Felce Azzurra

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
L

.Lost Angel.

Гостин
Инаку незнам дали има ваква тема :D инаку ја обожавам оваа фирма бидејќи мислам дека прават најдобри производи од омекнувач до купка :). инаку еве слики од омилени мои работи.

П.С споделете ваши мислења за нивните производи и дали некогаш сте имале лошо искуство мада не верувам дека некој имал и сл. :)

41QK6qd5ixL._SL500_AA300_.jpgfelce_bathing_fresh.jpgfelcedolcewt.jpg

Убава реклама.. И да, имам користено и задоволен сум. За најдобри дали се.. не знам.. Тоа женскиве ќе одлучат :))

Женските не се задоволни зошто од купката се фаќа гадна вагинална инфекција. Незнам што хемикалии содржи Фелчето, но не е препорачливо за жени.

Јас само она на горната десна слика сум го имал и задоволен сум. А за другиве производи незнам. Иначе Италијански се така?

Многу убаво мирисаат, ама само на прво мирисање. Потоа мирисот станува грд и одвај чекаш да се потроши за да купиш нешто друго.

Ги користам млекото за тело, пудрата во прав, и омекнувачот.
Баш супер мирисаат и ептен долго траат посебно мирисот на алиштата многу долго трае.
Classico, најубаво мириса.
А од шампомот ич не сум задоволна оти ко слама ја прави косата.

Јас само она на горната десна слика сум го имал и задоволен сум. А за другиве производи незнам. Иначе Италијански се така?
Да пробај и другите да ги купиш ќе бидеш верувај задоволен :D
--- надополнето: 25 мај 2012 во 19:27 ---
Ги користам млекото за тело, пудрата во прав, и омекнувачот.
Баш супер мирисаат и ептен долго траат посебно мирисот на алиштата многу долго трае.
Classico, најубаво мириса.
А од шампомот ич не сум задоволна оти ко слама ја прави косата.
За шампонот точно така. Инаку се согласувам со болдираното кај тебе (y)

Обожувам како мириса тоа високото шишенце..

Koj kurac e temava!!??
Sea ke otvoram za toalet papir!! Koj najvise gomna sobira a gzot najmek ti e!!!!!
Bullshit tema u p.m.

Koj kurac e temava!!??
Sea ke otvoram za toalet papir!! Koj najvise gomna sobira a gzot najmek ti e!!!!!
Bullshit tema u p.m.
Темата е таман не шлапај глупости -.-
Само модератор треба да ја премести во мода и убавина..

Ако веќе праеше реклама,боље ќе беше пример бекутан да го изрекламираше..

0ee8f3d75ce6a0b571202649a365a19c_content_medium.jpg

Домашен бренд,а плус и квалитет а не некои си итаљанци,наместо парите тука да ги оставаме,се паљите на негои странски :гомце:

Да пробај и другите да ги купиш ќе бидеш верувај задоволен :D
--- надополнето: 25 мај 2012 во 19:27 ---

За шампонот точно така. Инаку се согласувам со болдираното кај тебе (y)
Те разбирам во потполност,знам како е да си комерцјалист во фирма која нуди производ кој што има голема конкуренција на пазарот,јеби га дури и пишувањето на кајгана е реклама а и лошата реклама е сепак реклама.
фурај брате можда ке се зголеми продажбата,а можда и не чим некој производ се спомне на некој македонски форум по дифолт му паѓа продажба,пошто од како постои интернетов секогаш се наоѓа некој хејтер кој ОБАВЕЗНо ке ти го хејта производот.
Па наместо зголемена продажба имаш намалена поради контра ефект на рекламата што си сакал да ја поставиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom