NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.233
Скролај малце поназад и види како го проанализирав поразот на Лејкерс, нити навредив некого, нити преувеличив некого, башка и поштено им честитав на фановите на ОКС.
Зарем немам право да искоментирам за мојот тим? Каде реков дека Лејкерс заслужи да биде шампион? Ја уште пред да поче серијава реков дека или 4-1 или 4-2 завршува за Оклахома, освен ако не се деси чудо. Знам јас до каде е капацитетот на мојот тим, долго време ги пратам и знам кога екипата е спремна за титула.
А кажи ми како да го плукам Коби кога 50 поена у просек имаше против ОКС освен првата утакмица или втората не ми текнува каде дебело потфрли?
Дали јас имам навредено фан на Бостон или конкретно тимот на Бостон? Јас не навивам за Бостон ниту за Мајами па никогаш не сум ги исплукал тимовите, а тука кога ќе изгуби Лејкерс групна свршувачка има од пола форум.
И навистина не можам да разберам како може фан на Клиперс да ги нарече фановите на Лејкерс глорихантерс, не можам и не можам, чисто за споредба, Лејкерс е како Реал Мадрид у фудбал а Клиперс како Нумансија па сеа ти види како стојат работите. Искрено, не ги мразам Клиперс али реалноста е таа. А за Браун, иди неколку страни поназад и види, се ти е исцртано од мене и Ванлок и ќе ти стане јасно.
Го имам прочитано секое мислење на темава, намерно реков ЛејкерсБојс, алудирајки на оние кои само кукаат. Сврти и ти некоја страна наназад ке прочитач. Се надевам не се пронајде ти во нив.
Ти можеби немаш навредено фан на Бостон, но гледам дека кога некој малце остро ке тргне против Лејкерс, веднаш како глутница волци се нафрлате. Нема да коментирам кој како, има некој и само заради омраза и тресе зелени, но препрочитајтего два пати пред да му с енафрлите на „Жаки“, има голема вистина во неговите постови.
Да не го должиме сега многу овој моабет, не е баш најприкладно време.

Во Филаделфија вечерва се игра 6тиот натпревар од серијата, Зелените со победа можат комотно да си ги чекаат подобриот од дуелот Мајами Индијана. Искрено и не очекувам баш победа на Бостон, но ако некој зарока како Бас претходниот натпревар, и има подршка од другите баш ке се израдувам, оваа сезона не очекував ни прва рунда да дотуркаат.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ќе оди Бостон и во 7ма утакмица....барем според мене.
Е веќе ако отиде во 7ма има да гори таму.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Гарнет ќе блеска утакмицава некако осеќам ;)

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
АКо некој гледа бостон сегаа нека пушти едно линкче овде да погледам и јас :P

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Колку лошо игра Реј Ален ццц,штета што го нема Бредли многу подобра опција е моментално !

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Ова не е кошарка.Ова е ОЧОБОЛ....КАТАСТРОФА
Да ти се одмили и гледање и све....па МЗТ да игра повеќе шута ќе погоди
Не знам како се нашле овие 2 екипи во плеј-оф
Ако им паднат Спарси или Тандерс на овие по 40 разлика ќе ги метат

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Секако(y)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Ова не е кошарка.Ова е ОЧОБОЛ....КАТАСТРОФА
Да ти се одмили и гледање и све....па МЗТ да игра повеќе шута ќе погоди
Не знам како се нашле овие 2 екипи во плеј-оф
Ако им паднат Спарси или Тандерс на овие по 40 разлика ќе ги метат
Хаха добри се бе ... Ама за у мало :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
То је то, реков ќе има 7. утакмица, после она прокоцкано водство пред недела дена.

Ги уништија во рекет, уништија, врска немаа денес во одбрана.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Послаба партија од Бостон здравје...општо може и најлошата плејоф утакмица шо ја иам гледано. Реализација нула. Ќе гледаме мајсторка у Бостон. :coffee:

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.233
Страмота, тим во оваа фаза од натпреварот, да прави онолку грешки па тоа е невидено.
Имаше и еден интересен момент на клуппата на Селтикси, Пирс го зачука Рондо, (како на шала) ама по изразите и на двајцата воопшто не изгледаше така. Смрди нешто тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom