Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала братче да си купиш и ти за по дома шо ти треба најубаво. И ние од дома бевме решени за Горење, баш од истите причини шо ги наброја. И нас сите апарати дома ни се од старо време, од Југославија и еве машинава за перење е прва која откажа, Еида, нишка, 20+ години ама зачестија поправките и пресековме, НОВА и крајЗеми си горење ако сакаш и твоите внуци да ја наследат. На моите машината им е од пред повеќе од 30 години, горење- тип аполо, досега не била дефект и пери супер. Пред две години и јас купив горење, беше може би поскапа од сите други ама супер е и верувам дека долго ке брка работа. Самсунгот е секако подобар од срањата на нео и фаворит ама мислам дека горење е број 1.
Ама веке си земал.... ај честито и долги години да те служи.
Земи си горење ако сакаш и твоите внуци да ја наследат. На моите машината им е од пред повеќе од 30 години, горење- тип аполо, досега не била дефект и пери супер. Пред две години и јас купив горење, беше може би поскапа од сите други ама супер е и верувам дека долго ке брка работа. Самсунгот е секако подобар од срањата на нео и фаворит ама мислам дека горење е број 1.
Ама веке си земал.... ај честито и долги години да те служи.
Земи си горење ако сакаш и твоите внуци да ја наследат..
Бре бре бре се домаќини,ваква машина таква машина,абе пери си на рака бе
Мојата е Горење од тие новите демек ама се расипува не е ко старите
Патем Боби постов на темава кога го видов ми личеше мн папучарски,ко да те тера жена ти од дома да переш па си се нашол у небрано![]()
Горење е бренд со докажан квалитет,а ти сега од марс падна за да кажиш дека се фалш брендНе заебавај.... горење...и квалитет....
Кое бе црно горење... абе... во Словенија камен на камен нема од фабриката... ова што сега кај нас се продава под тоа име е „направено“ или во Кина или во Косово... од крајно фалш делови... само на стара слава ги прелажуваат луѓето.
Мака мачат луѓето со ремените, стално им испаѓаат, која тоа будала проектирала клинест ремен на горна рамна ременица...
За нова машина..
.. сите се веќе со чип... класиката ја нема
...ако гледаме сооднос цена - квалитет тогаш изборот паѓа на NEO или Favorit..за овие има делови по пристапни цени.. а ако цената не ни е проблем тогаш Канди или Вирпул....мана... изгор резевни делови.
Горење е бренд со докажан квалитет,а ти сега од марс падна за да кажиш дека се фалш бренд.
сега јасно е шо фрима држиш од оние во гаражаА бе... уште илјада пати ќе речам... шкарт и шкарт и само шкарт...и тоа невиден, само името им остана!
Марс... а..
...иди бегај таму... колку такви шкартливи ми прошле низ фирма..ни бројот не им го знам...
... три милијарди...... зар им веруваш на Јанезите...
сега јасно е шо фрима држиш од оние во гаража
Горење е една од компаниите која дава најдолга гаранција за производите
Ако имаш мало фирмиче кое држи крш роба од типот на Фуего и НЕО апарати две-три машини расфрлани во дуќан од 15 квадрати,нормално дека не можеш да нудиш скапа роба како Горење.Луѓето што се за скапа роба се знај кај од кај пазарат ТЕХНО-Маркет НЕПТУН и така натаму