Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Гледам полека полека се спремате за летото па еве ги и моите трансфер желби
1.Кагава
2.Хазард/Модрич
3.Бејнс
4.Љоренте

Љоренте затоа што ни треба уште еден напагач, недај боже ќе се повреде некој па да не се грижеме.

Хазард гледам ги доворил условите и со нас и со сити и со челзи па ако сака Богата историја ќе не избере нас , а ако сака пари нека ги избери челзи или сити

Еве колку пари според мене вредат моите желби

1.Кагава - 18 м
2.Хазард/Модрич - 36м
3.Бејнс 15
4.Љоренте 30 м
вкупно
100 м , би бил презадоволен ако глејзери дадат толку пари и да ги земеме овие фудбалери. :)

Глејзери не се Дедо Мраз па на секој посебно од нас трансфер желбите да му ги исполнуваат. Љоренте бе, сфатете дека не ни треба никој во напад, се носи Кагава и оставете место за Вил Кин.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

1.Кагава
2.Хазард/Модрич
3.Бејнс
4.Љоренте

Љоренте затоа што ни треба уште еден напагач, недај боже ќе се повреде некој па да не се грижеме.

Хазард гледам ги доворил условите и со нас и со сити и со челзи па ако сака Богата историја ќе не избере нас , а ако сака пари нека ги избери челзи или сити

1.Кагава - 18 м
2.Хазард/Модрич - 36м
3.Бејнс 15
4.Љоренте 30 м
вкупно
100 м , би бил презадоволен ако глејзери дадат толку пари и да ги земеме овие фудбалери. :)

1.Кагава - 18 м
2.Хазард/Модрич - 36м
3.Бејнс 15
4.Љоренте 30 м
вкупно

kid-dreaming.jpg

1.Кагава
2.Хазард/Модрич
3.Бејнс
4.Љоренте

1.Кагава - 18 м
2.Хазард/Модрич - 36м
3.Бејнс 15
4.Љоренте 30 м
вкупно

wtf.jpg

Аха, ќе биде земен Лукица за 36 од Евреин газда. Сутра

1.Кагава
2.Хазард/Модрич
3.Бејнс
4.Љоренте

1.Кагава - 18 м
2.Хазард/Модрич - 36м
3.Бејнс 15
4.Љоренте 30 м
вкупно
Ако го постираш овој пост уште еднаш Глејзери рекоа ќе дадат 100 милиони:D
--- надополнето: 23 мај 2012 во 19:27 ---
Аха, ќе биде земен Лукица за 36 од Евреин газда. Сутра
Под 45 Леви не го дава Лука

Ако го постираш овој пост уште еденш Глејзери рекоа ќе дадат 100 милиони:D
--- надополнето: 23 мај 2012 во 19:27 ---

Под 45 Леви не го дава Лука
Под 50 нејќе да чуе :)

Него осеќам дека Ферги осеќа дека не може 2 сезони по ред да сме толку баксузни со повредите, па сепак ќе останеме со Сколс, Клеверли, Керик и Андерсон, па и Флечер во средина. :D
Кагава би требало да се земе, можда и Гаитан. Се друго, не ми изгледа реално, мада како викаат, од вишок нема зијан. :)

109 се |брат :D
Него осеќам дека Ферги осеќа дека не може 2 сезони по ред да сме толку баксузни со повредите, па сепак ќе останеме со Сколс, Клеверли, Керик и Андерсон, па и Флечер во средина. :D
Кагава би требало да се земе, можда и Гаитан. Се друго, не ми изгледа реално, мада како викаат, од вишок нема зијан. :)

:facepalm:
--- надополнето: 23 мај 2012 во 19:32 ---
Клеверли Керик Кагава - ККК

Не ги мешај сега Ливерпул :свиркам:

Shinji Kagawa (Age : 23) - Appearances : 198 -Goals : 86 and Assists : 45

Eden Hazard (Age : 21) -Appearances : 192 -Goals : 50 and Assists : 38

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom