Помош: Барам еден филм!

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Постар Ју филм со Раде Шербеџија. Во турско време беше дејството мислам, а он глумеше бараба кого го женат со една помлада девојка. Имаше една сцена кога син му го носи во бордел, па крвни одмазди со негов побратим и така. Ако му текне некој частам тулумба :) .

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Слабо се сеќавам на филмов, ама со два три збора, ако некој го знае, ке се сети:

- една бештија најави дека ке го бакне првиот што ке влеза низ вратата
- влезе еден скромен момак, и оваа курветинава го исполни кажаното
- тикваров се вљуби во курветинава, ама таа сакаше типци со мотори
- овој се заинаети, пиешеше домашни и семинарски на други за пари за мотор
-бла бла, мислам дека беше фенси кежаул шик стајл филм, не се сеќавам, и не ми е по кејф, ама сакам да знам после толкуа време кој беше филмот (почна да ме копка по 15 г. )

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.182
Поени од реакции
8.259
Постар Ју филм со Раде Шербеџија. Во турско време беше дејството мислам, а он глумеше бараба кого го женат со една помлада девојка. Имаше една сцена кога син му го носи во бордел, па крвни одмазди со негов побратим и така. Ако му текне некој частам тулумба :) .
http://www.imdb.com/title/tt0189796/

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Слабо се сеќавам на филмов, ама со два три збора, ако некој го знае, ке се сети:

- една бештија најави дека ке го бакне првиот што ке влеза низ вратата
- влезе еден скромен момак, и оваа курветинава го исполни кажаното
- тикваров се вљуби во курветинава, ама таа сакаше типци со мотори
- овој се заинаети, пиешеше домашни и семинарски на други за пари за мотор
-бла бла, мислам дека беше фенси кежаул шик стајл филм, не се сеќавам, и не ми е по кејф, ама сакам да знам после толкуа време кој беше филмот (почна да ме копка по 15 г. )
Треба да е Grease 2.
http://www.imdb.com/title/tt0084021/

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Тој е, племето негово, тој е. Глеам по рејтингот, јако филмиште :vozbud:

Сполај ти иначе.
Рејтингов:pos:
Иначе мислам дека секое лето го гледав по пет пати. Нон стоп го даваа:)

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Постаро филмче знам како помал го даваа многу пати на нашиве телевизии...Еден човек со наочари и со кола слична на Фиат 1300 е бркан постојано од еден камионџија. Човеков со колата нема поима зашто овој го брка и така саат време додека трае филмот се бркаат се до крајот кога човекот ќе го намести камионџијата да излета во една провалија...знае некој? :)

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Постаро филмче знам како помал го даваа многу пати на нашиве телевизии...Еден човек со наочари и со кола слична на Фиат 1300 е бркан постојано од еден камионџија. Човеков со колата нема поима зашто овој го брка и така саат време додека трае филмот се бркаат се до крајот кога човекот ќе го намести камионџијата да излета во една провалија...знае некој? :)
http://www.imdb.com/title/tt0067023/

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Хах,стварно интересна работа, на секои десет мислења мора да се појави едно каде се бара филмов Дуел на Спилберг.:) Дефинитивно е најбараниот филм на темава.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Го даваа пред некој ден на HRT1 или 2 беше не сум сигурен.Се работи за еден американски адвокат на кого ми се дава еден случај да брани еден нацист-затвореник кој е обвинет за убиство во специјален затвор наменет за воени заробеници во САД за време на втората светска војна.Одпрвин адвокат е голем песимист за случајот ама со тек на време сфаќа дека уствари германецот е невин и дека сето тоа е игра на големите политички личности.Крајот не го догледав.
Другиот исто така не го догледав до крај.И во овој се работи за втората светска војна.Го даваа на сител3 прееска.Во него се разгледуваат сите можни решенија за евреите во Германија.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Го даваа пред некој ден на HRT1 или 2 беше не сум сигурен.Се работи за еден американски адвокат на кого ми се дава еден случај да брани еден нацист-затвореник кој е обвинет за убиство во специјален затвор наменет за воени заробеници во САД за време на втората светска војна.Одпрвин адвокат е голем песимист за случајот ама со тек на време сфаќа дека уствари германецот е невин и дека сето тоа е игра на големите политички личности.Крајот не го догледав.
Другиот исто така не го догледав до крај.И во овој се работи за втората светска војна.Го даваа на сител3 прееска.Во него се разгледуваат сите можни решенија за евреите во Германија.
Conspiracy
Овој ќе да е вториот, а првиот неам блага веза кој е.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Conspiracy
Овој ќе да е вториот, а првиот неам блага веза кој е.

Тој е.Фала многу.Одпрвин еден глумец ми беше многу познат ама никако да ми текне кој е а неодамна го гледав Терминал и сеа ми текна за тој директорот на аеродромот бил.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
сеа ко спомнавте нацисти ми текна на еден филм ако знајте како се вика.Ќе има еден постар чоек сам ќе живеј и едно детиште ќе оди кај него на гости не знам како ама ќе свати дека тој порано нацист бил и во концентрационен логор убивал евреи па ќе го тера да му раскажва приказни како ги измачувале. Овај прво не признаваше и нејќеше да му раскажва ама детето му се закани дека ќе го кажи на полицијата ако не му раскажва.

Kajgana Shop

На врв Bottom