Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
1.пишав веројатно......... (само моја претпоставка, што немора да значи дека е така) , ако те навредиле/насмеале моите препоставки ---> немора толкку сериозно да ги сваќаш.....

2.иначе точно е дека Силва не се споредува со Малдини и Неста (засега ама за 3 - 4 сезони со ова темпо незнам баш) ... ама Стам?!?!? ... што знам, не беше нешто посебно па да се издвојува од другите играчи тогаш...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Пропаст сте! Што читам за Силва бе? Свесни ли сте?
Леле ако замине Силва, кога ќе го замени Грангвист или Силвестри, знајте како има да го барате него? Не се глупирајте, Ибра ваков онаков.Ако не беше тој и неговите голови и асистенции не сте ни свесни каква катастрофална сезона ќе беше ова за Милан.Откако заврши сезоната, се праите паметни а цело време кога ни носеше победи беше класа фудбалер, така?

Силва и Ибра се клучните фудбалери на тимот и прекинете а се праите паметни и да ги вреѓате, туку заблагодарете им се за се што направија и молете се да останат во Милан.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Пропаст сте! Што читам за Силва бе? Свесни ли сте?
Леле ако замине Силва, кога ќе го замени Грангвист или Силвестри, знајте како има да го барате него? Не се глупирајте, Ибра ваков онаков.Ако не беше тој и неговите голови и асистенции не сте ни свесни каква катастрофална сезона ќе беше ова за Милан.Откако заврши сезоната, се праите паметни а цело време кога ни носеше победи беше класа фудбалер, така?

Силва и Ибра се клучните фудбалери на тимот и прекинете а се праите паметни и да ги вреѓате, туку заблагодарете им се за се што направија и молете се да останат во Милан.
Maрио ЈепеЗзз!!:pos: какво е тоа прањање.. :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ни ни пробувај да ги споредуваш Силва со било кој од Малдини и Неста па и ред други како Стам, Костакурта. Молим те, ќе искочиш смешен.

Едноставно и јас сакам да остане во Милан, но ако се случи тоа што се шушка по интернетов и ако ненормалните арапи понудат таква понуда верувај дека Галијани без око да му трепне ќе стави потпис на таа понуда затоа што едноставно таква понуда не се пропушта без разлика колку тоа на нас би ни било невкусно и болно. Јас само сакам да ти доловам дека не е незаменлив Силва и не е до толку незаменлив далеку е од било кој од претходно споменатите. Чим на еден страшно значаен натпревар против Арсенал реваншот успеа да направи катастрофални недопустливи грешки и да биде смешен каде што требаше да покаже колку е тоа он стабилен и јак, ( иако тој пораз иде на сметка на Алегри не на Силва да не искочи дека него го кривам ) што можеше да го кошта овој клуб уште поголем срам.

Незнам зашто ми споредуваш легенди и шампиони во овој тим на Милан со Силва. Едноставно за мене лично не им дораснат на такви споредби.
оф...ај кажи еден подобар дефанзивец од силва моментално жити се...чим силва е толку лош колку шо го праиш ...и не е дораснат да се споредува со малдини и неста...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ај дај оставете ги тие муабети за Силва плсс,се знае кој е Силва во Милан,а и моментално во светот и нема потреба да се има конверзација дали чинел или не чинел... (y)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Силва дал ќе биде продаден за 10, 30 или 50 милиони тоа на нас ФАНОВИТЕ ич не ни значи, секако ние нема да земемо некој процент од продажбата, таке да незнам што се палите ако СИТИ прати понуда од 50 мил... Сигурно тие паре нема да бидат све искористени да се донесат играчи, тоа е докажано со продажбата на Шева и Кака..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
COMUNICATO UFFICIALE: AC Milan comunica che ulteriori valutazioni mediche hanno evidenziato l'avvenuta guarigione di Alexandre Pato.
Изјава дека Пато ги поминал и последните прегледи и било констатирано дека е целосно излечен.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Галијани:Сите го сакаат Тиаго Силва,но тој останува во Милан:D
Тој голманот Габриел потпиша ли за Милан? Во понеделникот требаше на медицински прегледи да дојде или Галијани сеуште се ценка за 50-100 илјади:)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Галијани:Сите го сакаат Тиаго Силва,но тој останува во Милан:D
Тој голманот Габриел потпиша ли за Милан? Во понеделникот требаше на медицински прегледи да дојде или Галијани сеуште се ценка за 50-100 илјади:)
Имал кариес на 6ка али поминал некако на медицински,али Галијани кажа тоа ќе било кажано на клубот за да ја намалат цената,еве сеа со новиот стоматолог што го земале планираат пак да го бараат Сисоко на прегледи.:pos::pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.385
Со среќа нека му е на Меркел, малиот ќе игра барем тамо, а со Прециози смо другари, ако го биде ќе се врати, а у Џенова ќе идат други младинци и така ....

Иначе искрено да ви кажем незнаев дека и за Макси ќе ми биде жал што не го откупуваат, ми прирасна некако за кратко време при срце, али ај ваљда знаат што праат нашиве, со среќа нека му е и на него.

Нежниот нека се враќа у Ливерпул и очи да не ми го вида више !!

Иначе кога би гарантирале Г и Б дека парете од Силва или Ибра у тимот ја не би имал против да ги продадат, искрено за Силва годинава само може да се извлечат 45-50 милиони евра, догодина ќе биде близу 29, а со тие пари цела одбрана може тип топ да си ја средимо, Ибра да го дадат да земат некој помлад, као Фалкао или Џеко, со уште еден добар играч на 10-ка и туе не губимо многу !!

Не сакам да се продаде ни еден од нив, но како што реков кога би се реинвестирале тие пари, плус продажба на Дидац и Таиво не би ме погодило многу !!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Со среќа нека му е на Меркел, малиот ќе игра барем тамо, а со Прециози смо другари, ако го биде ќе се врати, а у Џенова ќе идат други младинци и така ....

Иначе искрено да ви кажем незнаев дека и за Макси ќе ми биде жал што не го откупуваат, ми прирасна некако за кратко време при срце, али ај ваљда знаат што праат нашиве, со среќа нека му е и на него.

Нежниот нека се враќа у Ливерпул и очи да не ми го вида више !!

Иначе кога би гарантирале Г и Б дека парете од Силва или Ибра у тимот ја не би имал против да ги продадат, искрено за Силва годинава само може да се извлечат 45-50 милиони евра, догодина ќе биде близу 29, а со тие пари цела одбрана може тип топ да си ја средимо, Ибра да го дадат да земат некој помлад, као Фалкао или Џеко, со уште еден добар играч на 10-ка и туе не губимо многу !!

Не сакам да се продаде ни еден од нив, но како што реков кога би се реинвестирале тие пари, плус продажба на Дидац и Таиво не би ме погодило многу !!
абе тоа да....за ибра ај не ми е толку и да го шитнат...Али силва.... Тие со тие пари ке ја реконструираат цела одбрана али не ми се верува дека ќе најдат толку квалитетн Штопер ко Силва....пошо стварно е уникат...а и башка нашиве не се познати по користење на пари од играчи шо шиткаат... :) иначе мислам дека добра работа е макси што не го купија...пошо со него шарави ќе паднеше како најпоследен избор...вака ќе има нешо поише шанси за да игра...и ќе му помогне да се развива уште повеќе...а мислам дека имаше солидна прва сезона.... А за меркел доколку го бива наредни 2-3 сезони во Џенова верувам дека пак ќе си го вратиме ... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom