- Член од
- 20 ноември 2010
- Мислења
- 738
- Поени од реакции
- 750
Да. А тебе на какви градови ти изгледаат?ТИ изгледаат како македоски гнрадови?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да. А тебе на какви градови ти изгледаат?ТИ изгледаат како македоски гнрадови?
заебиДа. А тебе на какви градови ди изгледаат?
Не знаеш да се искажиш. Инаку, мислам дека те сфатив.заеби
Aj кажи како требаше да се искажам.Не знаеш да се искажиш. Инаку, мислам дека те сфатив.![]()
Вежбаш идиотизам ?Незнам како можат Прилеп и Струмица уште да се сметаат како македонски градови?
lololololol.Шо ви е бе луѓе, постот ми беше во позитива смисла, аман.Вежбаш идиотизам ?![]()
Па објасни де,очигледно не те сфаќаме ?lololololol.Шо ви е бе луѓе, постот ми беше во позитива смисла, аман.
Дека се ептен средени и убави, на се личат само не на македонски градПа објасни де,очигледно не те сфаќаме ?![]()
Реков јас. Коментарот тебе ти беше некако во смисла на несредени, сељачки, грди градови.Дека се ептен средени и убави, на се личат само не на македонски град
!
На ова мислиш?Somnitelno Lice* то во Точила банкините што ги направија со џбунојте, поголем идиотизам не можеше да биди. Замисли ко че излегувам со колата од кај мене (знајш за кај ти викам), и да сакам да свртам лево. НИШТО не се гледа, ни кола дали иди, ни ништо. Си ја кажувам Оче Наш еднаш, и излегувам, со надеж дека нема да ме собери некоја кола.
Е баш тука. Првата слика. Замисли, ко че го искачам угорничето, и треба да свртам лево. И од овие жбунојве(од последнава слика), НИШТО не се гледа.На ова мислиш?
Се заиграв со сликиве, ај сега кажи си која кола е твоја![]()
![]()
Остај влезот на улицата, то си е од времето ко ја граделе ако мислиш на повисокото.Ама теренот е таков, таму Д,Е,Ф зградите се повисоки од улицата, а К се пониски... јас мислев за зелениот остров меѓу коловозот
Да не е само вака ко нива шо беше, само прашина
![]()
Туку вака со зеленилото е далеку понормално
![]()
![]()
![]()
Е баш тука. Првата слика. Замисли, ко че го искачам угорничето, и треба да свртам лево. И од овие жбунојве(од последнава слика), НИШТО не се гледа.
Иначе, зад згради е таја сликата (втора), јас пред зграда си ја паркирам(Opel Astra, сребрена
)
Жими се ништо не се гледа, плус по таја улица, пошо нели едносмерна е, знајш дека сите цапнува на туража...Екако не се гледа бе друже, освен ако не е некој залетан со 200 (сад га видиш, сад га невидиш)Иначе натака секој ден се движам, ако ми смрчиш нешто че ти ги дупнам гумите хехехе
![]()