Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кружат шпекулации на фејсбук Бербатов вклучен во раземната на Левандовски.Ќе се осмелам да речам дека ова е аматерски потег на управата,од проста причина што Левандовски распука само во една ПОЛА-сезона каде каде послаба од Англиската лига,додека пак Бербатов беше прв стрелец во Премиер лига пред 1 година. :sick:
Секако ова не верувам дека е вистина,но јас да си го искажам своето мислење...

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Кружат шпекулации на фејсбук Бербатов вклучен во раземната на Левандовски.Ќе се осмелам да речам дека ова е аматерски потег на управата,од проста причина што Левандовски распука само во една ПОЛА-сезона каде каде послаба од Англиската лига,додека пак Бербатов беше прв стрелец во Премиер лига пред 1 година. :sick:
Секако ова не верувам дека е вистина,но јас да си го искажам своето мислење...
Иако сум сигурен дека до ова нема да дојде бидејки Дортмунд нема да го продаде, само да ти кажам дека Левандовски е 23 години и сезонава за Дортмунд постигна над 20 гола во лигата додека Бербатов е веке во поодминати години, не дека не би можел да изигра уште некоја добра сезона но тој јасно кажа дека неговото време во Јунајтед заврши.

B

BooBojan

Гостин
Де Геа,Линдегард,Амос
Рафаел,Смолинг,Џонс,Видич,Фердинанд,Еванс,Евра,Бејнс+копиљи за по купови
Валенсија,Нани,Кагава,Керик,Сколс,Гигс,Клеверли,Андерсон,Флечер,Хазард,Јанг,Парк+неколку млади
Руни,Велбек,Чичарито....Е овде фале некој ако си одат Бербатов и Овен.
Може да се игра со Кагава-Руни, но сепак Кин би бил доста потенцијален за прв тим.може Дел Пиеро
Е со еден ваков тим+Серот на клупа само небото би било граница!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Штом Мурињо го продолжил договорот со Реал, стариот нема намера да се пензионира во блиска иднина. Поубава вест за летово, здравје :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Нешто за Евра... Прочитав во интервју за МУТВ на Евра дека оваа му била најтешката сезона во овој клуб.
Имал некои лични проблеми кои доста му влијаеле и се борел цела сезона со нив за да прикаже максимум и да не падне во формата (сведоци сме дека имаше утакмици во кои беше психички нестабилен и правеше почетнички грешки), башка го ставија капитен на клубот и сето тоа било многу тешко за него. Рече дека со проблемите речиси се справил па дека следната сезона очекува да се врати многу посилен.
Јас верувам во тоа, и не сакам да доведеме бек ова лето, зошто не ни треба, Евра ќе си игра таму. Фабио на позајмица па ќе го наследи Евра. Друго нешто е - сосема сум против разделување на близнаците.
Па и не очекувам да има засилување на оваа позиција, chill :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да, смртта на брат му го погодила најмногу :( Ама како и да е, 31 година има, си треба некоја резервна опција, не мора Бејнс, некое од децата од резервите ќе брка работа, имам огромна доверба во клинците.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не ме фаќајте за збор,но ако не се лажам брат му на Евра почина на почетокот на сезоната или грешка сум(дајбоже да сум)... ?

едит,џену пишала пред мене значи вистина е :(

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Според радиото на BBC Хазард е многу блиску до Јунајтед, сумата изнесува 32 милиони фунти :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Што се однесува до мене не ни сакам да дојде во јунајтед Еднаш вика сакам во јунајтед после се приклучи и сити после размислувам за сити пошто се шампиони во англија, после челзи па сега челзи имаат преднос пошто ја освоја лигата на шампионите па кај нив сакам да играм утре барса ке пратат понуда па е сега барса има нај голема предност пошто 3 години ја зимаат лигата на шампионите па кај нив ке играм ... ае нека фаќа патот

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
Не ме фаќајте за збор,но ако не се лажам брат му на Евра почина на почетокот на сезоната или грешка сум(дајбоже да сум)... ?

едит,џену пишала пред мене значи вистина е :(
баш на утакмицата со Шити кога изгубивме 6-1.Сабајлето или ден порано па дознал утредента.
--- надополнето: 22 мај 2012 во 22:00 ---
Да, смртта на брат му го погодила најмногу :( Ама како и да е, 31 година има, си треба некоја резервна опција, не мора Бејнс, некое од децата од резервите ќе брка работа, имам огромна доверба во клинците.
Ако го пратат М.Кин на позајмница, тогаш ќе го коваат Зеки + ќе го примамат со тоа да потпише нов договор( бтв што се деси со него го снема, а и новинарите викаа дека нема да потпише нов договор ?)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
баш на утакмицата со Шити кога изгубивме 6-1.Сабајлето или ден порано па дознал утредента.
--- надополнето: 22 мај 2012 во 22:00 ---

Ако го пратат М.Кин на позајмница, тогаш ќе го коваат Зеки + ќе го примамат со тоа да потпише нов договор( бтв што се деси со него го снема, а и новинарите викаа дека нема да потпише нов договор ?)
Тој и не знам колку е за потпишување договор, проблеми со грчеви има. Магнезиум не внесувал доволно ко мал најверојатно или нешто генетски, ако го пуштат значи од медицински причини е.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не ми се верува... Дечкото што пред месец време беше на проба во Партизан и Аврам Грант го оцени како неквалитетен играч, е на проба во Јунајтед :гик:

Се работи за Хари Агомбар кој настапува во осмолигашот Грејс Атлетик... Инаку дечкото е поранешен член на младинските школи на Тотенхем и Арсенал, но поради тешка скршеница на ногата е во ситуација да настапува во ниска лига во Англија :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не ми се верува... Дечкото што пред месец време беше на проба во Партизан и Аврам Грант го оцени како неквалитетен играч, е на проба во Јунајтед :гик:

Се работи за Хари Агомбар кој настапува во осмолигашот Грејс Атлетик... Инаку дечкото е поранешен член на младинските школи на Тотенхем и Арсенал, но поради тешка скршеница на ногата е во ситуација да настапува во ниска лига во Англија :)

Што националност е типчево? :)

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Што националност е типчево? :)

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Енглез, му се смееја кога дојде на проба во Партизан како немал пари за копачки, дрн дрн... На пробниот натпревар помеѓу првиот тим и филијалата Телеоптик, постигна гол и асистенција и победи неговиот тим 2-0 :)

Али Грант, пошто е голем стручњак, го пушти да си оди, немал квалитет... Е сега, прочитав во Јунајтед на проба... Којзнае :)

Kajgana Shop

На врв Bottom