Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.325
Поени од реакции
14.674
Нежниот нека се враќа у Ливерпул и очи да не ми го вида више !!
Не се знае за него, од 1 јуни ќе се преговара со Ливерпул. Пред некоја недела излезе дека Аквилани ќе прифати и помала плата, т.е. со тие пари да биде откупен, само за да остане во Милан. Најверојатно и ќе го исценкаат.

Да ги имаш Траоре и Мунтари на клупа, а така лесно да се откачиш од Аквилани не ми излгледа паметно (башка што играч како него е само Монтоливо и ако се деси нешто па дојде и Турчинот).

Од цел фан клуб само јас сакам да остане, ама мислам дека заслужи до некаде. Имаше солидна полусезона, во второта веќе беше циркуси се околу него (и доста нефер од страна на клубот).

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
оф...ај кажи еден подобар дефанзивец од силва моментално жити се...чим силва е толку лош колку шо го праиш ...и не е дораснат да се споредува со малдини и неста...
Јас разбирам дека денешниве основци не се образуваат како што треба, али бар мислев дека знаат да читаат и да разграничуваат работи со тој грам памет што им е во глава. Јас воопште не го правам Силва лош ( потенцирав некој моменти каде што не бил добар ), сјаен е. Еден од подобрите на таа позиција е. Но не е незаменлив и те како можам да го замислам Милан без него.

Ако мене некој би ме прашал дали сакам Силва да остане во Милан секако дека би сакал, НО ако некој друг се прашува и некој друг дојде со дебела понуда за него верувај дека многу лесно Силва може да го напушти Милан е сега што ќе биде со тие пари што ќе ги добие Милан дали ќе се реинвестираат или ќе се пополнуваат некој финансиски дупки тоа само неколку луѓе знаат што би било. Јас незнам од кај искочи дека го правам лош, да бил лош немало сигурно да има толкав интерес и да се споменуваат вртоглави цифри за дефанзивец.

А да си играме споредби на фудбалери и да ти кажуем кој е подобар ене ти го оној Ултра па со него играјте си до сабајле.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Смешко...

куртон

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Еве ја ќе се умешам ќе одговорим, нема таков стопер кој би бил идеална замена за Силва. 40милиони ќе се земат од него а за да се донесе класа играч (кој нема да биде како него) потребни ќе бида 25+ милиони. И што бизнис со ќар од 15м а губење на квалитет во одбрана ?
А формата Силва која ја имал одредени утакмици ништо не менува.. Инзаги и Сидорф употребуваа една изјава form is temporary class is permanent ;)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Детенцето сакаше да си игра менаџер па му ја покварив играта, и од еднаш почна да плаче, не се љути ќе ти го вратам лижавчето.

Дебилче едно, неизраснато.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Еј ај бе прекинете да се карате!Преку таквото веќе.Доста се карате.Дискутирајте ко луѓе!

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Со ботови што имаат допир со лаптоп што да правиш, ко човек го прашав ко мајмун ми одговори.

Несмее да се направи пак истата грешка како со Кака и Шева, жив доказ дека ако ти дадат чиста пара 50м+ кур ке најдеш замена.
После Шева немаме напаѓач, а продефилира се и сешто.
После Кака...го имаме Емануелсон...незгодно ми паѓа да помислам колку време го имам гледано #22 и кој му игра на иста позиција.

Нека си ги пикнат у гз Сити тие 50м, а ако сакаат да покријат дупка ГиБ тогаш слободно нека го дадат на берза Милан и неке не драпаат мадиња.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
за шо се карате да сме го даделе Силва за 50м. како ние да ги зимаме парите или да го дадеме Ибра за 30м исто..Милан ако нема заработено на трансфери од кој нема ни 10 посто потрошено пари незнам кој тим има така да еве сега се ослободија од големи плати како Неста,Гатузо,Сидорф исто и на Фламини ќе му се намали платата.

Kajgana Shop

На врв Bottom