Што мислите за новата фонтана во Прилеп?

• Креатор на темата Креатор на темата NelTu
  • Време на започнување Време на започнување

Што мислите за новата фонтана во прилеп?

• Вкупно гласачи
    85
Somnitelno Lice* то во Точила банкините што ги направија со џбунојте, поголем идиотизам не можеше да биди. Замисли ко че излегувам со колата од кај мене (знајш за кај ти викам), и да сакам да свртам лево. НИШТО не се гледа, ни кола дали иди, ни ништо. Си ја кажувам Оче Наш еднаш, и излегувам, со надеж дека нема да ме собери некоја кола.

Дека се ептен средени и убави, на се личат само не на македонски град
!
Реков јас. Коментарот тебе ти беше некако во смисла на несредени, сељачки, грди градови. :)

Somnitelno Lice* то во Точила банкините што ги направија со џбунојте, поголем идиотизам не можеше да биди. Замисли ко че излегувам со колата од кај мене (знајш за кај ти викам), и да сакам да свртам лево. НИШТО не се гледа, ни кола дали иди, ни ништо. Си ја кажувам Оче Наш еднаш, и излегувам, со надеж дека нема да ме собери некоја кола.
На ова мислиш? :icon_lol:
PC080016.jpg
Се заиграв со сликиве, ај сега кажи си која кола е твоја :pos:
PC080014.jpg

Остај влезот на улицата, то си е од времето ко ја граделе ако мислиш на повисокото.Ама теренот е таков, таму Д,Е,Ф зградите се повисоки од улицата, а К се пониски... јас мислев за зелениот остров меѓу коловозот
Да не е само вака ко нива шо беше, само прашина
IMG_0520.JPG

Туку вака со зеленилото е далеку понормално
IMG_0525.JPG
IMG_0562.JPG

PC080018.jpg

точно на то место ја скршив ногата со ролерите, можи не си најдов париче ама фонтана че си најдам.

На ова мислиш? :icon_lol:
PC080016.jpg
Се заиграв со сликиве, ај сега кажи си која кола е твоја :pos:
PC080014.jpg

Остај влезот на улицата, то си е од времето ко ја граделе ако мислиш на повисокото.Ама теренот е таков, таму Д,Е,Ф зградите се повисоки од улицата, а К се пониски... јас мислев за зелениот остров меѓу коловозот
Да не е само вака ко нива шо беше, само прашина
IMG_0520.JPG

Туку вака со зеленилото е далеку понормално
IMG_0525.JPG
IMG_0562.JPG

PC080018.jpg
Е баш тука. Првата слика. Замисли, ко че го искачам угорничето, и треба да свртам лево. И од овие жбунојве(од последнава слика), НИШТО не се гледа.
Иначе, зад згради е таја сликата (втора), јас пред зграда си ја паркирам :) (Opel Astra, сребрена :) )

Е баш тука. Првата слика. Замисли, ко че го искачам угорничето, и треба да свртам лево. И од овие жбунојве(од последнава слика), НИШТО не се гледа.
Иначе, зад згради е таја сликата (втора), јас пред зграда си ја паркирам :) (Opel Astra, сребрена :) )

Екако не се гледа бе друже, освен ако не е некој залетан со 200 (сад га видиш, сад га невидиш) :) Иначе натака секој ден се движам, ако ми смрчиш нешто че ти ги дупнам гумите хехехе :D

Екако не се гледа бе друже, освен ако не е некој залетан со 200 (сад га видиш, сад га невидиш) :) Иначе натака секој ден се движам, ако ми смрчиш нешто че ти ги дупнам гумите хехехе :D
Жими се ништо не се гледа, плус по таја улица, пошо нели едносмерна е, знајш дека сите цапнува на туража...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom