Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
А не разбрав што проблем правеле татарите???

Розенберг за одморот ми е платенено во агенција пред една недела така да нема мрдање... Не е мала сумата за да измрдам...Вие да не заборавите слики и видеа од настанот

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557

Розенберг за одморот ми е платенено во агенција пред една недела така да нема мрдање... Не е мала сумата за да измрдам...Вие да не заборавите слики и видеа од настанот
Јадел некој гомна дека тука коа ке дошле фановите на Ливерпул ке јаделе ќутек и дека Македноја била мрдната држава и.т.н!!!Али ако дојдат ке видат дека ке имаат убав пречек ,само финтата е дали ке дојдат бидејки само север е во употреба

М

Мартин`

Гостин
Го пријавив постот јас гледам го избришале сега.. инаку вака нешто беше им ставал превод на англиски/македонски за тие што ќе идат.. вака нешто беше

Macedonia is very nice / Vie zboruvate bugarski ?
Nice match / Vie ste pederi

И слични такви глупости..

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Еден имаше пишано вије навивате за ливерпул дека играте против работникчи а да игравте против шкендија или влазрими да ве видем дали ке навивате за ливерпул Вака имаше еден пишано сликата му беше од дел пиеро само не му го запамтив името

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ја пријавив дека малце дискусијата се разжешти па затоа малце го подзачистија фан клубов и ќе ве молам не наседнувајте на провокациите од другите едноставно игнорирајте ги, да не си го гнасиме фан клубов.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Еј ке ве молам кој и да дознае за карти одма нека пиши овде на форумов

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Еден имаше пишано вије навивате за ливерпул дека играте против работникчи а да игравте против шкендија или влазрими да ве видем дали ке навивате за ливерпул Вака имаше еден пишано сликата му беше од дел пиеро само не му го запамтив името
Јас бев тој, и што? А иначе билетите за натпреварот со Ливерпул ќе чинат 300 денари. 1100 билети за Северната трибина се резервирани за навивачите на Ливерпул, а 500 билети нема да бидат пуштени во продажба бидејќи еден блок од трибината според прописите на УЕФА мора да биде оставен како тампон-зона меѓу домашните и гостинските навивачи. Ова значи дека од понеделник во продажба ќе бидат пуштени 8500 билети на редовните продажни места.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ливерпул на Филип Втори во четврток, билетите во продажба од понеделник
Петок, 23 Јули 2010

После многу шпекулации вчера и официјално беше потврдено дека Ливерпул ќе гостува во Скопје во четврток, 29 јули, а почетокот на мечот ќе биде дополнително утврден. Овде ќе ги добивате сите релевантни информации од клубот во врска со овој историски натпревар.

Најпрвин она најважното: билетите за натпреварот со Ливерпул ќе чинат 300 денари. 1100 билети за Северната трибина се резервирани за навивачите на Ливерпул, а 500 билети нема да бидат пуштени во продажба бидејќи еден блок од трибината според прописите на УЕФА мора да биде оставен како тампон-зона меѓу домашните и гостинските навивачи. Ова значи дека од понеделник во продажба ќе бидат пуштени 8500 билети на редовните продажни места.

Во соработка со Владата на Република Македонија и Агенцијата за млади и спорт се прават напори до четврток Јужната трибина на Филип Втори да биде комплетно оспособена за користење. Дали во тоа ќе се успее ќе дознаеме во наредните неколку дена. Во случај на отворање на Јужна за овој натпревар целиот нејзин капацитет ќе им биде доделен на домашните навивачи, а билетите ќе чинат 300 денари исто како и за Север.

За сите додатни информации во врска со мечот редовно посетувајте го www.rabotnicki.com.
http://rabotnicki.com/index.php?option=com_content&view=article&id=146:liverpoolbileti&catid=35:2010-06-29-18-27-02

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
сакам нешто да ве прашам ако знае некој нека пише
ДАЛИ ЌЕ ГИ ИМА КАРТИТЕ ПУШТЕНО ВО ПРОДАЖБА ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ТУГЕДАР ИЛИ САМО ВО СКОПЈЕ ВО БИЛЕТАРА ???

--- надополнето ---

dali kje bide vaka i na gradski kje gori gradski za prv pat izgleda

YNWA

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
сакам нешто да ве прашам ако знае некој нека пише
ДАЛИ ЌЕ ГИ ИМА КАРТИТЕ ПУШТЕНО ВО ПРОДАЖБА ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ТУГЕДАР ИЛИ САМО ВО СКОПЈЕ ВО БИЛЕТАРА ???

--- надополнето ---

dali kje bide vaka i na gradski kje gori gradski za prv pat izgleda

YNWA
Вака сигурно нема да биде, али ќе има пријатна атмосфера. Ова видеово е на Енфилд, и цел стадион е со навивачи на Ливерпул. Ако дознае некој на кои места ќе се продаваат карти, веднаш нека пише на фан клубов!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Ја пријавив дека малце дискусијата се разжешти па затоа малце го подзачистија фан клубов и ќе ве молам не наседнувајте на провокациите од другите едноставно игнорирајте ги, да не си го гнасиме фан клубов.
Браво браво...........туку дајте малку да ја смириме работава и да ја стивниме еуфоријата....
Дај кажете дали има некоја шпекулација за нови газди.......па ете макар била и шпекулација......дали ќе има лев бек овие дена.....ја мислам дека викендов ќе биде претставен кој и да е....Рој само си молчи и после одненадеж ќе го претстави играчот.......дајте олабавете малку.....има време до четврток...тогаш ќе мислиме за тоа...сега со нешто друго да се позанимаваме......

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Па сигурно ке биди бриџ лев бек тој се поврзува со трансвер во ливерпул пошто ман цити зеде нов фудбалер што игра на местото од бриџ и сега тој е на клупа и затоа се шпекулаците за него

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
Браво браво...........туку дајте малку да ја смириме работава и да ја стивниме еуфоријата....
Дај кажете дали има некоја шпекулација за нови газди.......па ете макар била и шпекулација......дали ќе има лев бек овие дена.....ја мислам дека викендов ќе биде претставен кој и да е....Рој само си молчи и после одненадеж ќе го претстави играчот.......дајте олабавете малку.....има време до четврток...тогаш ќе мислиме за тоа...сега со нешто друго да се позанимаваме......

za nov beg se pregovara so bridge i najverojatno kje go donese za 6 milioni ili ako ne go dadat nego druga alternativa mu e zigler (mislam deka vaka se pishuva ) i toj e okolu sest milioni a e mnogu spremen igrac a za gazdi nema nishto novo kje talkame vo mesto samo so voa kopilinjava americki istoto i na gaychester mu se slucuva mislam deka vekje netreba da se prodava klub na amerikanec nema idnina od niv :toe:

ako dojde bridge mislam deka kje bide dobro za angliskata reprezentacija istoto shto se slucuva so spania polovina i povishe se od barca taka kje bide i so anglija odbranata i sredniot red se nashi vo anglija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom