Евровизија 2012

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Еве ти, HC girl :), доказ за тоа што ти зборував, сеа и повидлив:

40 000 гледаност, 1600 лајкови

18 000 гледаност, 1400 лајкови.

Жељко 35 000 гледаност, 1300 лајкови. :)
Ama sto me zamaras? :D
Ke vidis deka ne sme najbolji :D
Sakam castenje posle koga nema da pobedime :D
Kako znak na prifakjanje na porazot I izvinuvanje za tvojot drzok odnos I somnevanje vo moite procenki :D
Jasno li e? XD

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ama sto me zamaras? :D
Ke vidis deka ne sme najbolji :D
Sakam castenje posle koga nema da pobedime :D
Kako znak na prifakjanje na porazot I izvinuvanje za tvojot drzok odnos I somnevanje vo moite procenki :D
Jasno li e? XD
Еј, победата не секогаш е признание дека си бил најбољи :) Општо онака да си знаеш :P

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
А бе не си прајте со умо бајрам. Јес да е топ песнава, и да заслужува во топ 5 да биди, ама според мене, реално нема ни во топ 10 да биди. Се знај како оди гласањево на Евровизија.
+1

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Германија и даде епитет на Калипи - The lady in the black
Хрватска - Најмочан глас а има и коментари ( Како Македонија влезе а Хрватска не??) Е не заебанции,тоа не ти е Небо или Вселена,Црно и Бело е и Калиопи :P
Кипар - Great performans ...

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Еј, победата не секогаш е признание дека си бил најбољи :) Општо онака да си знаеш :P
Jas rekov deka Svedska ke pobedi.
Na Evrovizija toj sto ke pobedi e najdobar.
Aj odi si doma sega, soberi pari, I ti ke treba da me castis, poso se zamesa sega bejbi :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Те обичам казвам ас, само те обичам њама граница за нас ЉубоооооВттттаааааа :pos:
Неможам бре да ја извадам од глава цел ден ја гледам и уште се смеам, сама си се клати на сцена како за греови. Фала Софи царица си со квадрат фаца ко што би рекле бугарите.

Туку нашава песна мене ми стои како најеврозвиска, дали јас сум пристрасна или навистина заслужува да биде прво место. Судејќи по минатите години го имаме рецептот, е сега уште да гласаат за нас би било добро. Ни треба Албанија, Бугарија, Турција, Србија, Хрватска, Црна Гора, Словенија и Босна да ни закачат по една 12ка. После цел ден обичам те ќе им ја пеам ветувам!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па реално очекувам од бившите републики најмалце 8 бода од секоја. Бугарија исто ќе гласа за нас:icon_lol:
Од Турција исто може да добиеме некој бод.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.281
Леандра, ако високос е пласираме на Еуросонгоф у прф ред у одбор на пречек со панорама автобус има да те пратиме како претставник на Кајгана форум - Поддршка за Калиопи бива ? :icon_lol:

А

Анноун

Гостин
Sweden - 2.15
Russia - 6.00
Serbia 9.5
Italy 13
.
.
.
.
.Macedonia 101

Коефициенти за победа .

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Хрватска мора да ни залепи 12ка за Калиопи цел живот таму пее жената. Црна Гора ќе ги даде на Зелко, Србија нас, Албанија верувам нас :)
Дарди прошири и ти некоја пропаганда кај браќата направи едно добро за државава.
--- надополнето: 25 мај 2012 во 13:48 ---
Леандра, ако високос е пласираме на Еуросонгоф у прф ред у одбор на пречек со панорама автобус има да те пратиме како претставник на Кајгана форум - Поддршка за Калиопи бива ? :icon_lol:
Ма ако треба и на триумфална капија ќе се качам и ќе викам Грујо ако не беше ти, немаше да победиме :icon_lol:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Хрватска мора да ни залепи 12ка за Калиопи цел живот таму пее жената. Црна Гора ќе ги даде на Зелко, Србија нас, Албанија верувам нас :)
Дарди прошири и ти некоја пропаганда кај браќата направи едно добро за државава.
--- надополнето: 25 мај 2012 во 13:48 ---

Ма ако треба и на триумфална капија ќе се качам и ќе викам Грујо ако не беше ти, немаше да победиме :icon_lol:
Србиjа никогаш не ни дала 12ка :) Можеби 8 или 9, 12ката ќе jа дадат на нивната братска земjа - Банкротиjа.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Те обичам казвам ас, само те обичам њама граница за нас ЉубоооооВттттаааааа :pos:
Неможам бре да ја извадам од глава цел ден ја гледам и уште се смеам, сама си се клати на сцена како за греови. Фала Софи царица си со квадрат фаца ко што би рекле бугарите.

Туку нашава песна мене ми стои како најеврозвиска, дали јас сум пристрасна или навистина заслужува да биде прво место. Судејќи по минатите години го имаме рецептот, е сега уште да гласаат за нас би било добро. Ни треба Албанија, Бугарија, Турција, Србија, Хрватска, Црна Гора, Словенија и Босна да ни закачат по една 12ка. После цел ден обичам те ќе им ја пеам ветувам!
ххх најјак е делот кога вели ВОЛИМ ТЕ МОН`ШЕРИИ , Само теб обичам,само теб обичам ААААЗЗ

Kajgana Shop

На врв Bottom