Помош, софтверски проблеми и совети

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Треба пред тоа да ги тргнам претходните и да го симнам новиот или директно да го симнам само новиот и тој ќе се намести како најнова верзија.Фала ти
боље ти е да се пребациш на HTML5

youtube.com/html5

иди join доле, кога ќе се смени во You are currently in the HTML5 trial, изгаси/упали ff/opera/chrome/IE, и терај така.Башка помалце рам троши.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
како да ги блокирам рекламите како оваа доле на средина што ја има песнава?

p.s. фајрфокс.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
боље ти е да се пребациш на HTML5

youtube.com/html5

иди join доле, кога ќе се смени во You are currently in the HTML5 trial, изгаси/упали ff/opera/chrome/IE, и терај така.Башка помалце рам троши.
Јас иам проблем ама 98% сум сигурен дека е слаб процесорот, кога гледам на HTML5 и на пример сменам таб или рефреширам друг таб а во позадина музика и како да сецка звукот, се мачи..

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Јас иам проблем ама 98% сум сигурен дека е слаб процесорот, кога гледам на HTML5 и на пример сменам таб или рефреширам друг таб а во позадина музика и како да сецка звукот, се мачи..

go imam istiot problem na ubuntu, ama na XP/7 ne, so P4ka na 775.
--- надополнето: 24 мај 2012 во 17:23 ---
како да ги блокирам рекламите како оваа доле на средина што ја има песнава?

p.s. фајрфокс.

addons>adblock plus>кога ќе го рестартираш, избери fanboy's list на тоа шо ќе искочи.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
addons>adblock plus>кога ќе го рестартираш, избери fanboy's list на тоа шо ќе искочи.
го иам adblock одамна, не знам кај е тоа fanboy's list

[edit] го најдов
него ова изгледа додава еден цел куп други блокади а не сум голем фан на тоа... некако мануелно да може само ова да го блокирам?!

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
го иам adblock одамна, не знам кај е тоа fanboy's list

[edit] го најдов
него ова изгледа додава еден цел куп други блокади а не сум голем фан на тоа... некако мануелно да може само ова да го блокирам?!
бичплиз

немај гајле, не кочи а ако ти треба да отвориш некоја страна, CTRL + / и доле лево, дисејбл он дис пејџ/или на домејнот, една опција подоле

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
здраво, пак кај вас, ми се јавува проблем кога слушам Ју ТЈУБ......песната е исполнета значи симната ....ама кога пее сецка влече........скоро сменив Кулер.....што му е маката дали имам малку вирутелна меморија......некоја од прогрмаите заебава како јава и адобе плејер.....не се разбирам ама ми претставува проблем нерешлив за мене......ајде некои совети и слично

ми исчури пред два дена кулерот на процесорот....дали може да е Начаран процесорот....па затоа не ми ја пее песната не само на тубе туку и на други плееери......? ЕЕЕЕзар ке треба и компјутер да менувам сеа.....ццццц

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Член од
25 мај 2012
Мислења
2
Поени од реакции
0
Go imam potpolno istiot problem kako na videoto samo sto mene mi se pojavuva vo Real player folderot kade se simnuvaat klipovite i neznam kako da go resam se obidov so se sto znam ama ne uspeva...se nadevam deka format ne e edinstveno resenie...bidejki se obidov da go formatiram dvapati do sega, se proaga super
no pak se pojavuva po nekoe vreme neznam sto e problemot,daj pomognete so nekoj sovet...:mad::confused::tapp:

http://www.youtube.com/watch?v=lBbuDjc7xoI&feature=related

S

Shaman

Гостин
имаш пробано со некој друг плеер?
ги имаш сите кодеци во компјутерот?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
кодеци прават проблем најверојатно
иди у control panel, uninstall a program и дај слика да видиме што се имаш инсталирано

ако се решиш пак за формат, инсталирај ги само овие кодеци и само овој плејер и не би требало да имаш проблеми.

Член од
30 април 2009
Мислења
107
Поени од реакции
1
a6vmx foxconn series. матична плоча со win xp не можам да најдам мрежни драјвери односно или погрешно барам или пак навистина е теѓко да се дојде до истите. Се надевам има некој што може да хелп аут. тнХ

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
никаде ли нема офис 2003 ?????ај уште еднач да питам ако некој знае линк за офи 2003 со сериски бр комплет нека пише

Kajgana Shop

На врв Bottom