.Некако имам впечаток дека сите ги чекаат новите газди

--- надополнето ---

6 милиончиња.....ама и тие се многу за трупов....можам уште од сега да си замислам:Поулсен во улога на Леива од минатата сезона....дури и полошо......ако се сеќавате како го пцуевме Леива сите.....да знаете дека сега реприза ќе има пак...ама со Поулсен овој пат во главна улога.....и да...и јас сакам Лукас да игра стартер.......Хоџсон му помогнал на Поулсен да оди нагоре......а сега Поулсен ќе ни помогне нас да одиме надолу.....
Поулсен лани беше очаен.Ако се сеќавам добро лани на фан клуб Јувентус нерви кинеа поради него.Не го сакав воопшто.Подобро да се земе просечен играч од Премиер Лигата него ли овој... Катермол ли, Паркер ли ... Подобро него ли овој

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.820
Поени од реакции
12.225
citam citam citam! Ngog pa Ngog ma koj go ebe .. kazete sto bidna so LEV BEK i so novi gazdi ???? poarno e leiva da igra mesto Поулсен bidejki kolku tolku si ja poznava igrata na svojot tim!

NO POTPOLNO SUM SIGUREN VO MOZNOSTITE NA HODZON I KE VIDIME NASIOT STAR LISEC STO MISLI! i ne se raspravete za Ngog da dade gospod cela sezona da bide Ok Tores pa ngog ke go nema ni vo rezervite :D :D :D :D
За нови газди ќе почекаме....ама до крајот на месецов би требало да ги добиеме....засега во јавноста се Хуанг и сиријците...ама има уште 3-4 други понудувачи кои засега се во тајност....DIC(Dubai International Capital) се споменуваат....ама после неколку неуспеси да го купат клубот сега претпочитале да останат во тајност....се шпекулира дека Хуанг немал пари ама изгледа ова е стратегија за да не порасне цената на клубот оти замислете ако каже дека има конзорциум позади себе со 200 билиони капитал...америве ќе бараат астрономски суми....а за лев бек ништо.....гледам Џенова го сака Инсуа ама тешко да го добие....изгледа малиот сака да остане кај нас......засега само замена за Маскерано ни треба(вистинска) оти Поулсен е за сокчиња носење на полувреме.......и може лев бек....ама Маскерано кај да го даваме....Мунтари сакал да остане во Интер а и ги имаат Камбиасо,Мота,Маринга па и Мунтари....едно пари не дава Бенитез друго Маскерано им е вишок....треба Барса да видиме што ќе понуди....

--- надополнето ---

Абе имаме избор во нападот.....
со некоја ваква формација би требало да играме
--------------------Реина--------------
Џонсон-----Карагер----Агер----????
--------------------Лукас--------------
---------Џерард-------Аквилани---
Кол-------------Торес----------Бабел
Ама има повеќе опции т.е поголем избор......Кајт,Пачеко,Јовче можат да се искористат....па и Макси....и Бабел би можел како шпиц да игра......и Кајт исто.....а што викате за дијамантската????
---------------Лукас--------------
Кол-------------------------Аквилани
---------------Џерард---------------
---------Торес-----Кајт/Бабел/Јовче

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
Абе имаме избор во нападот.....
со некоја ваква формација би требало да играме
--------------------Реина--------------
Џонсон-----Карагер----Агер----????
--------------------Лукас--------------
---------Џерард-------Аквилани---
Кол-------------Торес----------Бабел

da da toa e super ... i jas sum za ovaa samo babel i jovce ke se menavaat btw lev bek pod hitno! a za defanzivec i ne ni treba lukas e dobar .. ako veke zimame da zememe soodvetna zamena za maskerano a ne ovoj kopukot!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom