Samsung машини за перење

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.056
Поени од реакции
7.238
Некој искуства, поплаки, пофалби за Самсунг машините за перење?

9 години нема видено сервис. Гледај да има што помалку електроника. Е маана малку почнала од страна да фаќа рѓа. И редовно филтерот да го чистиш барем 1 месечно.

6 години веќе имам Самсунг машина и без квар е до сега ( за понатаму ќе видиме :)) . Елктронско си е менито и нема никаков проблем , шиба :)
Нема да згрешиш ако земеш Самсунг ....

Веќе зедов ;) Затоа ја отворив темава.

Земи си горење ако сакаш и твоите внуци да ја наследат. На моите машината им е од пред повеќе од 30 години, горење- тип аполо, досега не била дефект и пери супер. Пред две години и јас купив горење, беше може би поскапа од сите други ама супер е и верувам дека долго ке брка работа. Самсунгот е секако подобар од срањата на нео и фаворит ама мислам дека горење е број 1.
Ама веке си земал.... ај честито и долги години да те служи.

Земи си горење ако сакаш и твоите внуци да ја наследат. На моите машината им е од пред повеќе од 30 години, горење- тип аполо, досега не била дефект и пери супер. Пред две години и јас купив горење, беше може би поскапа од сите други ама супер е и верувам дека долго ке брка работа. Самсунгот е секако подобар од срањата на нео и фаворит ама мислам дека горење е број 1.
Фала братче да си купиш и ти за по дома шо ти треба најубаво. И ние од дома бевме решени за Горење, баш од истите причини шо ги наброја. И нас сите апарати дома ни се од старо време, од Југославија и еве машинава за перење е прва која откажа, Еида, нишка, 20+ години ама зачестија поправките и пресековме, НОВА и крај :P На 2-3 места кај што се распрашавме за Горење не ни ги исфалија многу, а овие шо се продаваат кај нас во Турција биле правени па то малце ми беше така o_O....али ок, јас и онака си сум загреан за корејски производи така да мене ми одговара. Видовме доста марки, понуди, и изборот падна на Самсунг пошто имаше керамички греач и дијамантски барабан, така да тоа некако ми падна во очи спрема конкуренцијата. Башка и чапнавме 10% за во готово и полна капа ;)

А имам ТВ Горење, со мене врсник, смрт нема :pos:. Ќе дојдат и поминат сите технологии на телевизори, ЛЦД, плазма, ЛЕД, 3Д, мојов уште не се расипа за да земам нов :pos:. Али како шо најавија дигитализација на телевизијава кај нас за в година изгледа ќе се земи и едно ново тв, таман в година 3Д ќе поефтинат :D

P.S. Интересна работа, која не знам како да ја протолкувам, дали како добра или како лоша. Човекот кој ни ја местеше машината, ја поткрена одоздола и вика мотор од Горење има оваа :D. Вика скоро сите новиве вака ги прават. Ваљда е добра работа :)

Горење порано, сега има доста луѓе незадоволни од Горење. Баба ми има машина Горење од пред 20 год и ниеднаш не е викнат сервисер. Ама сега Самсунг моментално се напреднати кај машините за перење, еве дома исто имаме Самсунг и не е расипана 5 години. А пред неа таа Вирпулот секој месец на мајстор.

Бре бре бре се домаќини,ваква машина таква машина,абе пери си на рака бе:pos::pos:
Мојата е Горење од тие новите демек ама се расипува не е ко старите :tapp:

Патем Боби постов на темава кога го видов ми личеше мн папучарски,ко да те тера жена ти од дома да переш па си се нашол у небрано:pos::pos::pos:

Самсунг има одлични машини бидејќи денес се е електроника и во тој дел Горење и останативе немаат шанси. Порано кога си беше само механика растураа истиве, сега е друго. А исто добри машини се итаљанска марка Аристон одлична електроника имаат пионери се за бела техника посебно за машини за перење.

Земи си горење ако сакаш и твоите внуци да ја наследат..

Не заебавај.... горење...и квалитет....:pos::pos:
Кое бе црно горење... абе... во Словенија камен на камен нема од фабриката... ова што сега кај нас се продава под тоа име е „направено“ или во Кина или во Косово... од крајно фалш делови... само на стара слава ги прелажуваат луѓето.
Мака мачат луѓето со ремените, стално им испаѓаат, која тоа будала проектирала клинест ремен на горна рамна ременица...:D:pos:

За нова машина..
.. сите се веќе со чип... класиката ја нема
...ако гледаме сооднос цена - квалитет тогаш изборот паѓа на NEO или Favorit..за овие има делови по пристапни цени.. а ако цената не ни е проблем тогаш Канди или Вирпул....мана... изгор резевни делови.

Бре бре бре се домаќини,ваква машина таква машина,абе пери си на рака бе:pos::pos:
Мојата е Горење од тие новите демек ама се расипува не е ко старите :tapp:

Патем Боби постов на темава кога го видов ми личеше мн папучарски,ко да те тера жена ти од дома да переш па си се нашол у небрано:pos::pos::pos:

:pos:
Не бе, ове беше чисто информативно.

П.С. Не сум женет :rolleyes:

Не заебавај.... горење...и квалитет....:pos::pos:
Кое бе црно горење... абе... во Словенија камен на камен нема од фабриката... ова што сега кај нас се продава под тоа име е „направено“ или во Кина или во Косово... од крајно фалш делови... само на стара слава ги прелажуваат луѓето.
Мака мачат луѓето со ремените, стално им испаѓаат, која тоа будала проектирала клинест ремен на горна рамна ременица...:D:pos:

За нова машина..
.. сите се веќе со чип... класиката ја нема
...ако гледаме сооднос цена - квалитет тогаш изборот паѓа на NEO или Favorit..за овие има делови по пристапни цени.. а ако цената не ни е проблем тогаш Канди или Вирпул....мана... изгор резевни делови.
Горење е бренд со докажан квалитет,а ти сега од марс падна за да кажиш дека се фалш бренд:confused:
Горење е осма фабрика по големина за апарати за домќинствата,нејзинииот буџет располага со над три милјарди евра.

Горење е бренд со докажан квалитет,а ти сега од марс падна за да кажиш дека се фалш бренд:confused:.

А бе... уште илјада пати ќе речам... шкарт и шкарт и само шкарт...и тоа невиден, само името им остана!
Марс... а.. :pos:
...иди бегај таму... колку такви шкартливи ми прошле низ фирма..ни бројот не им го знам...
... три милијарди... :pos::pos:... зар им веруваш на Јанезите...

А бе... уште илјада пати ќе речам... шкарт и шкарт и само шкарт...и тоа невиден, само името им остана!
Марс... а.. :pos:
...иди бегај таму... колку такви шкартливи ми прошле низ фирма..ни бројот не им го знам...
... три милијарди... :pos::pos:... зар им веруваш на Јанезите...
сега јасно е шо фрима држиш од оние во гаража:pos:

Горење е една од компаниите која дава најдолга гаранција за производите

Ако имаш мало фирмиче кое држи крш роба од типот на Фуего и НЕО апарати две-три машини расфрлани во дуќан од 15 квадрати,нормално дека не можеш да нудиш скапа роба како Горење.Луѓето што се за скапа роба се знај кај од кај пазарат ТЕХНО-Маркет НЕПТУН и така натаму

сега јасно е шо фрима држиш од оние во гаража:pos:

Горење е една од компаниите која дава најдолга гаранција за производите

Ако имаш мало фирмиче кое држи крш роба од типот на Фуего и НЕО апарати две-три машини расфрлани во дуќан од 15 квадрати,нормално дека не можеш да нудиш скапа роба како Горење.Луѓето што се за скапа роба се знај кај од кај пазарат ТЕХНО-Маркет НЕПТУН и така натаму

Скапа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повеќе одговара...скапа скапаница....

... и не се занимавам со малопродажба... а за гаражата.... ќе ти треба туристички водич за да ја разгледаш.

Ајт со здравје..немам веќе намера да се занимавам со недоносени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom