Ama sto me zamaras?Еве ти, HC girl , доказ за тоа што ти зборував, сеа и повидлив:
40 000 гледаност, 1600 лајкови
18 000 гледаност, 1400 лајкови.
Жељко 35 000 гледаност, 1300 лајкови.
Еј, победата не секогаш е признание дека си бил најбољи Општо онака да си знаешAma sto me zamaras?
Ke vidis deka ne sme najbolji
Sakam castenje posle koga nema da pobedime
Kako znak na prifakjanje na porazot I izvinuvanje za tvojot drzok odnos I somnevanje vo moite procenki
Jasno li e? XD
+1А бе не си прајте со умо бајрам. Јес да е топ песнава, и да заслужува во топ 5 да биди, ама според мене, реално нема ни во топ 10 да биди. Се знај како оди гласањево на Евровизија.
Jas rekov deka Svedska ke pobedi.Еј, победата не секогаш е признание дека си бил најбољи Општо онака да си знаеш
Ма ако треба и на триумфална капија ќе се качам и ќе викам Грујо ако не беше ти, немаше да победимеЛеандра, ако високос е пласираме на Еуросонгоф у прф ред у одбор на пречек со панорама автобус има да те пратиме како претставник на Кајгана форум - Поддршка за Калиопи бива ?
Србиjа никогаш не ни дала 12ка Можеби 8 или 9, 12ката ќе jа дадат на нивната братска земjа - Банкротиjа.Хрватска мора да ни залепи 12ка за Калиопи цел живот таму пее жената. Црна Гора ќе ги даде на Зелко, Србија нас, Албанија верувам нас
Дарди прошири и ти некоја пропаганда кај браќата направи едно добро за државава.
--- надополнето: 25 мај 2012 во 13:48 ---
Ма ако треба и на триумфална капија ќе се качам и ќе викам Грујо ако не беше ти, немаше да победиме
ххх најјак е делот кога вели ВОЛИМ ТЕ МОН`ШЕРИИ , Само теб обичам,само теб обичам ААААЗЗТе обичам казвам ас, само те обичам њама граница за нас ЉубоооооВттттаааааа
Неможам бре да ја извадам од глава цел ден ја гледам и уште се смеам, сама си се клати на сцена како за греови. Фала Софи царица си со квадрат фаца ко што би рекле бугарите.
Туку нашава песна мене ми стои како најеврозвиска, дали јас сум пристрасна или навистина заслужува да биде прво место. Судејќи по минатите години го имаме рецептот, е сега уште да гласаат за нас би било добро. Ни треба Албанија, Бугарија, Турција, Србија, Хрватска, Црна Гора, Словенија и Босна да ни закачат по една 12ка. После цел ден обичам те ќе им ја пеам ветувам!