Врска во тајност

S

Shaman

Гостин
Би биле во тајна врска ако тоа е побарано од вас? И дали сте биле некогаш..па како беше?Излезе нешто од таа врска,и дали се Изгуби тоа Тајното па стана само врска за која знаат сите? и зошто мислите дека зошто била тајна врската?
:unsure:
Гарант има овде некое влечење за нос.
Те праи некој будала у очи ама ти уште не си гледаш
што е работата.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Па..партнерот да ти рече дека не сака да дознаат другите за тоа.. незнам дали има друга,дали другарите нешо му зборат или се срами :/
А дали се срами да те вика домаму навечер? Или само во јавност му е срам..? :rolleyes:
Види, јасна е ко ден таа појава... "не сакам другите да дознаат за нашава врска"... Прашање е само колку треба да си удрен/а в чело - за да не читаш меѓу редови...
Во секој случај знај дека тој што инсистира на тајност.. сигурно не е вљубена особа.
Овде само интерес е во прашање, и по можност без кревање галами..
Зарем е важна причината? :pipi:

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
Гарант има овде некое влечење за нос.
Те праи некој будала у очи ама ти уште не си гледаш
што е работата.
Многу потешко е па ако си заљубен во тој шо бара вашата врска да е тајна :/

B

BrunoFresh

Гостин
Па..партнерот да ти рече дека не сака да дознаат другите за тоа.. незнам дали има друга,дали другарите нешо му зборат или се срами :/
Дефинитивно не е тоа :) Нешто друго е.
А иначе не преферирам никогаш и не сум преферирал никогаш тајна врска. Т.е. воопшто дали можам да го наречам такво нешто врска.

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
А дали се срами да те вика домаму навечер? Или само во јавност му е срам..? :rolleyes:
Види, јасна е ко ден таа појава... "не сакам другите да дознаат за нашава врска"... Прашање е само колку треба да си удрен/а в чело - за да не читаш меѓу редови...
Во секој случај знај дека тој што инсистира на тајност.. сигурно не е вљубена особа.
Овде само интерес е во прашање, и по можност без кревање галами..
Зарем е важна причината? :pipi:
Не не,не за дома,не би одела кај него,само у јавност не сме заедно,едноставно во јавност не се Познаваме ние само погледи маваме :) Јасно знам дека тој мене Не ме сака,:/ но и тајна да е боље ми е само до него да сум. :/

O

Orion.

Гостин
Не не,не за дома,не би одела кај него,само у јавност не сме заедно,едноставно во јавност не се Познаваме ние само погледи маваме :) Јасно знам дека тој мене Не ме сака,:/ но и тајна да е боље ми е само до него да сум. :/
Бар за раче да ти даде да го држиш:(

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
Бар за раче да ти даде да го држиш:(
Ништоо..тоа не го ни очекувам,коа ми рече за врската да е тајна,толку многу тешко ми падна и дури солзи ми се наполниа очите но успеав да се контролирам така да не ни забележа...И сеа совет некаков?Шо да правам со ова.?Можеби не си ги знае чувствата па ке ме засака (онли ин мај дримс хаха-.- ) хеееееееееелп

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
По никот би рекол 95 година е ама сама нека си каже.

Он Топик:
Треба да има е*бано добра причина типот смислено за некоја која не е ментално ретардирана да се согласи на ова т.е да му поверува.
На крај краева врска без доверба=феил
Уште нешто ако те сака он ќе се фали на сите страни ,а вака ако сака да крие очигледна е причината.

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
По никот би рекол 95 година е ама сама нека си каже.

Он Топик:
Треба да има е*бано добра причина типот смислено за некоја која не е ментално ретардирана да се согласи на ова т.е да му поверува.
На крај краева врска без доверба=феил
Уште нешто ако те сака он ќе се фали на сите страни ,а вака ако сака да крие очигледна е причината.
16 сум..а и искрено не ја знам причината зошто саака да е тајна,и не,не му верувам,на ниеден збор,но многу ми прија неговото присуство...типот од километар се гледа дека не е заљубен во мене...а јас од вселената да ме погледнатке видат дека сум -.- па ако не сака зошто тогаш ме вика да се видиме..? ооф како да го решам ова?нешо да му речам следниот пат коа ке го видам?? или порака ке помогне..ама па да му кажувам дека сум заљубена во него,само ке му го дигнам егото па уште толку ке се филма..И вака сеа ...си губам самодоверба....Може не сум му убаваа :(((((((((((((((((((

S

Shaman

Гостин
Многу потешко е па ако си заљубен во тој шо бара вашата врска да е тајна :/
види вака. заљубен рабирам. ама не размислуваш правилно.
незнам како да ти кажам освен директно.
стани од компјутер и погледни се во огледало.
дали ти си спремна на некој да му бидеш само цицка за драпање
или дупка за празнење? на тој што сака врската да ви биде тајна,
нема НИКОГАШ повеќе да му бидеш. ТОЧКА.

одговори си на прашањево со ДА или НЕ.

и потоа од одговорот, гради си го односот со тој мамлазот.
само пази. машко ко машко. гад.
колку повеќе приметува дека си ти свесна каков ви е односот,
повеќе ќе сака да те понижи. а ти си заљубена, ќе сакаш да угодиш.
на крај работата ќе пукне ти ќе останеш длабоко повредена, типот ќе
го боли к*р за тебе,а најјако е што така повредена ќе останеш слепа
за некој добар дечко што ќе ти биде пред нос.

поздрав и се најубаво.

O

Orion.

Гостин
16 сум..а и искрено не ја знам причината зошто саака да е тајна,и не,не му верувам,на ниеден збор,но многу ми прија неговото присуство...типот од километар се гледа дека не е заљубен во мене...а јас од вселената да ме погледнатке видат дека сум -.- па ако не сака зошто тогаш ме вика да се видиме..? ооф како да го решам ова?нешо да му речам следниот пат коа ке го видам?? или порака ке помогне..ама па да му кажувам дека сум заљубена во него,само ке му го дигнам егото па уште толку ке се филма..
Душиче оно:noze:

Типот се знае што сака, биди попаметна од тоа;)

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Шом не сака другите да дознаат, сака да си мува и други, а и да те мува и тебе..Ако заради такви некои дефинирани причини врската ви е у тајност - не сте у врска. Батали го ако не ти одговара...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Каква тајна врска бе, какви бакрачи :)
Врска е врска, да те знаат дека имаш женска/дечко, да не те чепкаат(иако оптштествово ни е такво, ништо не им менува), да ти е кеф да се прошеташ со женската јавно онака, да имаш со кој да делиш чувства, време, емоции, радости, таги без да се срами истиот партнер од тебе. Не гледам причина за тајност освен ако сака да си ги лади , да си ја лади, со тебе, без никој да знај , во меѓувреме веројатноста е голема истото да се случува со друг/друга/, може да се срами, врска немам. Како и да е клоците и ајт.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Дечкото сигурно сака да си има муваторка на лагер кога ќе си посака...може само да те искористи додека не му се здосадиш и ќе те шутне,а ти со скршено срце.

Kajgana Shop

На врв Bottom