Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Си го дадовме Инсуа....сега нека се крстат во некој копук.......значи вестиве од добри подобри......ама не грижете се....или Рој ќе игра без лев бек со формација 3-5-2 или пак ќе донесе двајца......хахахахаха второво малку потешко.......ќе дојде бе оној копукот Фигуероа без гајле
Проблемот е што Roy не е задолжен за продавање и купување на играчи, после одложувањето на натпреварот со Al - Halil го прашаа за Joe Cole а тој одговори: "Не ме прашувајте мене за трансфери јас сум само тренер, прашајте го Christian Purslow" ( "if you want to know anything about transfers, you need to speak to Purslow I'm only here to coach the team" - линк ). Само незнам кој *** сака овој Purslow, тој а и Broughton беа доведени со цел да го потпомогнат продавањето на клубот а не да управуват со него и да го уништат, мамето нивно :nerv:...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Проблемот е што Roy не е задолжен за продавање и купување на играчи, после одложувањето на натпреварот со Al - Halil го прашаа за Joe Cole а тој одговори: "Не ме прашувајте мене за трансфери јас сум само тренер, прашајте го Christian Purslow" ( "if you want to know anything about transfers, you need to speak to Purslow I'm only here to coach the team" - линк ). Само незнам кој *** сака овој Purslow, тој а и Broughton беа доведени со цел да го потпомогнат продавањето на клубот а не да управуват со него и да го уништат, мамето нивно :nerv:...

Е така де.......зборот ми беше дека ќе мора Рој да смисли некоја нова формација......а како тргнала работава ни со Торес не сум сигурен.....може му ја има наполнето главата овој Парслоу племето негово......значи наместо 2ца сега имаме 4ца непријатели......супер....
и како оди работата со Реми???? Слушам проблеми со Лион имало некои .....?????????И утакмицава нема да се изигра нели????

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Е така де.......зборот ми беше дека ќе мора Рој да смисли некоја нова формација......а како тргнала работава ни со Торес не сум сигурен.....може му ја има наполнето главата овој Парслоу племето негово......значи наместо 2ца сега имаме 4ца непријатели......супер....
и како оди работата со Реми???? Слушам проблеми со Лион имало некои .....?????????И утакмицава нема да се изигра нели????
За Remy сеуште е само шпекулации и како што се зборува имало некоја клаузула во неговиот договор, дека пред да го продадат прво требало да се обратат до неговиот матичен клуб т.е. Lyon за дали тие сакаат да си го земат назад, е сеа колку е точно тоа незнам не ме фаќај за збор... А за денешната утакмица мислам дека нема да се одигра.

I

Intex

Гостин
Кога треба да се игра утакмицата, ако Работнички ги сјебе ерменците?

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
najnovo sto se povrzuva so nas e doagjane na koncesky dokolku ne dojde taiwo , poulsen ako si odi mascherano st oe povekje od sigurno i joe cole koj spored mene moze da dojde no da mu go garantira toa deka kje bide prv sostav toa nesum siguren ima sredewn red kajnas koj edvaj cekaaat da dobijat mesto i se borat cela sezona za toa a ovoj ide i odma prva postava baska i nedelna plata skoro ko gerrard .....

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
прво нека завршат работа работниците од Дебар маало, па ќе купуваме карти

нашиот колега од Форумов, Centarec, да видиме за кого ќе навива. За работнички или за Ливерпул?
Ke zavrsat rabota momcite od Debar Maalo , ne se sekirajte :) .. A za kogo bi navival , bas za toa razmisluvav pred nekoj den :) ... Ali sepak moram da im dadam blaga prednost na Rabotnickii.. Kako i da e bi bila nezaboravna utakmica

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
За Remy сеуште е само шпекулации и како што се зборува имало некоја клаузула во неговиот договор, дека пред да го продадат прво требало да се обратат до неговиот матичен клуб т.е. Lyon за дали тие сакаат да си го земат назад, е сеа колку е точно тоа незнам не ме фаќај за збор... А за денешната утакмица мислам дека нема да се одигра.
Абе ти викам ја ќе го донесе Туран....и тоа на Филип 2 ќе дебитира :pos2: знае што прави стариот ....сега молчи за да не влезат и другите во трка по него а потоа наеднаш БУМ..... или пак истото ќе го направи со Реми......не го познавам ова она...и ќе го видиме одма во прв тим....ја мислам дека ова е тактика на стариот......ќе си молчи за да не ги заинтересира ривалите и ќе си донесе играчи.....а за Поулсен не знам дали ќе дојде....не верувам...типот е копук невиден......има подобри од него.....и што се случи со Дефур....ја мислев дека дојден е досега хахахаха и дали може да се користи како деструктивец(во што се сомневам)

--- надополнето ---

Ke zavrsat rabota momcite od Debar Maalo , ne se sekirajte :) .. A za kogo bi navival , bas za toa razmisluvav pred nekoj den :) ... Ali sepak moram da im dadam blaga prednost na Rabotnickii.. Kako i da e bi bila nezaboravna utakmica
Ќе те каменуваме ..........има да те линчуваме .......ти дечко со фановите на Ливерпул ќе одиш......ќе пееш ќе играш со нив и ќе се радуваш ако победи Ливерпул

--- надополнето ---

http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion/blogs/mirror-football-blog/Liverpool-in-Europe-What-you-need-to-know-about-possible-Europa-League-opponents-FK-Rabotniki-and-FC-Mika-article528917.html
Продолжуваат шегите на сметка на нашите........видете го клипчето со доктор роботник :pos2:

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
Абе ти викам ја ќе го донесе Туран....и тоа на Филип 2 ќе дебитира :pos2: знае што прави стариот ....сега молчи за да не влезат и другите во трка по него а потоа наеднаш БУМ..... или пак истото ќе го направи со Реми......не го познавам ова она...и ќе го видиме одма во прв тим....ја мислам дека ова е тактика на стариот......ќе си молчи за да не ги заинтересира ривалите и ќе си донесе играчи.....а за Поулсен не знам дали ќе дојде....не верувам...типот е копук невиден......има подобри од него.....и што се случи со Дефур....ја мислев дека дојден е досега хахахаха и дали може да се користи како деструктивец(во што се сомневам)

трае и прае :pos2:

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Како што сме тргнлае со продажба на играчи на работ сме да станеме екипа како Блекбурн и другите т.н фенерџии...Со Работнички или Мика ќе играат екстремно млади играчи кои немаат никакво искуство во европа па се сомневам дали и со нив ќе ни се пише црно или не. Значи мораат МОРААТ да ангажираат што е побрзо играчи за кои е потребно време на адаптирање во тимот и остало. Џо Кол би било супер да се доведе. Има големо искуство во премиер лига и Лш, но најбитно е супер играч. Потребно е да се засили и одбраната со барем 2-ца играчи. Лев бек сигурно, и еден халф. Се на се вкупно 3 играчи за тим со шампионски амбиции, притоа да се зачуваат Жерард, Торес и Маскерано.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Видите ја фацата бе!:pos2:

Ова интервју е направено во Швајцарија, на четвртиот ден од подготовките.

We also met up with Jonjo Shelvey for the first time today. Jonjo has only been at the club for a few weeks and is clearly still buzzing about settling into life at Anfield. "I used to pretend to be Steven Gerrard in the playground, so it's incredible to be here at the same club as him now," he told us. And how will he feel when he makes his debut in front of the Kop? "I'll probably faint!" Best get the paramedics on standby.....
:pos2:

--- надополнето ---

Ај потпишувајте се на петицијата за Шут карта на Америте!

Шут Карта Петиција

--- надополнето ---

OLYMPIAKOS AGREE FEE FOR LIVERPOOL WINGER RIERA

Sunday, 18th July 2010 · Share on Facebook
Olympiakos have agreed a fee with Liverpool for Spanish international Albert Riera, with the winger only left to agree personal terms.

Albert Riera - set to leave Liverpool
Greek newspaper SportDay claims Olympiakos will initially pay the Reds €4million.

If the Greek side win the league next year, the fee will rise to €6million and if Riera is moved on in the future, Liverpool will receive 50% of the fee.

Riera’s agent Angel Castell will meet Olympiakos chariman Socratis Kokkalis within the next few days to agree personal terms.

Sito Riera, who plays in Greece and is Riera’s younger brother, also admitted he would welcome the 28-year-old to Greece.

“What I know is that my brother is currently in Switzerland, to prepare for the season with Liverpool.

“Beyond that I know nothing except what is being said.

“I hope that he comes to Greece. I wiill be very happy to be in the same city as him.”

Olympiakos also made an enquiry for midfielder Lucas Leiva, however the Reds demanded £13.5million for the Brazilian.

More here: http://lfcglobe.com/olympiakos-agree-fee-for-liverpool-winger-riera/#ixzz0u79Wwflo

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Проверете официјална страна... има едно изненадување :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom