Фан клуб: Р.К Куманово

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И која е разликата ? Исти курац :P :D
Ех ајде... Така дадов пример, Косово, оти таму се подивјачки настроените :) И ти ама спореди, Косово-Свети Николе, исти курац, абе ајде :D

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
ЈБГ , немавме решение за одбрана на Металург , голманот одбрани све живо и диво , му беше денот ... во врска со Пепи Манасков немам некакви замерка против него , поради него сега ќе играме во Европа , во врска со играчкиот кадар мораме да донесеме неколку засилување ако сакаме да се задржиме што подолго во европа секако и тука во домашно првенство
Под итно ни треба десен бек , како може да ставиме играч на десен бек кога не е левак , мораме одбрана да ја зацврстиме тука ни е најслаба алка , секако и еден асален пикер и уште 1-2 играчи и да имаме што подобра ротација и свежина во тимот и се надевам и МИСЛАМ дека за 2-3 години можеме да им конкурираме против Вардар и Металург ....

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Завршисмо сс победу и освоено треќо место. Играчки кадар мора да се подобри зашто следеќу сезону играмо у Европу.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Завршисмо сс победу и освоено треќо место. Играчки кадар мора да се подобри зашто следеќу сезону играмо у Европу.
Бате, кај нас фер пречек (мислам на трибини, кој бил нека каже), за у игра мора да има жар, ракомет е груб спорт, јбг... Ама вие како враќате, сте се фрлиле на 4-5 души кој отишле да си гледаат ракомет :cautious:

http://www.kumanovonews.com/vesti/sport/posledna-pobeda-na-rakometarite.html

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Бате, кај нас фер пречек (мислам на трибини, кој бил нека каже), за у игра мора да има жар, ракомет е груб спорт, јбг... Ама вие како враќате, сте се фрлиле на 4-5 души кој отишле да си гледаат ракомет :cautious:

http://www.kumanovonews.com/vesti/sport/posledna-pobeda-na-rakometarite.html
Тие 4-5 души биле нападнати затоа што сигурно провоцирале, провоцираше и вашиот тренер заедно со играчите. Пред мене седеше (претпоставувам) тренерот (прокелав со наочари и мустаќи, ако е тој?) на ЖРК Овче поле заедно со уште една ракометарка. Тие воопшто не провоцираа и никој ништо не им рече, иако седеа на трибина каде што имаше около 50-60 кумановски навивачи. Тоа што вашиот тренер физички го нападна делегатот е друга работа, па уште се бунеше на црвениот картон. И ние имавме 2 исклучени играчи, па затоа веднаш си изгегоа од теренот. Плус и двајца играчи од Овче Поле сакаа да се тепаат во публика и се препукуваа со навивачи. Едно ќе ти кажам, немаше ништо да се деси доколку тренерот не ја почна целата работа.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Тие 4-5 души биле нападнати затоа што сигурно провоцирале, провоцираше и вашиот тренер заедно со играчите. Пред мене седеше (претпоставувам) тренерот (прокелав со наочари и мустаќи, ако е тој?) на ЖРК Овче поле заедно со уште една ракометарка. Тие воопшто не провоцираа и никој ништо не им рече, иако седеа на трибина каде што имаше около 50-60 кумановски навивачи. Тоа што вашиот тренер физички го нападна делегатот е друга работа, па уште се бунеше на црвениот картон. И ние имавме 2 исклучени играчи, па затоа веднаш си изгегоа од теренот. Плус и двајца играчи од Овче Поле сакаа да се тепаат во публика и се препукуваа со навивачи. Едно ќе ти кажам, немаше ништо да се деси доколку тренерот не ја почна целата работа.
Како нема да го нападне делегатот, кога дебелиот бил пијан камен и ги правел сите збрки... Вашите револтирани што изгубија од Свети Николе, најпрво исценираа демек имало неспортска атмосфера кај нас (прашај дали е така, беа 40-50 Кумани, одличен пречек, заедно навивање)... И сега ќе враќаат... Тие 4-5 души си чукале раце на гол наш или добра одбрана, на возраст се од 16-19 години, има лошо во тоа? Тој со мустаќите и ќерка му, се ништо во ЖРК, тој е бил да навива за Куманово, се е обратно кај него :)... И цело време сме водиле, мислам во поголемиот дел од натпреварот, на крај притисок и толку е таа...

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Овија дечки , сељаци што застанасва куде голмана на овче поле и почнасва да пљукав и за цели 30 минути никој не реагираше едноставно ми се згади од сељандура , глупоѓа , неписмени момци
Затој Овче Поле треба да се крсти , во играчки план бевме во ред , судии катастрофа еј ( тие судии судеа и против Металург - Вардар ) , а во трибина ( видесмо што беше )
Имаше и 8-10 џандари и ништо не превземасва , од горе на трибине им требаше 5 мин да се симнев доле кд имаше фрка сс овче поле и делегат .... едноставно од 2 полувреме како што почна згадими се од сељаци ... а за тие што дојдесва да гледав и да га подржив овче поле , кој ви к*р да гаѓате и пљукате , среќа ви одржавме лекција за нареден пат да не правите такоја и да си молчите ...

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Како нема да го нападне делегатот, кога дебелиот бил пијан камен и ги правел сите збрки... Вашите револтирани што изгубија од Свети Николе, најпрво исценираа демек имало неспортска атмосфера кај нас (прашај дали е така, беа 40-50 Кумани, одличен пречек, заедно навивање)... И сега ќе враќаат... Тие 4-5 души си чукале раце на гол наш или добра одбрана, на возраст се од 16-19 години, има лошо во тоа? Тој со мустаќите и ќерка му, се ништо во ЖРК, тој е бил да навива за Куманово, се е обратно кај него :)... И цело време сме водиле, мислам во поголемиот дел од натпреварот, на крај притисок и толку е таа...
Чекај чекај, значи ако делегатот бил пијан ние да земеме и да го скршиме од ќотек? Ако така правите во Свети Николе ние тука не правиме така. Друго човекот со мустаќите и ќерка му носеа тренерки од ЖРК Овче Поле и цело време се нививаа за Овче Поле. Па никој ништо не им рече. И двајцата ваши ракометари со број 6 и 9 се утепаа провоцирајки по публиката, па изгледа требаше да се спуштиме и со нив да се степаме. Како што велеа ваши навивачи, да го издржиме последниот пораз од вас, така сега вие издржете го поразот.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Чекај чекај, значи ако делегатот бил пијан ние да земеме и да го скршиме од ќотек? Ако така правите во Свети Николе ние тука не правиме така. Друго човекот со мустаќите и ќерка му носеа тренерки од ЖРК Овче Поле и цело време се нививаа за Овче Поле. Па никој ништо не им рече. И двајцата ваши ракометари со број 6 и 9 се утепаа провоцирајки по публиката, па изгледа требаше да се спуштиме и со нив да се степаме. Како што велеа ваши навивачи, да го издржиме последниот пораз од вас, така сега вие издржете го поразот.
Не ми е целта да се расправам за глупости, само сакам да дискутирам на таа тема... Ви кажав дека убаво бевте пречекани кај нас, а вие враќате со лоша мера и правите нареден пат да биде жустро... Не е проблем тоа, ама зашто така да биде?
Дечките си чукале раци на гол, одбрана ова она, и нашите реагирале на делегатот, така? Зошто таму луѓе рипале да ги удараат дечките, кога ниту против играчи на Куманово е пцуено и плукано, ниту провоцирале кон навивачи?

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Не ми е целта да се расправам за глупости, само сакам да дискутирам на таа тема... Ви кажав дека убаво бевте пречекани кај нас, а вие враќате со лоша мера и правите нареден пат да биде жустро... Не е проблем тоа, ама зашто така да биде?
Дечките си чукале раци на гол, одбрана ова она, и нашите реагирале на делегатот, така? Зошто таму луѓе рипале да ги удараат дечките, кога ниту против играчи на Куманово е пцуено и плукано, ниту провоцирале кон навивачи?
другар , бев јас на натпреварот и видов , стварно требаше да се реагира на тија што пљукасва по голмана во почетокот на втори 30 мин , кој ви е крив што не им рековте на делегатот да ги тргнат тие момци , или пак да се пожалевте на полицајци ... ? а за тија момци што га пљукасва делегата , мислиш кумановци су ќорави такој да оставимо да ги прогледамо низ прсти , немаше некој инцидент , немаше јаки ударци , уживај ...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
другар , бев јас на натпреварот и видов , стварно требаше да се реагира на тија што пљукасва по голмана во почетокот на втори 30 мин , кој ви е крив што не им рековте на делегатот да ги тргнат тие момци , или пак да се пожалевте на полицајци ... ? а за тија момци што га пљукасва делегата , мислиш кумановци су ќорави такој да оставимо да ги прогледамо низ прсти , немаше некој инцидент , немаше јаки ударци , уживај ...
Друже, требаше и јас да идам, ама на Именден бев и неможев... Ми кажаа, знам по една воспитна, ама зошто? Сега се наку*чени кај нас, па кога ќе дојдат ќе има глупости ова она... Тоа ми е, салите се за спорт, не е ринг тоа... Тие го плукале делегатот, тој ваш е нешто па сте реагирале? :)

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Друже, требаше и јас да идам, ама на Именден бев и неможев... Ми кажаа, знам по една воспитна, ама зошто? Сега се наку*чени кај нас, па кога ќе дојдат ќе има глупости ова она... Тоа ми е, салите се за спорт, не е ринг тоа... Тие го плукале делегатот, тој ваш е нешто па сте реагирале? :)
другарче , почетокот на натпреварот не бесва накурчени спрема вас , во источна трибини седеа и од страна на овче поле и од страна на куманово симпатизери , па после имаше комедии во смисла на натпреварот , карање со делегат ( најмногу од ваша страна ) па исклучување на дури 3 -јца играчи ( 2 од куманово , 1 од Овче поле , наравно туј и тренер мислам на Овле поле ) на почетокот си беше мирно , овие ваши ( кој ве тераше да пљукате ) и еден доле виде га како га пљука и га гаѓа сс нешто ( незнам што ) и тогаш се згусти атмосфера , публика му рипна му одржа лекција ( помина лесно ) не беше некоја голема фрка
И кажи ми кој е крив за фрка и кој прв започна , све се виде ...

Kajgana Shop

На врв Bottom