Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Бриши постов додека не го виделе други.....Тиаго е еден од најдобрите дефанзивци моментално, којзнае шо си гледал ти Милан кога си го гледал.
zs da brisam be :)
ubavo si kazav jas,ili denta ne mu bila pogodena nego ili ja ne sum videl dobro :D

сакате да кажете дека доколку е можен таков трансфер нема да сакате ??зар нејќете да го имате моментално најдобриот дц во свет?
Сакам да го имаме ама не да се откажеме од Тиаго. Не сакам да се повтори грешката со Пике и Фабре

Презентирани новите дресови
Домашни
Nike_Better_World.v1337679943.jpeg
Гостински
Fa12_PR_Authentic_Barca_A_Jersey_R_large.v1337686657.jpg
За целата галерија КЛИК

Море домашниот не е така лош, само не ми се допаѓа тоа што многу се оди на модернизација, јас сум повеќе за класика!

Дрогба и официјално го напушта Челзи. Ако запнат нашиве можат да го донесат. Како се менуваат работите. Од еден од најомразени играчи на Камп Ноу, сега се отвара опција да заигра за Барселона. :rolleyes:

подобро да играт со пењуар следната сезона, отколку со овие ретардирани дресови :tapp:

Прегледај го приврзокот 43644
Ја би за ова, али да го земеме и Јаја Туре назад и плус Алба лев бек и еден напаѓач. :D
Кеита, Адриано и Куенка мора да си одат, може и Афелај да се стаи у некој трансфер и ќе имаме топ екипа.

оди утепај се одма. човече ти свесен ли си шо збориш. иднината на барса (тијаго алкантара) да се продаде :facepalm::facepalm:
Адриано, Куенка, Афелај да се продале. па ај да ги ставиме Меси, Чави, Иниеста, Бускетс на трансфер листа :tapp:
вакви глупости да не читам нареден пат

abe kakov drogba be,takov majmun ne ni trebe :)

P.S. eve go iniesta sto vika :)
Андрес Иниеста: „Тито не е Пеп и не можеме да очекуваме голем успех во првата сезона“

^ Нема врска муабетот. И во 2008ма можеби некои викаа 'Гвардиола не е Рајкард и не можеме да очекуваме успех во првата сезона' па сите знаеме што се случи. Не викам со сигурност дека ќе се повтори 2008/09, ама тоа што тимот го презема Тито не значи ништо негативно. Напротив, чувствувам дека ќе имаме одлична сезона.

Виља и официјално нема да игра на ЕП. :(
Ај нека се одмори убаво ова лето, од догодина сакам да го гледам Ел Гуахе како ги полни противничките мрежи. Villa, we miss you!

Не е преведена како што треба изјавата на Иниеста... зошто оригиналната е кажана во смисла дека Тито не е Пеп и не е фер да му се става толкав терет и притисок за голем успех уште во првата сезона.

Стандардно години уназад ги имаме најлошите гостински дресови,оваа година се поправаме... ги имаме и најлошите домашни дресови :D :D
Абе домашниов колку-толку се јаде.....искрено мене не ми е толку многу грд.
Ама гостинскиов наплаќа за двата и за тоа дека годинашниов гостински беше еден од подобрите во последниве 3-4 години.

Абе домашниов колку-толку се јаде.....искрено мене не ми е толку многу грд.
Ама гостинскиов наплаќа за двата и за тоа дека годинашниов гостински беше еден од подобрите во последниве 3-4 години.

сепак мора да се сложам со тебе..
а и пујол беше во право кога рече дека дресовите подобро изгледаат коа ќе се облечат
ама затоа гостинскиов......
554805_430549830303224_146032762088267_1466372_1033399812_n.jpg

Абе пижама не му е рамен на гостинскиов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom